Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

bugün 3. sinameki kürümü uyguladım, saçlarım şimdiden uzadı gibi geliyor bana :27: daha rahat toplanıyor sanki. dökülmede bariz bir fark olmadı, ama formunda farklılık var. eskiden yıkayınca kabarıp hepsi ayrı yöne bakardı, şimdi eski dalgalı haline dönüyor sanki. bi 15 sene kadar önce dalgalıydı saçlarım, o kadar yıpratmışım ki demek dalga malga yoktu epeydir. fotoları eşime çektiriyorum, aynı noktadan aynı açıyı yakalayamadı gitti ama fikir olsun diye koyuyorum. 1er hafta arayla çekildi.

Eki Görüntüle 520881

düşündüm de farkında olmadan biz fazla kurutmuşuz saçları, formunu o yüzden kaybetmişler gibime geldi. beslenip nemlenince kendilerine geldiler galiba.

Saç boyaları,röfle vs de saçın yapısını bozuyor bir hayli..

Merhaba ben de saçımı uzatmak isteyenlerdenim.
Amacım saçlarımı 15-20 cm uzatmak. Belimde saçlar istiyorum.
Saçlarınız çok güzel uzamış. Her birinizi ayrı ayrı çok beğendim gerçekten... :)
Ben de bir sürü yağı karıştırıp saçımda bekleterek ya da çam terebentin bile bakım yapmaya karar verdim.
Sinemaki çok güç göründü gözüme. Yapanınız varsa Allah sabır versin...

merhaba, aslında saçlarına yağ sürüyorsan sinameki de pek zahmetli değil. ben cezvede 3dk kadar kaynatıyorum, zaten hemen rengi çıkıyor suya. bir bardağa süzüyorum o da 5 dk.da ılınıyor, fısfıs şişesine boşaltıyorum bemixle yağı da ekledin mi tamam. ben de 4 kere uyguladım şimdiye kadar, henüz uzama çok belirgin değil ama saçlarımın canlandığını söyleyebilirim. sana da kolay gelsin, saçlarımız da bir an önce uzasınnnn :16:

Merhaba ben de saçımı uzatmak isteyenlerdenim.
Amacım saçlarımı 15-20 cm uzatmak. Belimde saçlar istiyorum.
Saçlarınız çok güzel uzamış. Her birinizi ayrı ayrı çok beğendim gerçekten... :)
Ben de bir sürü yağı karıştırıp saçımda bekleterek ya da çam terebentin bile bakım yapmaya karar verdim.
Sinemaki çok güç göründü gözüme. Yapanınız varsa Allah sabır versin...

Önerilen sıklık haftada bir. Bir çok kişi haftada bir kullanarak sonuç alıyor. 2-3 günde bir kullanmak hem saç derini yorabilir hem de gereksiz vakit kaybı olur senin için.

Öyle valla. :1:
Hatta kışın çok soğuksa ve hastaysam bir hafta yıkanmadığım zamanlar olur, anca o zaman yağlanır.
Sabunlar kuruttuğu için saç derisi daha fazla yağ salgılayabiliyor. Sana tavsiyem sls, paraben ve türevlerini içermeyen şampuanlar kullan. Benim bildiğim ve severek kullandığım Down Under naturals'ın Nude isili şampuanı var. Onun yağlı saçlar için olan şampuanını kullanabilirsin.

Bi kaç gün önce almıştım nudeyi saçlarımı yumuşacık yapıyor saç kremi kullanmıyorum bu şampuanla bende şimdilik memnunum ama saçlarımı yine her gün yıkıyorum çünkü şampuanla birlikte ısıya karşı etkili saç kremi aldım sürüp saçlarımı düzleştiriyorum ama sanki bunun etkisiyle saçlarım daha cılız gibi görünüyor :) o yüzden kabarık durmasını istediğimden her gün yıkıyorum :)

Saçlarım uzadıkça çok güzel hacimlenip dalgalanıyor :nazar:

Işık yüzünden azcık karanlık çıktı,laptopun kamerasından çektim....Saçlar ve ten buradaki fotolardan daha açık tonda normalde...:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben çok uzun zaman önce ara verdim giremiyorum çok merak ettim devam edenlerin saçlarını hele Banu ablanınkileri :) en kısa zamanda devam ediyorum bende :16:

:nazar::nazar::nazar: sinam ekimi uzattı canım yaa harika görünüyorlar birde ne kadar sürede bu hale geldi şaçlarrr :nazar::nazar:

Ben hiç sinameki kürü yapmadım canım..Saçımın hızlı uzamasından ziyade eski sağlığına kavuşmasıydı önceliğim..Şampuana çok az çam terebentini ilave ettim..Fazlası saçı kurutur,bu yüzden çok az...Ayrıca banyo bitince nemli saça bazı yağların karşımından oluşan saç maskesi sürüp 10-15 dakika kadar başıma havlu sarıp bekletip yeniden saçlarımı duruluyorum...

