Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Beğenmene sevindim..2 ay içinde saçlarım uçlarından 1 kez kesildi,2 kez üstüste röfle ve 2 kez de dip boya işlemi gördü :)

İki ay öncesi

Son hallerim

Saçlarım eski sağlığına kavuştu diyebilirim..Dalgalı olan saçlarım boya vs yüzünden doğal halini kaybetmişti..Yeniden özel hiç bir işlem olmadan fön,bugudi vs.den yararlanmadan orjinal haline döndü..:)

Son düzenleyen: Moderatör:

İlk foto 18.04
ikinci foto 10.05
üçüncü foto 18.05
sonuncu foto da bugüne ait

Ve dün saçımdan biraz kestim:)
Sizce fark varmı ?

Evet,uzamış,fark var yani..Ama birazcık yamuk kesmişsin :)

2010un başlarında saçlarımı kestirmiştim ama yamuk kesmiş kuaför, uzadıkça daha fark etti :)
Ama buna rağmen kıyamadım :)Dedim yamuk uzasın boşver istediğim boyuta ulaşınca kuaföre gidicem :)
Bende yamuk zaten diye aldırmadan kendim vurdum makası ama uzamasınada çok sevindim :)

kızlar merhaba ben de ilk ve son fotomu koyup saç uzatma çabama biraz ara veriyorum çünkü hergün uzadımı uzamadımı diye kontrol edip moralimi bozuyorum. son 1 buçuk aydır saçıma hiçbişi yapmıyorum canım istemiyor. kendi haline bıraktım

30.04.2012

16.07.2012

narmik saclarin cok saglikli gorunuyor bayagi bi toplamis kendini hangi bakimla oldu bu

dediğine katılıyorum çünkü kısa saçlı bıraktığım kuzenimi geçen gördüm, saçı belindeydi en fazla bir sene olmuştur görmeyeli.
ne yaptığını sordum hiç bir şey yapmadığım için uzadı dedi.
bende zamana bırakıyorum.
kuaför de canımı sıktı, bu saçın toplanır hale gelmesi bir buçuk seneyi bulur dedi..
boyamayı da bırakıyorum.
krem, şampuan dışında bir şey yapmayacağım hatta belki defne sabununa bile alışabilirim.. matlaştırmazsa

Bende uzatmaya çalışıyorum, yakın zamanda küre başlayıp ilk resmimle beraber atarım.. Hadi bakalım :))

Arkadaşlar sabır ettim ve neredeyse birçok yazıyı okudum. Bende kuaförün gazabına uğradım yanlış kesim sonucu erkek gibi kısacık oldu saçlarım şu an saçlarımdan nefret ediyorum

Şimdi saçıma bu sinamekili kürü uyguladım ilk defa ben çok işe yarar mı bilemiyorum ama denemeye başladım.

Herhangi bir ilerleme yani 2 haftada 10 cm diyen olmuş biraz imkansız gibi geliyor bana ama denemekten zarar cıkmaz sanırım.

Gelişmeleri yazacağım...bende işe yararsa herkeste yarar yani:)

Ben saçıma badem yağı, sarımsaklı zeytin yağı, çam terebentin, evigen ampul, bepandten ampul ve bemiks ampul karışımını haftada 3 kere saçıma uyguluyorum gece saçıma sürüyorum sabah uyanana kadar saçımda kalıyor. İlk yaptığınızda saçlarınızda çok dökülme oluyor fakat en fazla 6-7 kullanım sonra geçiyor bunun nedeni ölü saçların dökülmesiymiş. Benim 1. ayım olacak neredeyse saçlarım boyun kemiğindeydi şimdi 2-3 santim daha uzadı dökülmeyi engelliyor ve aşırı derecede çabuk uzatıyor ayrıca çam terebentin yağı kepeğe ve yağlanmayada iyi geliyor. Bazılarınız resimlerinizi koymuş bir kaç ay sonra bende koyacağım farkı görürsünüz.

Uzun zaman oldu buraya uğramayalı.Bakımları bırakalı da çok oldu.Saçlarımı kendi haline bırakmıştım.Stresten mi bilmem saçlarımın çoğu döküldü.Üstelik son boyamadan sonra iyice yandı saçlarım.Bıraktım ben de napayım.Hiçbirşey yapmadım uzun bir süre.2 gündür ısırgan kürü uyguluyorum.Düzelirse ne ala düzelmezse de önemsemem artık.Ama saçlarım çok uzadı.Sağlıklı mı hayır.Ama uzadıkça kesip kurtulacağım onlardan.Başka çaresi yok ben bunu anladım.Güzel bir ortam oluşmuştu.Görüyorum ki topik sahipsiz kalmış.Sağlık olsun.Sizi tanımak güzeldi arkadaşlar.Umarım herşey gönlünüzce olur.Hayırlı Ramazanlar...

Kizlaaaaarrr sizin su bemix yada bepantheni burda bulamadim
Sadece badem yagi ve sinamaki kulansam birsey olurmu, cunki bi hafta once omnivit hair care basladim sac dokulmesine karsi
Ve dedigin o ampuller burda yok (

Kizlaaaaarrr sizin su bemix yada bepantheni burda bulamadim
Sadece badem yagi ve sinamaki kulansam birsey olurmu, cunki bi hafta once omnivit hair care basladim sac dokulmesine karsi
Ve dedigin o ampuller burda yok (

Canım doktora yazdırabiliyosun, eczanelerde mevcut diye biliyorum ben.:26:

Ben okulum icin belcikadayim ve esim burda kalmayi dusunuyor
Ve burda eczacida yokmus, hani o yuzden soruyorum canim onsuz olurmu diye ((

Selam,

denedim denemeye devam ediyorum faydasını gördüm mü EVET :) fakat ayda 10 cm falan değil...max 1 parmak kadar..1 cm değil yalnız ama deli bir uzama yok

Kizlar biliyorum cok dirdir konusuyorum ama yarayan sinamaki ve badem yagi mi yoksa sadece bemiks ampul mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…