Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

saçınızın uzaması için çamtarabentin yağını kullanın.haftada 3 kez yağla saçınıza masaj yapıp,sıcak havluya sararak en az 30dk bekletmeniz işe yarayacak diyorum...ayrıca bitkisel şampuana 3 -4 damla yağdan damlatın...

saç köklerinizi canlandırmak için saç masajı yapıp ,yatmadan önce saçı fırçalamanızı öneririm...kendi saç yöntemim, işe yarıyor.sabır ve düzenli yapınca rapunzel saçlara kavuşmak zor olmuyor
Bir kaç sene önce ben de şampuanıma çam terebentini ilave etmiştim..1 ay içinde abartısız 3-4 cm uzadığını hatırlıyorum...Şimdi yeniden yapacağım..
Arkadaşlar,aktardan aldığım saç bakım yağının markası Rozita..Kutusunun üzerinde argan yağlı yazıyor.. içeriği argan yağı,tatlı badem yağı,susam yağı,çam terebentin esansı,defne yağı,çöekotuyağı,ceviz yağı,hint yağı,zeytinyağı,ısırgan yağı,kekik yağı,biberiye yağı,sarımsak yağı,e vitamini ve menekşe esansı yazıyor..

Bu yağı 1 saat bekletip kremsiz şampuan veya doğal sabunla yıkayın diyor..Haftada 2 -3 kez kullanılması öneriliyor...Gecenin bu vakti sürdüm saçlarıma bu bakım yağından..Ancak 1 saat bekleyip yıkamayacağım..Yatağın baş kısmına havlu koyup sabaha kadar o şekilde yatacağım..Sabah yıkayacağım kafamı...

şampuanıma katarak kullanmıştım ve gerçekten faydalı bir şey ama saçı kurutuyor dikkat etmek lazım kızlar paylaştım albümüme de bakabilirsiniz sabrettim ve çok güzel sonuçlara ulaştım nereden nereye geldim insanlar imrenerek bakıyor nazar değiyor saçlarıma ki böyle olacağını hiç tahmin etmezdim olacak başaracaksınız ama kafanıza takmayın abartmayın ve bakımı çok zor ve bir zamandan sonra bıkıyorsunuz bunu bilin

Eğer çam terebentini biraz fazla koymuşsanız o yüzden kurutmuş olabilir saçlarınızı...

Eveet canlariim ben geldim, saclarim bugün temiz yani 2 günde hemen yaglaniyo diodum ama kilicbaligi arkadasimin yöntemini uyguladim sanirim bir nevi gecti tabi yaglanmada sac spreyininde etkisi var ama napiym sacimi hergün topuz yapiorum dogal olarak ucusan saclara sprey skiyorum (fazlasiyla) ..
Saclarim ne kadar uzar ne kadar uzamaz bilemiyorum, ama umut ediyorumki uzayacak insallah.. bakimlara aynen devam, en kritik haftamdayim yani 5. deyim birazdan hazirlamaya basliycam kürümü..
Bugün 21 Nisan oldugu icin benim bakim tarihim, yani burcuma göre.. Ay boga burcunda büyüyecegi icin bakimimin etkisi 2 kati articak.. bu tarihlerde dikkatimi ceken sey galiba dogru, cünkü 1 ay önceki tarihimde yaptigim bakim etkisini 1 hafta icinde 2-3 cm olarak gösterdi ama 3 haftadir tik yok, yani galiba özel tarihler ise yariyor :)
yada belkide psikolojiktir, ama 3 cm uzamasa kesin :)
En etkili haftalarim demisken dile kolay 3 bakim sonra ara verme zamani, 2 hafta dinlenicez insallahda muradimiza ericez, hadi bakalim hepinizi öptüm kolay gelsin..
:16:
özel günlerin çok etkisi var mutlaka takip edin :31:
Eğer çam terebentini biraz fazla koymuşsanız o yüzden kurutmuş olabilir saçlarınızı...

çam terebentinin bir özelliği bu canım az veya çok koymakla ilgisi yok tek asla uygulanmamalı şampuanada badem yağıyla ilave edilmeli yağlı saçlar için güzel bir şey ama benim diplerm yağlı uçları kuruydu

özel günlerin çok etkisi var mutlaka takip edin :31:

çam terebentinin bir özelliği bu canım az veya çok koymakla ilgisi yok tek asla uygulanmamalı şampuanada badem yağıyla ilave edilmeli yağlı saçlar için güzel bir şey ama benim diplerm yağlı uçları kuruydu

Ben çamterebentini 3-4 sene evvel uyguladığımda hiç bir kuruma olmamıştı....Uzun aylar kullanmıştım..Ki saçlarım kurudur.. O yüzden fazla ilave edildiğinde kuruma yapabiliyor..Aktar da bu gün aynısını söyledi...

