yaaa kızıl kızlar yok mu şu renkleri bilebilecek bana yardım edebilecek biri saçlarım sıcak çikolata ama altta sarı vardı aktı biraz ama kızıl hastasıyım bu renklerin tonları nedir nasıl elde edebilirim yaaaaaaaa kaç konuda sordum kimsede cevap yok helpppp
pembemsi kızıllık için şarap kızılı yada sonbahar kızılı öneririm
çok merak ettim fotoğraf varsa paylaşabilirmisiniz acaba :26:benim kız kardeşiminde saçları ateş kızılı kendi saç rengi açık kumraldı süper ötesi oldu
arkadaşlarsaçımı kızıla boyatmak istiyorum.saçım uzun olduğu için evde kendim boyayamıyorum.ama kuaförlerde sanırım orial kullanıyor.zaten saçlarım dökülüyor.sormak istediğim koyu kestane saçı kızıla boyamak için kuaförler saçın rengini orialle açıyorlarmı yoksa direk üzerine boyuyorlarmı?
Kızlar benim saçlarımın uçları diğer taraflarına göre daha açık bir kızıl.Bu renk farkı nasıl kapanır sizce.Bu arada yoğun bakırla kahve bakır karışımı saçım.
tşkederm
akos'un çilek rengi diye bir boyası war o bu rengi weriyor hatta daha canlısını bu 3-4 hafta geçmiş haliydi =)
diplerim de koyu kahwe olmasına rağmen açıcı kullanmadan aynı boyayla boyadım we renk farkı olmuyo çok canlı bi renk buna karşın boya biraz kimyasal içerikli onu da ekliyim.
Evde boyamak için pembemsi kızıl için hangi marka ve numarayı önerirsiniz?
Koyu kızıl istiyosan tutar canımKızıl sac konusunda uzman olanlardan sorularıma cevap bekliyorum.Saclarım doğal renginde koyu kumral.Oriel kullanmadan kızıla boyatabilirmiyim.Koyu kızıl tonlarında bi renge boyatıcam tutar mı? illa açmak mı gerekir?
benımde aynı derdım var tutar mı acmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?