sadece çamterebentinleee mi bu kadar uzadı maşallahh yaaa hemen bende ekliyecem şampuanımaaa :nazar:

$Snapshot_20121022.jpg

malesef küre baslamadan önce fotograf cekmemiştim aradım ama koyabılcegım bı fotografımda yok tam saclarımın gorundugu :5:

Saclarım boyun hizamın biraz altındaydı omuzlarıma anca degiyordu bu 2-3 haftalık kür sonucum sinamekili kür + sampuanımın içine çamterebentin uygulamam .. baya bir fark var herkes sasırıyor..:31:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 537936

malesef küre baslamadan önce fotograf cekmemiştim aradım ama koyabılcegım bı fotografımda yok tam saclarımın gorundugu :5:

Saclarım boyun hizamın biraz altındaydı omuzlarıma anca degiyordu bu 2-3 haftalık kür sonucum sinamekili kür + sampuanımın içine çamterebentin uygulamam .. baya bir fark var herkes sasırıyor..:31:

maşallah gzl uzamış ciddennnn:nazar::nazar::nazar:

Saçlarım belimdeydi simsiyahtı=) herkez saçlarımı konuşurdu calıştığım yerdee =) o yaz bana bi bunlatı geldi nazarmı oldum neee ölüyorumm ama kesitricem dedim gttim küt yaptırdım=) daha sonra tutturdum sıyahın rengını acıcam gttim kuaföre dayadım bı suru para açtılar ama rengarenk sıyahlarımında yarısı duruyo=) neyse snra kızdım onlara kendim yapmaya kalktım derken saçlarım yandı=) aldım makası elime kalan saçları kestim oldu kısaaaa baktım renk yıne alaca bulacaaa=) gttim 2 ye vurdurdum onden kahkullri bıraktım şapka falan taktıgımda saçm var gibi duruyo ki cogu zamanda şağka kullanmıyorum=) barcelino yağını bende aldım ve bıobılasın yenı yavaş uzayan saçlara ozel şampuanını aldım bı umut uzar diye değil aslında aktarın lafı etkiledi bide dogal şampuanlar varken sarmısaklı ne bılım cesıtlı cesıtlı neden elidor pantene bunlarla yıkıyoruz=) ama umarım ıyı gelir saçlarıma bu yag=)

Eklentiler

• $03_284409_10150247422683264_6702169_n.jpg
    $03_284409_10150247422683264_6702169_n.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 280
  • $01_487821_10150964111503264_1962416147_n.jpg
    $01_487821_10150964111503264_1962416147_n.jpg
    23,7 KB · Görüntüleme: 286
  • $RESO.jpg
    $RESO.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 302
Eki Görüntüle 392207

yihuu son yaptığım bakımla 4 aydaki değişime bakın kızlar yaa.. toplam 7 bakım yaptım :23: bakımım sinameki kürü
son 2 fotomda düzleştirdim saçımı ilk fotoda duştan çıkıp kurutmuştum ondan öyle kötü gözükmüş fönleyince oda diğerleri gibi :D

maşallah diyin lütfeeennn :23:

maaşallahh çok iyi uzamış :)

kızlar pes etmek yok sabredin ve inanın.Ben bir zamanlar içim giderek baktığım saçlardan daha güzeline sahibim şuan da siz de br bakmışsınız uzamış gitmiş herkes hayranlıkla bakıyor.Bilenler beni bilir belki bunlar da fotoğraflar.[url=http://......./c25MCx] [/URL]
30 temmuz 2010
[url=http://......./c25MCx] [/URL]
25 Aralık 2010

Sinameki kürünü uygulamıştım ve özel tarihlerede dikkat etmeye çalıştım böyle kızlar umudunuzu yitirmeyin :16:

son resimde saclarınız fönlü mü? maşallah evet su an imrenerek bakıyorum bu kürü deneyeceğim inşallah böyle upppuzunn ve sağlıklı saçlarım olur :)

merhabalar bende 3 aydır sinameki kürü ve havuç kürünü kullanıyorum ayrıca şampuana sarımsak ve çam terebentin koyuyorum saçlarım maşallah sağlıklı yıpranma yok düzleştirmeyi bıraktım sadece çalışcağım zaman saçlarımı düz yada jöle ile şekillendiriyorum şuanda saçlarım belime 10 cm kısa baya farkediyor bakım yaptığımda ve şuandada yapacam sinameki kürünü alışıncada insanın bırakası gelmiyor:)) umarım herkesin saçları istediği gibi olur......resim eklerim bi ara :)

kızlar ben de başladım sinamekiye tekrar..üşeniyordum düzensiz yapıyordum hep..şuan yaptım beklemekteyim 1 saat sonra yıkıcam..yine ampulü kırmayı beceremedim kestim elimi sakarlığım ayrı mesele:)) çam terebentin yağını da şampuanıma katsam sorun olur mu? bi de katınca yıkarken değdirirsem vücuduma falan tüy çıkar mı?zaten kıllıyım hiç gerek yok yani:1:

Back