Vallahi ben hiç kür mür kullanmıorum bi şampuan bi de saç kremi gecen ay da 1 karış kestirdim ona ragmen $FSCN0051.jpg

Saçlarıma bugün entele yapmıştım yıkadım kurudu kuruduktan sonra gliserinli bakım suyumu yaptım evdeki bütün herkese dokunduruyorum bak yumuşacık değil mi diye yakında psikoloğa gönderecekler beni uzun süre haber alamazsanız benden dua edin :27:

Keşke hiç boyamadan durabilsem :)) Ama yaş itibariyle beyazlar var bende tek tük...:)) Bitkisel boya uygulatıcam bu sene ...Bakalım işe yarayacak mı :))

maşallah...herkes şanslı doğmuyor demekki:)))

Maşallah canım.Saçların fazla boya ,işlem vs görmediyse sağlıklıdır zaten :)
Tesekkur ederim kızlar saçımın cektiği işkenceleri hiç bi saç çekmemiştir sanırım 2 yıl kumrala 1 yıl da kızıla boyattım en sonda kendi rengine ama gecen yıl tatilde açıldı ister istemez dibim gelmiş giby bi görüntü var ama umrumda da deil:51: kestirip boyatıcam yazın :52: Sizede iyi sağlıklı gür parlak saç uzatmacalar:21:

Tesekkur ederim kızlar saçımın cektiği işkenceleri hiç bi saç çekmemiştir sanırım 2 yıl kumrala 1 yıl da kızıla boyattım en sonda kendi rengine ama gecen yıl tatilde açıldı ister istemez dibim gelmiş giby bi görüntü var ama umrumda da deil:51: kestirip boyatıcam yazın :52: Sizede iyi sağlıklı gür parlak saç uzatmacalar:21:

Yine de bu saydıklarına göre fazla işlem görmüş sayılmaz tatlım :))

Ben 2 gün üst üste röfle,ardından ertesi gün boya,1 hafta sonra tekrar boya..Üstelik röfleden önce saçlarım kızıldı...:)) Çok oynadım yani saçlarımla...Haliyle yandı tabi...

2 yıl kumral, bir yılda kızıl olması mı işkence...
arkadaşım bu topicteki saç hikayelerini okumanı tavsiye ederim...
saçların gazyet güzel ve Allah nazarlardan saklasın ama
bu topicte bakımların sonuçlarına ve adım adım aşamalarına yer veriyoruz...
ama sen hiç bişi yapmadığını söylüyorsun...
keşke bi topic açsaydın bakıma gerek duymayan saçlar diye falan da
burda canla başla uğraşan emek veren arkadaşlarımızınmoralini bozmasaydın...

neyse dediğim gibi Allah nazarlardan korusun saçlarını, ve böyle saçlıklı olsun hep...iyi akşamlar....

Vallahi ben hiç kür mür kullanmıorum bi şampuan bi de saç kremi gecen ay da 1 karış kestirdim ona ragmenEki Görüntüle 397313

Saglikdan ziyade, birde yapi meselesi, bes parmagin besi bir degil hesabi :)
Birde kestirmeye bagli, bir kere kestirdinmi gerisi geliyo, bu durum icin kendini bir kere kisa sacli hayal edip, cesaret etmen yeterli..
Benimde senin gibi saclarim vardi, bir bakan bida bakardi ama imrendim kestirdim, cokda gzl oldu ama kisa modeli hep korudum yakistigi icin, e uzamasini beklemek istemeyince, kaynak cit cit vs. kullandim hep, boyada derken sonuc hüsran :) Sende bu sacini küt hayal et, ondan sonra yinede hicbisey kullanmiyorum dersin.. :16:
Buda benim yakin arkadasim mesela, hergün sacina bi islem yapar, yinede sirma gibi saclari var cünki hic kestirmedi yani kendini kisa sacli hayal edemio cünki biliyo uzatmanin sabir gerektirdigini :)

$DSC02182.JPG

iyi geceler arkadaşlarım...
nasıl gidiyor bakımlar...
fotoğrafları çekiyoruz değil mi?
eğer bu gece tekrar görüşemezsek herkese
güzel bir pazar günü diliyorum...keyfiniz hep yerinde olsun....

Eski saçlarımıza kavuşuruz inşallah....[/B]

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bugün kozmetikçide Glissin bir kaç ürününü gördüm saç şampuanımı değiştirmeye ve bunun yanında bu ürünle bakım yapmaya karar verdim sizlerlede paylasmak istiyorum
Öncelikle bizi ilgilendiren 2 tane ürün buldum hangisini alıcağım konusunda karar veremedim açıkcası :31:

OIL NUTRITIVE SERİSİ

OIL NUTRITIVE ŞAMPUAN

Saç ucu kırıklarında %85'e varan azalma
Sağlıkla parlayan saçlar ve kökten uca koruma

4r422.jpg

Saç uçlarında çatallaşmaya karşı koruma & Parlaklık

Saç uçlarına bakım: OIL NUTRITIVE ŞAMPUAN saç ucu kırıklarında %85'e kadar azalma sağlar. Kolay kırılan uzun saçlar yeniden sağlıkla parlar.

7 Besleyici yağ içeren özel formülü sayesinde saçınızı saç uçlarındaki çatallaşmaya karşı korur. Sağlıkla parlayan saçlar sağlar. Saç yapısındaki ile özdeş bileşenler içeren yeni formül, saç telindeki çatlakları doldurur ve saçtaki hasarı mükemmel şekilde onarır.

