Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

3 uygulamadan sonra gozle gorulur bir uzama kaydetmissin canim ve senin adina cok sevindim. Sadece sinamekimi ugluyorsun bir de ne kadar arayla uygulayip ne kadar bekletiyorsun? biraz ard arda cok sordum ama benim saclarim ilk iki hafta hizla uzayip birden durdu sanki yoksa bir yerde yanlis mi yapiyorum diye geldi aklima.
Neyse canim devami da gelir insallah cok guzel saclarin bu arada:)

teşekkür ederim canım :) hani diyorlarya ara verildiğinde daha çok uzuyor diye belki ara verdiğinde daha çabuk uzayacaktır. belkide sana öyle geliyordur fotograflarla bakmayınca anlaşılmıyor. bol bol foto çek ve öyle bak bence.

ben cuma günleri sinameki yapıyorum ilk uygulamada bemiksli yapmıştım 2. ve 3. uygulamada bepanten de ekledim küre. 1 saat enfazla 2 saat bekletiyorum kafamda. salı günleride aktardan 1-2 sene önce aldığım ama düzenli kullanamadığım bir yağ karışımını yapıyorum. onu da 1 saat falan bekletiyorum yıkıyorum. toplamda sinameki ve yağ karışımını 3 kere yaptım. başka birşey uygulamıyorum, şampuanımda da birşey yok ama katmayı düşünüyorum aktara gidebilirsem.

Son düzenleme:
toplamda 3 kere yaptım dedm ama yanlış anlaşılmasın. yağıda 3 kere yaptım sinamekiyi de 3 kere yaptım toplamda 6 kere bakım yapmış oldum

Ben de geldiiim :21:

Sinameki kürünü sekiz defa yaptım fotoğrafımı çekip geldim :21: Öyle çok bir fark yok gibi görünüyor ama ben saçlarımı düzleştiriciyle yaktığımdan küstü uzamıyordu, bu sürede bu uzama bana rekor gibi bir şey :1:

Ben pijamalı, ev darmadağın, saçlar yataktan kalktığım gibi; kusura bakmayın artık :1:

Ben de geldiiim :21:

Sinameki kürünü sekiz defa yaptım fotoğrafımı çekip geldim :21: Öyle çok bir fark yok gibi görünüyor ama ben saçlarımı düzleştiriciyle yaktığımdan küstü uzamıyordu, bu sürede bu uzama bana rekor gibi bir şey :1:

Ben pijamalı, ev darmadağın, saçlar yataktan kalktığım gibi; kusura bakmayın artık :1:

delimisin arkadaşım çok güzel uzamış....
kutlarım seni..maşallah...ayyyyyyy
darısı başımıza....

kızlar bir topic te birşeye rastladım.
suna dumankayanın formülüymüş uygulayan var mı bunu ?

* Saçlarımın bir an önce uzamasını istiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?
Bir kahve fincanı ılık zeytinyağı, bir tatlı kaşığı yaş maya ve bir çorba kaşığı çiçek balını karıştırıp fırçayla saç diplerinize masaj yaparak sürün. Üzerine streç film sarıp, iki saat bekletin. Haftada bir kez tekrarlamanız yeterli olacaktır

kızlar bir topic te birşeye rastladım.
suna dumankayanın formülüymüş uygulayan var mı bunu ?

* Saçlarımın bir an önce uzamasını istiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?
Bir kahve fincanı ılık zeytinyağı, bir tatlı kaşığı yaş maya ve bir çorba kaşığı çiçek balını karıştırıp fırçayla saç diplerinize masaj yaparak sürün. Üzerine streç film sarıp, iki saat bekletin. Haftada bir kez tekrarlamanız yeterli olacaktır

bu tarife dün akşam rastladım bende...
normal kürlerimi bitirmeden başlamıcam ama...
mantıklı geldi..ılık süte maya karıştırıp içmek de iyi geliyormuş..
onu yapabilirim...

Elyon bencede çok güzel uzamış saçların :16:

keşke daha önce görseydim bu tpici :50:
bende 2 haftadır başladım saçlarıma bakım yapmaya dün gece 2. defa sinemaki kürümü uyguladım ama sinemakiye başlamadan biraz zaman öncede şampuanıma çam terebentin eklemiştim ben dün saçlarımı yıkarken 1 cm kadar uzadığını farkettim keşke bende foto çekseydim ama saçlarımı yıkar yıkamaz foto çekeceğim çünkü çok dalgalı gerçek boyu belli olmaz aaa bu arada birde dün şampuanıma evigen de kattım çam terebentin çok kurutuyor kızlar saçı ama kesinlikle uzama konusunda işe yarıyor :16:
en kısa zamanda foto çekip bende katılmak istiyorum bu topice

Elyon bencede çok güzel uzamış saçların :16:

keşke daha önce görseydim bu tpici :50:
bende 2 haftadır başladım saçlarıma bakım yapmaya dün gece 2. defa sinemaki kürümü uyguladım ama sinemakiye başlamadan biraz zaman öncede şampuanıma çam terebentin eklemiştim ben dün saçlarımı yıkarken 1 cm kadar uzadığını farkettim keşke bende foto çekseydim ama saçlarımı yıkar yıkamaz foto çekeceğim çünkü çok dalgalı gerçek boyu belli olmaz aaa bu arada birde dün şampuanıma evigen de kattım çam terebentin çok kurutuyor kızlar saçı ama kesinlikle uzama konusunda işe yarıyor :16:
en kısa zamanda foto çekip bende katılmak istiyorum bu topice

merhaba arkadaşım..hoşgeldin..
fotolarını bekliyoruz...adım adım beraber uzatmanın
keyfini çıkar bu topicte:)))

teşekkür ederim canım :) hani diyorlarya ara verildiğinde daha çok uzuyor diye belki ara verdiğinde daha çabuk uzayacaktır. belkide sana öyle geliyordur fotograflarla bakmayınca anlaşılmıyor. bol bol foto çek ve öyle bak bence.

