ağlamak üzereyim
saçlarım normalde yani kendi saçım kumral , ama 2 sene önce sarı tonlarında bişi yapmıştım sonra sevmedim ve kendi saçlarıma boyattım koyu kumral boyattım , çok güzel oldu , ama zamanla aktı aktı gene sarılar geldi bende gene boyattım koyu kumrala , gene aktı tabi bu sefer dedimki kızıllık olsun , aslında çok kızıl istememiştim saçlarım uzun olduğu için 2 tüp boya gidiyor , kuaförde 1,5 tüm koyu kumral içine , yarım tüm yanlış bilmiyorsam , kor kızıl sıktı.
https://www.kuaforsepeti.com/images/exitenn_katalog_logo.jpg aslında renk güzel oldu sevdim , koyuydu ama hafif kızıldıda güneşte anlaşılıyordu falan , ama ilk boyandığı günler mor gibi duruyordu... neyse dün diplerim geldi , bende boyatmaya gittim yeniden , bu sefer dedimki o baştaki gibi morluk olmasın , kızıl olsun nasıl olcaksa ... bu sefer 1,5 tüp koyu kumral içine , yarım tüm aşk alevi , sıktı kuaför ve sonuç saçlarım resmen PEMBE !!! nişanlım görünce delirdi , babam palyaço olmuşsun dedi , sokağa çıkmak istemiyorum , nasıl akar bu boya yada sizce akar mı ? bi kere duşa girsem mesela , 5 - 6 şampuan yapsam akar mı acaba ... yeniden boyatmak istemiyorum çünkü , yarında arkadaşımın nişanı var bu şekilde nasıl gidicem
43: