Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

çokkkk güzellllllllllllllllll....
ben bunalıma girerim bu gece vallaa...
ay arkadaşım allah nazarlardan saklasın....

canım cok tesekkur ederım .
.senın sacların cok guzel ve saglıklı gorunuyor .
benım sacım da cıddı anlam da dokulme var .ıns onu da senın kattıklarını uygulayarak
durduracagım .ıns hepımız ıstedıgımız saclarımıza kavusuruz cnm

Son düzenleme:
kremi sadece uçlara kullan, çok saç derisine dokundurmamaya gayret göster canım...
birde dikkatimizden kaçıyor ama
iç beslenme de çok önemli...
düzenli ve dengeli beslenmek.......

evet dogru soyluyorsun cnm .benım dokulmem buyuk ıhtımalle sac kremı .
cunku ben kremı elıme bır aldım mı kendımı kaptırıyorum bır avucu bır bakmısım heryere surmusum .:5:

canım cok tesekkur ederım .
.senın sacların cok guzel ve saglıklı gorunuyor .
benım sacım da cıddı anlam da dokulme var .ıns onu da senın kattıklarını uygulayarak
durduracagım .ıns hepımız ıstedıgımız saclarımıza kavusuruz cnm

sağol canım moral verdin...
inş. güzelim inş.

ayyy harika canım yaaa....
ne güzel işte..
valla şiir yazdırıp beste yaptıracak bu saçlar bize.........

Kesinlikle katılıyorum :27: Kafayı yedik saçlarla

kızlar ben de daha onceden de belırtıgım gıbı sınemakı kuru ve rutın sac yıkamam da sarımsaklı sampuan kullanıyordum .
ama kokudan rahatsız oldugum ıcın ,sarımsaklı sampuanı her dus da degıl de sadece sınemakı kuru yaptıgım zaman kullanmaya
basladım .yanı sarımsaklı sampuanı sadece hafta da bır kere kullanıyorum .
umarım aynı etkıyı gorurum .mecbur kaldım cunku ; sınemakının ıcıne kırdıgım bemıx ampulun o agır kokusu hıc gıtmıyor .
hafta da 4 kere dus almama ragmen ,hatta bıraz once dus aldım .sınemakı kuru gectıgımız salı gunu yaptım .ama
hala o bemıxx kokuyor .nasıl bısey bu anlamadım yaa .koku resmen burundu saclarıma .
ben de o yuzden kokuyu en aza ındırmek ıcın ,sarımsaklı sampuanı da hafta da bır kere kullanıyorum .rutın sac yıkamamı
normal sampuanımla yapıyorum.

Sinameki kürünün içine menekşe yağı katabilirsin hem saça faydaları var hemde kokuyu giderir. :16:Bende alacağım inşallah benden de geçmiyor bir türlü kokusu ama aktara gitmek nasip olmadı :1: Yada lavanta suyu ile saçlarını durulayabilirsin buda bir seçenek :16:

Son düzenleme:
Bende her an bunalimlara girebilirm ,en.kisasi bizmiyz:25:
saka gibi:27:

valla arkadaşım bu arkadaşlarımızdakiler saçsa bizimkiler ne?
eğer bizimkiler saçsa onların ki ne?
:)))))
şaka bi yana canım benim bizim saçlarımızda uzıcak...uzuyorda zaten..
senin nasıl gidiyor...
boydan güncel fotoları
paylaşmıyorsun hiç...
ne alemde merak ediyorum...

valla arkadaşım bu arkadaşlarımızdakiler saçsa bizimkiler ne?
eğer bizimkiler saçsa onların ki ne?
:)))))
şaka bi yana canım benim bizim saçlarımızda uzıcak...uzuyorda zaten..
senin nasıl gidiyor...
boydan güncel fotoları
paylaşmıyorsun hiç...
ne alemde merak ediyorum...

Canim ben öyle milim milim ölcemiyorum ya, yada gözle görürlr bi sonuc olamdan fotoda cekmiyorum, bi uzasin bi farkedilsin cart diye koyucam ben fotomu hic mrk etme sen :16:

Kesinlikle katılıyorum :27: Kafayı yedik saçlarla

Sinameki kürünün içine menekşe yağı katabilirsin hem saça faydaları var hemde kokuyu giderir. :16:Bende alacağım inşallah benden de geçmiyor bir türlü kokusu ama aktara gitmek nasip olmadı :1: Yada lavanta suyu ile saçlarını durulayabilirsin buda bir seçenek :16:

canım tavsıyen ıcın cok tesekkur ederım .menekse yagının eevet hos kokusu oldugunu duymustum .sampuanıma katacagım bı de camterebentın badem yagı katacagım dokulme ıcın . .bu onumuzde kı hafta aktara gıdıcem .gereklı malzemelerı alacagım :21:

evet uzar..içsel beslenmede son derce önemli çünkü...

ben diyetteyim spor programliyim ztn bu aralar, 1 sene fln sürer bu durum sürmese bile bi 6 ay kesin full gas sporla devam.. saglikli olucagmi düsünüyorum,,
diyetisyenim&fitness ögretmenim bugün öyle karnimi cok ac tutucak diyetleri kenara atmami söyledi, yani ev yapimi peynir, yogurt, ve taze süt herseyin ilaci vede hergün yumurtanin beyazi kesin, haftada 3-4 defada sarisi, sac gelisimim icinde iyimis, sonrasinda yemekler zeytinyagiyla, caylarda sekersiz ve sinirsiz bitki cayi, (cayi ztn sekersiz iciyodum, bitki caylarida takintim oldu günde en az 5-6 bardak iciyorum isirgan cayi ve karisik dogal bitki cayi) cokda iyi geliyo sacimada iyi gelicegni düsünüyorum bu arada bol bol broccoli yiyorum saca gerekn cogu vitamin kendisinde var, sizede saglikli beslenmenizi öneririm, ac kalmayin ama kalori bombasi seylerden cok zayifsaniz bile uzak durun arada bir caniniz isteyince tabiki yiyebilirsiniz, ama unutmayin vucut saglikliysa sacda vucutun bi parcasidir.. nasibini tabiki alicaktir :)
:16:

Canim ben öyle milim milim ölcemiyorum ya, yada gözle görürlr bi sonuc olamdan fotoda cekmiyorum, bi uzasin bi farkedilsin cart diye koyucam ben fotomu hic mrk etme sen :16:

iyi bakalım canım....sen süpriz yapıcam diyosun yani..
uzasında nasıl uzarsa uzasın:))))

ben diyetteyim spor programliyim ztn bu aralar, 1 sene fln sürer bu durum sürmese bile bi 6 ay kesin full gas sporla devam.. saglikli olucagmi düsünüyorum,,
diyetisyenim&fitness ögretmenim bugün öyle karnimi cok ac tutucak diyetleri kenara atmami söyledi, yani ev yapimi peynir, yogurt, ve taze süt herseyin ilaci vede hergün yumurtanin beyazi kesin, haftada 3-4 defada sarisi, sac gelisimim icinde iyimis, sonrasinda yemekler zeytinyagiyla, caylarda sekersiz ve sinirsiz bitki cayi, (cayi ztn sekersiz iciyodum, bitki caylarida takintim oldu günde en az 5-6 bardak iciyorum isirgan cayi ve karisik dogal bitki cayi) cokda iyi geliyo sacimada iyi gelicegni düsünüyorum bu arada bol bol broccoli yiyorum saca gerekn cogu vitamin kendisinde var, sizede saglikli beslenmenizi öneririm, ac kalmayin ama kalori bombasi seylerden cok zayifsaniz bile uzak durun arada bir caniniz isteyince tabiki yiyebilirsiniz, ama unutmayin vucut saglikliysa sacda vucutun bi parcasidir.. nasibini tabiki alicaktir :)
:16:

vücuda lazım olan vitamin mineraller yeterince verilirse sağlıklı olmak
kaçınılmaz olur...
yaşasın saçlarımız:))))

iyi bakalım canım....sen süpriz yapıcam diyosun yani..
uzasında nasıl uzarsa uzasın:))))

aman illaki uzicak neki sanki bulunmaz hint kumasinin bulunmayan büyümeyen tüyümüde uzamasin:27:
, er gec uzicak ben inaniyorum sacim sac olali böyle bakim görmedi az bi kendine gelsin
:1:

yanı hem icten hem dısdan müdhale ettik mi olaya sadece sabır gerekıyor :31:

aynen öyle canım...
dün gece eşimle bu konuda sohbet ettik.
1 yıldır ne kadar kötü beslendiğim konuusnda konuştuk. kürlere başladım başlayalı dikkat etmeye çalışıyorum
1 yıldır kahvaltı bile yapmıyordum. ama öncesinde ne kadar düzenli ve dengeli besleniyordum.
dolayısıyla saçlarım güzel uzuyordu...
şimdi beslenmeme de dikkat ediyorum yine uzıcak sırma olacak saçlarım:))))

aman illaki uzicak neki sanki bulunmaz hint kumasinin bulunmayan büyümeyen tüyümüde uzamasin:27:
, er gec uzicak ben inaniyorum sacim sac olali böyle bakim görmedi az bi kendine gelsin
:1:

saçın havaya girdi desene bu kadar ilgisen arkadaşım...
valla benimkilerin de şımarıklığı üzerinde. yüz verdik ya astar isterler :)

Back