merhaba kızlar, bu saç uzatma başlıklarını uzun zamandır okuyorum ama denemek bugüne kısmetmiş. benim saçlarımı hep belime kadar uzun kullandım ama çok sıcak bir ülkede yaşıyorum, son yıllarda sürekli at kuyruğu yapıyordum, o kadar cansızlaştı ki artık saçlarımı açmaya utanır olmuştum. saçlarım hep çok dökülmesine hep gür ve dolgun göründü, hiç bir zaman cılız saçlarım olmamıştı. nihayetinde bir çıldırma anımda 1,5 sene kadar önce kısacık kestirdim. saçlarım şu anda omuzlarımda ama ben yine belimdeki saçlarımı istiyorum. bugün sinameki bemix ve hindistancevizi yağı karışımı sürdüm. evdeyim o yüzden 4 saat kadar tutucam saçlarımda. badem yağı yerine hindistancevizi yağı kullandım. saçları inanılmaz gür ve canlı olan hintli arkadaşlarımın hindistan cevizi yağı kullandıklarını biliyorum, ben de 3-5 ayda bir aklıma gelirse kullanırdım eskiden. saçlarımın bugünkü resmini çektim, eğer devam edebilirsem ayda bir resim çekmeye devam edicem. yalnız bu kürü haftada bir mi yapmak lazım yoksa daha sık mı bilemiyorum. aranızda sonuç alanlar varsa kullanım sıklığını yazarsanız sevinirim.
![$saç 16.09.12.jpg $saç 16.09.12.jpg](https://www.kadinlarkulubu.com/data/attachments/295/295180-effec6439bc05d025e41bdaa616788e1.jpg?hash=7_7GQ5vAXQ)