Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

:))
ne güzel bol gülücüklü bir akşam oldu...
inş. güzel fotolarımızı paylaşınca da böyle mutlu olur güleriz beraber....

ayyyyyyyyyyyyy inşallahhh yaa. gaza geldim bikez daha karanfil suyu fıslatayım bari saçıma :10:

alessim sen nasılsın tatlım?
Bakımların nasıl gidiyor...
Yeni fotolar yokmu canım arkadaşım...

Ay cnm benim tsk ederim gayet positfim :16:
bakimlar fena degil iste turplu suyu yaptim bugn durulama suyunuda karanfilli suyla yaptim gayet iyiydi o kadar takilmiorum artik illaki uzicak ama olcmeye fln useniorum annemde bizim kiz kafayi yedi diyo oyle milim milim:52:
valla oda 3ay bi rahat birakin kafanizi bakimda yapiosunuz anca toparlar saclar bi sabredin gerisi gelir diyo bide tavsiyesi onun sirma gibi saclari var masallah annem 45 yasinda sacinda tek bi beyaz yok kapkara saclari var dogustan boyada degil.. sacini uzatma sirri hep tariyomus gencken.. kil fln yapiomus bide saclari temiz tutucaksin diyo annecim..:21:

karanfil suyumu da saçlarıma fıs fısladım ohh miss gibi koktum :16:

2 gündür hazır ben de deneyeceğim karanfil suyunu da durulamak gerekmiyor mu? banyodan bir saat önce saça boca edilip havluyla sarılıyormuş sanırım öyle duydum bir zararı olmaz heralde saça fısfıslamanın. yapayım diyorum da bir de bu sinemaki kürü dışında bakım yapmanın bir zararı olmaz değil mi? (ayrıca ç ok kötü bemiks kokuyorum ama dayanacağım:)

Eki Görüntüle 395704 $Fotoğraf0960.jpg

1 buçuk aylık bir zaman geçti kesimin üzerinden...Bakımlara başlayalı 3-4 hafta oluyor.Değişim var mı bilmiyorum,bakan gözler farklı olursa anlaşılır ancak.Bugün turplu suyu yaptım ve ardından oğlum:) çekti bu fotoyu...

Eki Görüntüle 395704 Eki Görüntüle 395700

1 buçuk aylık bir zaman geçti kesimin üzerinden...Bakımlara başlayalı 3-4 hafta oluyor.Değişim var mı bilmiyorum,bakan gözler farklı olursa anlaşılır ancak.Bugün turplu suyu yaptım ve ardından oğlum:) çekti bu fotoyu...
canım bi resim önden diğeri arkadan olunca pek anlaşılmıyo..saçlarında hafif kat var sanırım ön katların kısa olabilir mesela benım öylee o yüzden ikiside arkadan olsaydı cok daha doğru bi cvp verebilirdimm :26: ama biraz uzamış gibi görünüyor :31:

Son düzenleme:
canım bi resim önden diğeri arkadan olunca pek anlaşılmıyo..saçlarında hafif kat var sanırım ön katların kısa olabilir mesela benım öylee o yüzden ikiside arkadan olsaydı cok daha doğru bi cvp verebilirdimm :26: ama biraz uzamış gibi görünüyor :31:

Canım arkası kısaydı ilk kesildiğinde ensenin az aşağısındaydı.Ama dedim ya ben uzadığını farketsem de çevremden duymak motivasyonumu arttırıyor:))

2 gündür hazır ben de deneyeceğim karanfil suyunu da durulamak gerekmiyor mu? banyodan bir saat önce saça boca edilip havluyla sarılıyormuş sanırım öyle duydum bir zararı olmaz heralde saça fısfıslamanın. yapayım diyorum da bir de bu sinemaki kürü dışında bakım yapmanın bir zararı olmaz değil mi? (ayrıca ç ok kötü bemiks kokuyorum ama dayanacağım:)

yok canım durulanmıyor.
ben fıs fıs şişesinin içine koydum aklıma geldikçe fıslatıyorumm saçıma.
valla canım bence sinemaki dışında başka yağlar bakımlar karıştırma derim. saçını yorma. birde elinde kalır saçların animallah :30:
bemiks kokusunu bende hiç sevmiyorum çok ağır kokuyor ya ama belli bi süre sonra uçuyor kokusu hiç kalmıyor dayanalım artık okadarcığına da :1:

Eki Görüntüle 395704 Eki Görüntüle 395700

günaydın arkadaşım...uzamış ne güzel saçların...
devam et kürlerine az kalmış şöyle dökülmesine omuzlarından...ha gayret canım

yok canım durulanmıyor.
ben fıs fıs şişesinin içine koydum aklıma geldikçe fıslatıyorumm saçıma.
valla canım bence sinemaki dışında başka yağlar bakımlar karıştırma derim. saçını yorma. birde elinde kalır saçların animallah :30:
bemiks kokusunu bende hiç sevmiyorum çok ağır kokuyor ya ama belli bi süre sonra uçuyor kokusu hiç kalmıyor dayanalım artık okadarcığına da :1:

teşekkür ederim canım bilgin için. ben karanfilli suyu ayrı bir bakım olarak uygulasak bir şey olur mu demiştim demek ki olmuyormuş :32:
evet dün bekmiks kokuyodum pürüm pürüm şimdi yok gerçekten

Arkadaşlarım bu topicin özelliği bol fotoğrafla motive olmak...
buyrun bir foto daha....3 martta yapılan dip boyamın bugün itibari ile
güncel hali:)))

Yorumları alayım.... $Snapshot_20120420_5.jpg

3 marttan bu güne kadar çok iyi uzamış gerçekten normalde dip boyası bukadar çok gelmez (en azından benimki)
dün başladım bakıma inşallah bende de böyle işe yarar foto koyacağım en kısa zamanda benim bilg serviste eşimin bilgisayardan giriyorum resimler açılmıyo:(

3 marttan bu güne kadar çok iyi uzamış gerçekten normalde dip boyası bukadar çok gelmez (en azından benimki)
dün başladım bakıma inşallah bende de böyle işe yarar foto koyacağım en kısa zamanda benim bilg serviste eşimin bilgisayardan giriyorum resimler açılmıyo:(

günaydın arkadaşım...teşekkür ederim.
bakıma başlamadan önce mutlaka bi foto çek.
sonra adım adım fotoğraflıyoruz...
aradaki fark daha güzel görülüyor o zaman...
sen de umarım istediğin saçlara kavuşursun....

Back