Merhaba,izniniz varsa ben de katılayım :) Saçlarım üste üste röflelerden berbat olmuştu..Görüldüğü üzere uçları berbat...En son 1 ay önce katlı kestirdim..Şimdi argan yağı sürüyorum yıkadıktan sonra..Şampuan olarak sebamed ürünleri kullanıyorum..Natural colors organik boya ile boyadım bu gün...Yarın kuaföre gidip saçlarımın uçlarındaki kırıklardan biraz daha kurtulmayı düşünüyorum..Ayrıca aktardan diğer bakım yağlarını da alıcam...Saçlarımın uzaması dışında eski sağlıklı parlak ve kırıksız görüntüsüne dönmesini umuyorum..
Merhaba kızlar bende aranızda katıldım artııık
Ahhh AHhhhh nerde o eskiii up uzuuun saçlarııımmm :2: Sen giiittt beline kadar olan saçlarını açıcıyla açtır karamele boyaat sonra hergün düzleştirrrsonuc vasat tabii.. Ve saçlarımı kestirdimm... Omuzlarıma kadar . fakat kırıklar gitseede kuru ve sert saçlarım hiç şekil almıyorlar düzeltiriciyle bile berbat duruyor..
Ve bende ağustos ayına kadar saçlarıma bakım yapmaya uzatmaya karar verdimmm hedefim 20 cm uzatmak gür ve doğall saçlaarrAğustosta sevgilim askerden geliyor ve onun karşısına
mükkemmel saçlarla çıkmak istiyoruumsaçlarımda parmaklarını gezdirebilmeliii
Neyse simdi size eski ve suanki saçlarımın resmini koyayımdaa bakın bir saç nasıl mahvedirmis :26:
BUNLAR SUANKİ HALİM.
buda eski saçlarııım :2: hedefim yine böyle olmak ve uyguladıgım formuller sunlar
Haftada 2 kez sinemaki yapıyorum onun dısında haftada bir kez " hint yagı zeytin yagı badem yagı" ısıtıp saç uçlarıma sürüp 1 saat bekletiyorum. Ve gece yatarkende özel karısım spreyimi uyguluyroum.. Bu özel karısımın içinde bir çok sey var forumda konusu var :)
Önce şişemizin yarısını saf suyla dolduruyoruz sonra içine
Jojoba yagı( 1 kapak)
Badem yagı (yarım kapak)
Hint yagı( 1 kapak)
Menekşe yagı( 1 kapak)
1 küçük gliserin yagı şişesi (hepsini)
döküyoruz ve sonra gece yatmadan önce saçlarımıza fısfıslıyoruzzz :)
Ama canm kısa saçla çok güzelsinnnnnn :)
mrb bayanlar ben geldimm nasıl gidiyo bakımlarınız
günaydın arkadaşlar :)
dün akşam 3. sinameki kürümü uyguladım ve hemen foto çektim. geçen haftaki uygulamadan sonrada çekmiştim. birazdan fotoları ekliyorum. birde siz bakın.
resimleri eşim çekmişti. ben ışıktan yada çekme açısından vs uzamış gibi göründüğünü düşündüm çünkü 1 hafta gibi kısa bir süre geçmişti ama eşim de "bencede uzamış" dediğinde çoooookkk mutlu oldum :) gerçekten mi? gerçekten mi? diye diye bıktırdım :)
hemen resimlerimi de ekliyim :) doğruları söyleyebilirsiniz arkadaşlar, eşim mi beni kandırıyor :):) yoksa fotolardan mı öyle gözüküyor anlayalım :):)Eki Görüntüle 396838
Ahhh AHhhhh nerde o eskiii up uzuuun saçlarııımmm :2: Sen giiittt beline kadar olan saçlarını açıcıyla açtır karamele boyaat sonra hergün düzleştirrrsonuc vasat tabii.. Ve saçlarımı kestirdimm... Omuzlarıma kadar . fakat kırıklar gitseede kuru ve sert saçlarım hiç şekil almıyorlar düzeltiriciyle bile berbat duruyor..
Ve bende ağustos ayına kadar saçlarıma bakım yapmaya uzatmaya karar verdimmm hedefim 20 cm uzatmak gür ve doğall saçlaarrAğustosta sevgilim askerden geliyor ve onun karşısına
Neyse simdi size eski ve suanki saçlarımın resmini koyayımdaa bakın bir saç nasıl mahvedirmis :26:
BUNLAR SUANKİ HALİM.
buda eski saçlarııım :2: hedefim yine böyle olmak ve uyguladıgım formuller sunlar
Haftada 2 kez sinemaki yapıyorum onun dısında haftada bir kez " hint yagı zeytin yagı badem yagı" ısıtıp saç uçlarıma sürüp 1 saat bekletiyorum. Ve gece yatarkende özel karısım spreyimi uyguluyroum.. Bu özel karısımın içinde bir çok sey var forumda konusu var :)
Jojoba yagı( 1 kapak)
Badem yagı (yarım kapak)
Hint yagı( 1 kapak)
Menekşe yagı( 1 kapak)
BUNLAR SUANKİ HALİM.
Jojoba yagı( 1 kapak)
Badem yagı (yarım kapak)
Hint yagı( 1 kapak)
Menekşe yagı( 1 kapak)
saçlarını çok yorarsın canım sinamekiyle haftada 1 kez kafi yoksa saçın alışırsa çok fazla faydası olmaz onu bire düşürmelisin
Bende 2 haftadır düzleştirmiyorum cnm gece yatmadan önce örüyorum sabah açtıgımda gayet güzel oluyor
Tatlım şişenin içerisine gliserinin hepsini döküyorsun ve fazla değil şişe zaten 2-3 hafta yetiyorr . Şişeyi çalkaladıgında sorun kalmıyor ve çok memnunum bu karışımdan saçlarım daha ilk denemede gözle görünür değişim gösterdi
aynen katılıyorum .bır baska topıkde de paylasmıstım .
kullandıgı kuru hafta da bırden fazla kullanılırsa
sac alısır,ve artık tepkı vermez .
Rengi mükemmel açılmış sinamekiden mi yoksa flashtan mı bilmiyorum ama çok beğendimAyrıca kendine gelmiş gibi duruyor.Uçlar toparlanmış
teşekkürler canım...sanırım kürden açıldı..
flashsız çektim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?