ben cuma günleri sinameki yapıyorum ilk uygulamada bemiksli yapmıştım 2. ve 3. uygulamada bepanten de ekledim küre. 1 saat enfazla 2 saat bekletiyorum kafamda. salı günleride aktardan 1-2 sene önce aldığım ama düzenli kullanamadığım bir yağ karışımını yapıyorum. onu da 1 saat falan bekletiyorum yıkıyorum. toplamda sinameki ve yağ karışımını 3 kere yaptım. başka birşey uygulamıyorum, şampuanımda da birşey yok ama katmayı düşünüyorum aktara gidebilirsem.

Cevabin icin tesekkurler canim.
Ben pazartesi turplu su, carsamba zeytinyagi, cuma gunleri ise sinameki yapiyorum. Her birini en az 4-5 yada 6-7 saat bekletiyorum. B vitamini hapi aliyorum her gun bir tane. Uygulamalardan sonra da once sarimsakli sampuanla sonrada cam terebentinli sampuanla yikiyorum… ne cok sey yapiyorum sanirim saclarimi fazla yoruyorum ondan durdu uzamasi:44::44::44:

Benim de acil uzatmam lazım ...ciddi adımlar atabiliriz yakında sevgilimle ...saçlarımsa kısa ..yeni modellle kesişmiş durumda şu sadece bir taraf uzun tarzda...sinameki derken yaprağı mı alınıyor arkadaşlar??:44:

Benim de acil uzatmam lazım ...ciddi adımlar atabiliriz yakında sevgilimle ...saçlarımsa kısa ..yeni modellle kesişmiş durumda şu sadece bir taraf uzun tarzda...sinameki derken yaprağı mı alınıyor arkadaşlar??:44:

hayırlı olsun arkadaşım...evet aktara sorduğunda kuru yapraklar halinde veriyor. çok ucuz ayrıca...
hemen başla kürüne
erken kalkan yol alır:)))

ben de yorumlarınızdan çok etkilendim pazartesi başlıyorum, ilk defa böyle bir şey deneyeceğim, inş bende de işe yarar. kendimi bildim bileli hiç uzun saçlarım olmadı :(

ben de yorumlarınızdan çok etkilendim pazartesi başlıyorum, ilk defa böyle bir şey deneyeceğim, inş bende de işe yarar. kendimi bildim bileli hiç uzun saçlarım olmadı :(

inş. arkadaşım...başlamadan önce saçının fotosunu çek mutlaka...sonra zamanla takip ediyoruz biliyorsun...
hadi hayırlısı canım...

inş. arkadaşım...başlamadan önce saçının fotosunu çek mutlaka...sonra zamanla takip ediyoruz biliyorsun...
hadi hayırlısı canım...

Selaam Canlariim:16:
Nasil gidiyo bakalim sac uzatma olaylari?? Bugunde ben sorayim :21:
Ben yine sacimi toplu takiliyorum napim huylu huyundan vazgecmiyo iste..:16:

Merhaba arkadaşlar ben de saçlarımla çok uğraşan araştırıp öğrenip boyayan açan bir tipim :D
En son kırmızıya boyadım...altta eski röflelerim vardı saçın üst kısmına..şimdi kırmızı akınca dipler kendi saç rengim röfleler sarı ve diğer taraflar turuncu oldu:((((( ben bakır bir boya aldım saçımın her yeri bu tonda olsun istiyorum nasıl yapmam gerek bu konuda bilgili arkadaşlar var forumda rica ediyoruuuuuuuuuuum duyun beniiii acil yapmam lazııııım :D:D :ssz:

kadınlar klübü sen bitanesiiin !! Kadının gücüsün :))
resmi ekliyorum buraya bakınız lütfen ...

Teşekkür ederimarkadaşım :) Saçımın fotosunu bakın altta başka bir konu zannederek eklemiş bulundum zaten banu 'cum :D Hemen alıyorum o zman işe yarar mı diyorsunuz? Haftada kaç kez idealdidr sence canım??:44:

$...mart.jpg $Fotoğraf1005.jpg $Fotoğraf1034.jpg

İlk resim mart başlarında çekildi,son 2 resim bugün...Uzama şöyle böyle ama sinemakiyi yalnızca 2 kere uyguladım,yeni başlayanlardanım yani...Ayrıca saçlarım da yanmıştı şimdi nasıllar:))

Teşekkür ederimarkadaşım :) Saçımın fotosunu bakın altta başka bir konu zannederek eklemiş bulundum zaten banu 'cum :D Hemen alıyorum o zman işe yarar mı diyorsunuz? Haftada kaç kez idealdidr sence canım??:44:

evet canım haftada 1 gün yapıyoruz...hep aynı güne denk gelsin...
sonuç alacağından şüphem yok canımm

Back