OIL NUTRITIVE SAÇ KREMİ
Kolay tarama ve saç ucu kırıklarında %90'a varan azalma
Sağlıkla parlayan saçlar için

4r44v.jpg

Kolay tarama & Saç uçlarında çatallaşmaya karşı koruma

OIL NUTRITIVE SAÇ KREMİ, kolay kırılan saçlarda kolay tarama ve saç ucu kırıklarında %90'a varan azalma sağlar.

7 Besleyici bakım yağı içeren kırılma karşıtı özel formülü sayesinde saç uçlarındaki çatallaşmaya karşı korur ve saçlarınızda sağlıklı bir parlaklık sağlar. Sıvılaştırılmış keratin içeren yeni saç onarım teknolojisi, saç telindeki çatlakları doldurur ve saçtaki hasarı mükemmel şekilde onarır.

OIL NUTRITIVE SIVI SAÇ KREMİ

Anında etki ile kolay tarama
Saç yüzeyini pürüzsüzleştirir - saç ucu kırıklarında %85'e varan azalma
Fark edilir esneklik ve korunan saç uçları

4r474.jpg

Anında etki ile kolay tarama & Kırılma karşıtı
OIL NUTRITIVE SIVI SAÇ KREMİ, kolay kırılan saçlara anında etki ederek daha kolay tarama sağlar. Saç yüzeyini pürüzsüzleştirir ve saç ucu kırıklarında %85'e varan azalma sağlar.

7 Besleyici bakım yağı içeren kırılma karşıtı özel formülü sayesinde saç uçlarını kırılmaya karşı korur ve hissedilir pürüzsüzlük verir. Durulanmaz. Sıvılaştırılmış keratin içeren yeni saç onarım teknolojisi, saç telindeki çatlakları doldurur ve saçtaki hasarı mükemmel şekilde onarır.

Bakım Önerileri
Her yıkamadan sonra havlu ile nemi alınmış veya kuru saça uygulayın.

Durulanmaz!

Gözle temasından kaçının!

Güneş ışığı ve soğuktan uzak tutunuz!

Dik durumda muhafaza edilmesi önerilir.

ULTIMATE REPAIR SERİSİ

3 kat konsantre sıvılaştırılmış keratin içeren formülü ile saç telindeki çatlakları ve saçtaki hasarı mükemmel şekilde onarır.

çok yıpranmış ve kuru saçlar için geniş kapsamlı bir bakım sunar. 3 kat konsantre sıvılaştırılmış keratin içeren formülü, saça dayanıklılık ve parlaklık verir.

ULTIMATE REPAIR ŞAMPUAN
4r3tp.jpg

Çok yıpranmış saçlar için etkili bakım: ULTIMATE REPAIR ŞAMPUAN, çok yıpranmış ve kuru saçları onarır ve daha fazla güç ile parlaklık verir.
3 kat konsantre sıvılaştırılmış keratin içeren özel formülü ile saçı yeniden yapılandırır ve saçtaki hasarı mükemmel şekilde onarır.
Saç telindeki çatlakları doldurur ve %95'e kadar daha az saç kırılması sağlar.

ULTİMATE REPAIR SAÇ KREMİ

4r3v4.jpg

Çok yıpranmış ve kuru saçlar için daha fazla güç: ULTIMATE REPAIR SAÇ KREMİ ekstra hasar görmüş saçları onarır ve kolay tarama sağlar.
3 kat konsantre sıvılaştırılmış keratin içeren özel formülü saçtaki hasarı mükemmel şekilde onarır ve saçı yeniden yapılandırır. Saç telindeki çatlakları doldurur ve %95'e kadar daha az saç kırılması sağlar.

Buda Spreylisi arkdşlar

4r3wf.jpg

Kırılma Karşıtı
Çok yıpranmış ve kuru saçlar için Bakım-Onarım ve Parlaklık: ULTIMATE REPAIR ÇİFT FAZLI, ONARIM VE PARLAKLIK SPREYİ saçlarınıza göz alıcı parlaklık sağlar. Durulanmaz.

3 kat konsantre sıvılaştırılmış keratin içeren özel formülü ile saçtaki hasarı mükemmel şekilde onarır ve saçı yeniden yapılandırır. Saç tellerindeki çatlakları doldurur ve %95'e kadar daha az saç kırılması sağlar.

Bakım Önerileri
Kullanmadan önce iyice çalkalayınız!

Her saç yıkamadan sonra, havlu ile nemi alınmış ya da kuru saça sıkın. Durulanmaz!

Gözle temasından kaçının!

KERATİNİN MUCİZEELER YARATTIGINI BİLİYORUZ SANIRIM BU YÜZDEN AKLIM BU ÜRÜNDE DE TAKILI KALDI :)

Son düzenleme:
Gliss in saç kremi,saç maskeleri güzel ,çok memnun kaldım.Ama hangi marka olursa olsun kozmetik serumlar ,kuru saça uygulanan serumlar bende hiç işe yaramadı malesef..Saçlarımı yapış yapış yapıyordu..

Back