- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçlarını çok yorarsın canım sinamekiyle haftada 1 kez kafi yoksa saçın alışırsa çok fazla faydası olmaz onu bire düşürmelisin
Ayrıca şampuana doğum kontrol hapı ezip atanlar var anneme sordum bende duymuştum diyor hormon olduğu için işe yarayabilir diyor. Benim dişi bir kedim var çiftleşme döneminde rahatlasın diye almıştım döksem mi şampuana acaba ?
Benimde açar rengini inşallah. Forumda insanlar kimsenin saçlarının uzadığının somut örneği yok diyor bu topiği gözlerine sokasım geliyor
Canım o topiğe az önce ben de göz gezdirdim..Eşime sordum olur mu böyle diye...Yok olmaz,anlamı yok dedi..Eşim farmakoloji uzmanı dr.u
canım benim:)))
evet bu topic kocaman bi delil...
herkes samimi ve gerçekler var burda:)))
umarım bizden sonrakilere faydamız olur....
Alt fotoğafta ışık farkından dolayı sanırım saç renginiz daha açık duruyor..Benim fotoğraflarda da öyle olmuştu...:)
Bakımlar işe yaramış daha parlak duruyor...Uzama konusunda henüz belirgin bir fark göremedim şimdilik..
not : 2. fotonuz niye alıntıda çıkmadı anlamadım...
ışık farkından değil arkadaşım...rengii çok fazla açıldı. önceki sayfalarda da
başka fotolarım var, onlarda zaten azdı adım açıldığı belli...
evet daha sağlıklı çok şükür, eski hali pek kalmadı...uzamaya gelince 3 martta dip boyam yapıldı, yine önceki
sayfalara bakarsanız 1-2 gün önceki dip fotoları var...
3 cm ye yakın uzama var..inş. daha da hızlanacak...
hepimiz rapunzel olucaz temmuza kadar:))))
İnşallah ya denk geldiğime seviniyorum en başlarından bu topiğe gerçekten de çok yararlı oldu insanlar bir şeyleri fark ediyor aa bak bu kızın saçları böyle bakımlı olmuş bak bunun uzamış gibi
İnşallahhh :) Ben kendime 1 sene tanıyorum
teşekkür ederim arkadaşım...
ben de memnunum durumdan toparlamasından...ama
hızlansın artık...
ne var sanki akşam yatsak sabaha belimizde saçla uyansak...kıyamet mi kopar:))))
ahhhh keşkeee
ben hemen ölçmicem ki sürpriz olsun şimdi 19unda başlamıştım galiba yani mayıs 19 da (aaa gençlik ve spor bayramıııı) ölçüp çekcem foto koycam bakalım
iyi gidiyoruz ya hadi hayırlısı
5 kürden sonra ara vermek bile gerekaynen katılıyorum .bır baska topıkde de paylasmıstım .
kullandıgı kuru hafta da bırden fazla kullanılırsa
sac alısır,ve artık tepkı vermez .
şöyle düşün hergün ağrı kesici alan bir insan çok başı ağrıdığında bir hap aldığında ağrısı geçmiyor neden bünye alışmış çünkü normal geliyor.Saçlarınızı yorarak birşey elde edemezsiniz bu uzun vadede saçınıza zarar ver ben sadece bir yaz boyunca 10 kez kullandım ve yıl kadar süre geçtiği halde saçlarım hızlı bir şekilde uzamaya devam ediyor önceden hızla uzayan bir yapısı yoktu yani sinameki den kaynaklı yani hala etkisi devam ediyorken saçı sürekli yormanın bir mantığı yok buda saç ve belli bir kimyası var vücut bile yeterli kadar vitamini alıp gerisini dışarı atıyor sizin yaptığınız bir ayda alınacak ilacı bir günde alıp sonuç beklemek gibiHmm ama haftada 2 kez kullanan kisieler gayet memnun canıım .. Kontesin konusunda bir süre takip etmiştimm 2 kezde kullanılabilir diyodu :26:
Zaten 3 gün aralıkla yapıyorum - Pazartesi - Persembe günleri , haftada bir kez bana çok az geliyor . Ve saçlarım yağları resmen emiyor yaa
Sanki hep bunu bekliolarmıss
bende okadara bakımlar yapıyorum ama yınede uzamıyor
şampuanıma katarak kullanmıştım ve gerçekten faydalı bir şey ama saçı kurutuyor dikkat etmek lazım kızlar paylaştım albümüme de bakabilirsiniz sabrettim ve çok güzel sonuçlara ulaştım nereden nereye geldim insanlar imrenerek bakıyor nazar değiyor saçlarıma ki böyle olacağını hiç tahmin etmezdim olacak başaracaksınız ama kafanıza takmayın abartmayın ve bakımı çok zor ve bir zamandan sonra bıkıyorsunuz bunu bilinsaçınızın uzaması için çamtarabentin yağını kullanın.haftada 3 kez yağla saçınıza masaj yapıp,sıcak havluya sararak en az 30dk bekletmeniz işe yarayacak diyorum...ayrıca bitkisel şampuana 3 -4 damla yağdan damlatın...
saç köklerinizi canlandırmak için saç masajı yapıp ,yatmadan önce saçı fırçalamanızı öneririm...kendi saç yöntemim, işe yarıyor.sabır ve düzenli yapınca rapunzel saçlara kavuşmak zor olmuyor