3 uygulamadan sonra gozle gorulur bir uzama kaydetmissin canim ve senin adina cok sevindim. Sadece sinamekimi ugluyorsun bir de ne kadar arayla uygulayip ne kadar bekletiyorsun? biraz ard arda cok sordum ama benim saclarim ilk iki hafta hizla uzayip birden durdu sanki yoksa bir yerde yanlis mi yapiyorum diye geldi aklima.
Neyse canim devami da gelir insallah cok guzel saclarin bu arada:)
teşekkür ederim canım :) hani diyorlarya ara verildiğinde daha çok uzuyor diye belki ara verdiğinde daha çabuk uzayacaktır. belkide sana öyle geliyordur fotograflarla bakmayınca anlaşılmıyor. bol bol foto çek ve öyle bak bence.
ben cuma günleri sinameki yapıyorum ilk uygulamada bemiksli yapmıştım 2. ve 3. uygulamada bepanten de ekledim küre. 1 saat enfazla 2 saat bekletiyorum kafamda. salı günleride aktardan 1-2 sene önce aldığım ama düzenli kullanamadığım bir yağ karışımını yapıyorum. onu da 1 saat falan bekletiyorum yıkıyorum. toplamda sinameki ve yağ karışımını 3 kere yaptım. başka birşey uygulamıyorum, şampuanımda da birşey yok ama katmayı düşünüyorum aktara gidebilirsem.
Son düzenleme: