Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

bakımı geçtim bizi beğenmezler tatlım...ben adriana limanın saçı olucam diyip
evden kaçmasın bu zilliler:))))

Yok ben asla izin vermem baskasina gitmelerine o kadar baktik , büyüttük, besle danayi tanimasin anayi olayi yapmasinlar bize..:1: :16:

Merhaba,izniniz varsa ben de katılayım :) Saçlarım üste üste röflelerden berbat olmuştu..Görüldüğü üzere uçları berbat...:( En son 1 ay önce katlı kestirdim..Şimdi argan yağı sürüyorum yıkadıktan sonra..Şampuan olarak sebamed ürünleri kullanıyorum..Natural colors organik boya ile boyadım bu gün...Yarın kuaföre gidip saçlarımın uçlarındaki kırıklardan biraz daha kurtulmayı düşünüyorum..Ayrıca aktardan diğer bakım yağlarını da alıcam...Saçlarımın uzaması dışında eski sağlıklı parlak ve kırıksız görüntüsüne dönmesini umuyorum..

Merhaba,izniniz varsa ben de katılayım :) Saçlarım üste üste röflelerden berbat olmuştu..Görüldüğü üzere uçları berbat...:( En son 1 ay önce katlı kestirdim..Şimdi argan yağı sürüyorum yıkadıktan sonra..Şampuan olarak sebamed ürünleri kullanıyorum..Natural colors organik boya ile boyadım bu gün...Yarın kuaföre gidip saçlarımın uçlarındaki kırıklardan biraz daha kurtulmayı düşünüyorum..Ayrıca aktardan diğer bakım yağlarını da alıcam...Saçlarımın uzaması dışında eski sağlıklı parlak ve kırıksız görüntüsüne dönmesini umuyorum..

Kuafore gidip saclarini kisalttirmadan once sinameki kurunu uygulamani tavsiye ederim. Japongulu arkadasimiz boyadan sonra uygulamamizi tavsiye ediyordu.

Kuafore gidip saclarini kisalttirmadan once sinameki kurunu uygulamani tavsiye ederim. Japongulu arkadasimiz boyadan sonra uygulamamizi tavsiye ediyordu.

Çok az kestimeyi düşünüyordum uçlarından..1 cm falan...Olmaz mı ? Sinameki kürünü anca hafta içi bir gün evde kimse yokken deneyebilirim..22 aylık ikizlerimden anca fırsat bulmaya çalışıcam..:)

Çok az kestimeyi düşünüyordum uçlarından..1 cm falan...Olmaz mı ? Sinameki kürünü anca hafta içi bir gün evde kimse yokken deneyebilirim..22 aylık ikizlerimden anca fırsat bulmaya çalışıcam..:)

! cm kesip biraksalar, kendi kafalarina gore degil de bizi dinleserl keske. Sen bilirsin canim ama sinameki kuru saclari inanilmaz yumusatiyor, canlandiriyor. Eger kiriklarin yoksa once bu kuru dene derim belki kestirmene bile gerek kalmaz. Ikizlerini Allah bagislasin canim zor oluyordur bakimlari:)

! cm kesip biraksalar, kendi kafalarina gore degil de bizi dinleserl keske. Sen bilirsin canim ama sinameki kuru saclari inanilmaz yumusatiyor, canlandiriyor. Eger kiriklarin yoksa once bu kuru dene derim belki kestirmene bile gerek kalmaz. Ikizlerini Allah bagislasin canim zor oluyordur bakimlari:)

Saçlarım şu an yumuşak canım..Ama ense kısımları kuru ve kırık biraz sadece..Lastik gibi uzuyor :( Belime kadar olan saçlarımı kestirmek zorunda kaldım..

Sağolasın canım,Allah her isteyene nasib etsin inşallah..

Sen de mi boyalar yuzunden kestirdin canim? Benim saclarimin tepesi cok yanar genelde o yuzden ust kisimlarini uzatamiyorum. senin saclarinin alti cok yanmis evet ama ustleri saglikli gorunuyor en azindan.

Son düzenleme:
Sen de mi boyalar yuzunden kestirdin canim? Benim saclarimin tepesi cok yanar genelde o yuzden ust kisimlarini uzatamiyorum. senin saclarinin alti cok yanmis evet ama ustleri saglikli gorunuyor en azindan.

Üstüste röfleler,kızıl saç renginden dönme çabaları vs vs...Saçlarımın üstleri bakımla baya düzeldi..Ama ense kısımları ıh ıh... Uzun süre bitkisel boya yapmayı düşünüyorum..Bu gün uyguladığım boyadan çok memnun kaldım...

Üstüste röfleler,kızıl saç renginden dönme çabaları vs vs...Saçlarımın üstleri bakımla baya düzeldi..Ama ense kısımları ıh ıh... Uzun süre bitkisel boya yapmayı düşünüyorum..Bu gün uyguladığım boyadan çok memnun kaldım...

Aynen ben de canim, kizil rofle kahverenginin tonlari...ust uste renk degistirdim eh sac ne yapsin dayanamiyor bu kadar oynamaya. Bir renkte kalabilsem dip boyasiyla saclarim hem yanmayacak hem uzayacak ama nerdeee:)) Bitkisel boyalarin sac acici ozelligi var mi acaba. Kendi saclarim koyu kahve saclarimi yakmadan sari rengini elde edebilirmiyim ki:)

Hosgeldin canim. Valla elimden geleni yapiyorum ben bikmadan yilmadan:)) Dun 4. sinameki kurumu de uyguladim. Bakalim omuzlarima degdirebilecekmiyim kisacik saclarimii
hosbulduk tatlım :54: inşallah uzarlar yaa sen yeterki inan ben bizim düşüncelerimizden saçlarımızında olumlu yada olumsuz yönde etkilendiklerini düşünüyorumm o yüzden saçlarımı seviyorum okşuyorum hepp :108:

hosbulduk tatlım :54: inşallah uzarlar yaa sen yeterki inan ben bizim düşüncelerimizden saçlarımızında olumlu yada olumsuz yönde etkilendiklerini düşünüyorumm o yüzden saçlarımı seviyorum okşuyorum hepp :108:

Evet canim haklisin hersey beyinde bitiyor kendimizi nasil inandiriyorsak vucudumuz da o yonde etkileniyor. Yok ben kendimi inandirdim bu saclar ya uzayacak ya uzayacak baska yolu yok:))
Ama senin saclarin da cok guzel canim tabii seveceksin:)

üşenme arkadaşım...saat geç oldu bu gece yapmazsan yarın mutlaka yap...
kaçırma kürlerini nolur...

üşeniyorum dedim ama yaptım :9: birden bi gaz geldi kalktım sinamekiyi kaynattım, kaçırmaya hiç niyetm yok valla canım, yarıda bırakmak olmaz :))

günaydın arkadaşlar :)

dün akşam 3. sinameki kürümü uyguladım ve hemen foto çektim. geçen haftaki uygulamadan sonrada çekmiştim. birazdan fotoları ekliyorum. birde siz bakın.
resimleri eşim çekmişti. ben ışıktan yada çekme açısından vs uzamış gibi göründüğünü düşündüm çünkü 1 hafta gibi kısa bir süre geçmişti ama eşim de "bencede uzamış" dediğinde çoooookkk mutlu oldum :) gerçekten mi? gerçekten mi? diye diye bıktırdım :)

hemen resimlerimi de ekliyim :) doğruları söyleyebilirsiniz arkadaşlar, eşim mi beni kandırıyor :):) yoksa fotolardan mı öyle gözüküyor anlayalım :):) $resm.jpg

günaydın arkadaşım...aramıza katılmandan mutluluk duyarız...
önce geçmiş olsun...eski saçlarına kavuşacaksın buna inan...

kestirme konusunda hepimiz çok yaralıyız..ama sen iyice uçlar yanıklar gitsin giyorsan kestir ancak
ben dahil bir çok arkadaşımız kestirmeden de kırıklardan kurtulmayı başardık.
en zaından kürlerimizle daha sağlıklı hale getirdik.
kesildiğinde canın daha da sıkılacak...ben onca kırığa ve yanığa rağmen kestirmedim,
inat ettim ve büyük oranda kurtuldum yanıklardan...

ama yine de karar senin...bence bir kaç hafta kürleri yap,
sabırlı ol...kesilmesine gerek kalmadan da toparladığını göreceksin..

dün akşam 3. sinameki kürümü uyguladım ve hemen foto çektim. geçen haftaki uygulamadan sonrada çekmiştim. birazdan fotoları ekliyorum. birde siz bakın.
resimleri eşim çekmişti. ben ışıktan yada çekme açısından vs uzamış gibi göründüğünü düşündüm çünkü 1 hafta gibi kısa bir süre geçmişti ama eşim de "bencede uzamış" dediğinde çoooookkk mutlu oldum :) gerçekten mi? gerçekten mi? diye diye bıktırdım :)

hemen resimlerimi de ekliyim :) doğruları söyleyebilirsiniz arkadaşlar, eşim mi beni kandırıyor :):) yoksa fotolardan mı öyle gözüküyor anlayalım :):)Eki Görüntüle 396838

3 uygulamadan sonra gozle gorulur bir uzama kaydetmissin canim ve senin adina cok sevindim. Sadece sinamekimi ugluyorsun bir de ne kadar arayla uygulayip ne kadar bekletiyorsun? biraz ard arda cok sordum ama benim saclarim ilk iki hafta hizla uzayip birden durdu sanki yoksa bir yerde yanlis mi yapiyorum diye geldi aklima.
Neyse canim devami da gelir insallah cok guzel saclarin bu arada:)

hemen resimlerimi de ekliyim :) doğruları söyleyebilirsiniz arkadaşlar, eşim mi beni kandırıyor :):) yoksa fotolardan mı öyle gözüküyor anlayalım :):)Eki Görüntüle 396838

canım arkadaşım merhaba...ışıl ışıl maşallah..
önceki fotodan farklı uzama evet var gibi...ha gayret güzelim...

iyi tatiller arkadaşlarım...
bugün sinameke kürü günü. 5.sini uygulıcam birazdan...hava yağmurlu dışarı çıkacaktım ama
evde kalıcam mecburen...
bu da demektirki tüm gün kürle evin içinde dolaşıcam:)))

5. kürüm olacak bugün..harika bir duygu...verdiğim emeklerin karşılığını almaya başlamak....
umarım hepimiz gün be gün hayalini kurduğumuz saçlara kavuşucaz....

bugün saçı sarıklı kimler olacak bakalım?

Back