Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saçım nasıl duruo?bide kaşım düşük kızlar kaş kaldırtsam rahat ederim miyim sizce?:18:
Saçının uçları baya koyu tutmuş fakat renk güzel beğendim teninizede gitmiş. kaşlarınızı aldırırsanız daha iyi olur kavis verdirebilirsiniz benim de kaşlarım normalde düz ama aldırırken kavis verdiriyorum sorun ortadan kalmış oluyor biraz inceltirseniz gayet uyumlu olur yüzünüzle :)
a)kaşımı kazıtıcam.b)kaşıma dövme yapıcam c)kaşımı astırtıcam bir çözüm olmalı valla küçük emrah gibi aptal bakışımdan sıkıldım
yaaa kızıl kızlar yok mu şu renkleri bilebilecek bana yardım edebilecek biri saçlarım sıcak çikolata ama altta sarı vardı aktı biraz ama kızıl hastasıyım bu renklerin tonları nedir nasıl elde edebilirim yaaaaaaaa kaç konuda sordum kimsede cevap yok helpppp
yaaa kızıl kızlar yok mu şu renkleri bilebilecek bana yardım edebilecek biri saçlarım sıcak çikolata ama altta sarı vardı aktı biraz ama kızıl hastasıyım bu renklerin tonları nedir nasıl elde edebilirim yaaaaaaaa kaç konuda sordum kimsede cevap yok helpppp
Cok güzel güle güle kullan canim.
Yalniz bu renk bir kac yikamaya akip turunculuk alttan cikacaktir o yüzden diger boyamanda küllü renkler kullan. Loreal majirel 7.11i öneririm. 6.0 ile karistirip cok dogal bir renk elde edebilirsin.[/QUOTE
Merhabalar,
loreal majirel i nereden tedarik ediyorsunuz? ben ankarada aradım bulamadım da.
ankarada sıhhıye ilkiz solağa girin oradaki bütün kozmetikçilerde bulabilirsiniz.
saçım nasıl duruo?bide kaşım düşük kızlar kaş kaldırtsam rahat ederim miyim sizce?:18: