- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Bir kaç sene önce ben de şampuanıma çam terebentini ilave etmiştim..1 ay içinde abartısız 3-4 cm uzadığını hatırlıyorum...Şimdi yeniden yapacağım..saçınızın uzaması için çamtarabentin yağını kullanın.haftada 3 kez yağla saçınıza masaj yapıp,sıcak havluya sararak en az 30dk bekletmeniz işe yarayacak diyorum...ayrıca bitkisel şampuana 3 -4 damla yağdan damlatın...
saç köklerinizi canlandırmak için saç masajı yapıp ,yatmadan önce saçı fırçalamanızı öneririm...kendi saç yöntemim, işe yarıyor.sabır ve düzenli yapınca rapunzel saçlara kavuşmak zor olmuyor
Arkadaşlar,aktardan aldığım saç bakım yağının markası Rozita..Kutusunun üzerinde argan yağlı yazıyor.. içeriği argan yağı,tatlı badem yağı,susam yağı,çam terebentin esansı,defne yağı,çöekotuyağı,ceviz yağı,hint yağı,zeytinyağı,ısırgan yağı,kekik yağı,biberiye yağı,sarımsak yağı,e vitamini ve menekşe esansı yazıyor..
Bu yağı 1 saat bekletip kremsiz şampuan veya doğal sabunla yıkayın diyor..Haftada 2 -3 kez kullanılması öneriliyor...Gecenin bu vakti sürdüm saçlarıma bu bakım yağından..Ancak 1 saat bekleyip yıkamayacağım..Yatağın baş kısmına havlu koyup sabaha kadar o şekilde yatacağım..Sabah yıkayacağım kafamı...