- 15 Mart 2012
- 528
- 12
- 318
merakla bekliyorum...ne güzel beraber destyek olarak uzatıcaz...
ve çok mutlu olucazzz.....
ben de dipleri çektim...birazdan onu yüklicem...:)))
Eveeet gel gelelim benim fotolara.. :)
kisa ve temiz saclarim gecen seneden beri mafdi zaten, boyatinca ve kaynakla hicden mahvoldu diyebilirm..
Eki Görüntüle 392091 Bu benim kisada olsa kendi halinde ince saclarimdi hic yokdan yanik yunuk yokdu iyiydi uzamasalar bile..
Eki Görüntüle 392092 buda kaynakli hali tabi bu renge gelene kadar az ugrasmadim bide kanak cabasi, ilk ayim melekler gibiydivee,,
Eki Görüntüle 392095
Eki Görüntüle 392086 Bunlarda boyasini boyaya boyaya mahvettigm kaynaklari cikardigim kabus saclar.. ah ah kendim ettim kendim buldum ne diyim..
Eki Görüntüle 392097 Eki Görüntüle 392098 Küre baslayali 3 cm diplerimiz geldi fotoda pek belli olmasada bagladigim zaman herkes sacini koyu renkmi yaptin yada diplerinimi boyamiyosun diyo..
Eki Görüntüle 392099 Eki Görüntüle 392100 Bunlarda o kötü yanik yunuk saclarimi bu kadar kestirdikten sonra napiym daha baska dümdüz olacak gibi degildiler kökden cözümle kestirip kötüleri attim simdi hic yokdan hepsinin boyu bir, fotoraf makinem cok flash patlattigi icin belli degildr ama sacalrim gayet saglikli bu aralar tabi sac spreyi yine mahvediyo ama düzlestirmiyorum hic yokdan hep toplu geziyorum, kürlerden sonra uzama oranim 2-3 cm baslayali bir ay oldu gibi.. bakalim insallah yaza kadar baya bi toparlamis olucaz, ben iki ayda mucizevi saclarim olsun istemioyrum sadeced kafama bir sene icinde ne cit cit ne düzlestirici ne masa vs. sürmeden uzasin kendi sacimi kullaniym istiyorum kendime verdigim süre bir sene.. insallah olucak bir senede su gibi geciyo söyle bi düsününce.. hadi bakalim hayirlisi..
canım yaaa...çok çok geçmiş olsun...hiç merak etme toparlıcak ve uzıcak saçlarım..
biz yanındayız ve zamanla düzelecek buna inanıyoprum ben..
Iste diyorumya sen bosuna skiyosun canini!!.. uzamiyo saclarim diye o zaman benim saclari gör cinnet gecir
saka bni tarafa ben inaniyorum toparlicaklar o yüzden hicde canimi skmiyorum tek takildigim konu acaba saclari hergün toplamada bi sakinca varmi, uzatmaya engelmi bide bemix yokya belki bosunadir diyorum yaptigm bakimlar simdi asil uzatan oysa bilemiyorum ya.. ama sarimsaga aynen devam extradan yutuyorumda kendilerini
Bende yuttum bir ara sarımsak ama sanki her yemekten sonra ağzıma onun tadı geldiSende de öyle bir şeyler oldu mu ? Ayrıca saçlarına çok üzüldüm.
Tsk ederim cnm ama napalim saclarimin ilk mahvolusu degil bikac sene öncede permayla mahvetmisdim ama ucdan köküne kadar yeniden uzatip gitmisti permalar
yani bunuda atlatirm suan gayet saglikli duruyolar ama kisalar iste naparsin..
Sarimsagi basta cok söyleniyodum öyle kokuyo böyle kokuyo fln fistan die ama simdi corbama kücük kücük dograyip atiyorum (tabagima), yada ayri 3 parca yapip yutuyorm ne bilim alistim ben sarimsaga koktugunu hisssetsemde hissetmesemde öpüsmedigme göre sorun yok
Iste diyorumya sen bosuna skiyosun canini!!.. uzamiyo saclarim diye o zaman benim saclari gör cinnet gecir
saka bni tarafa ben inaniyorum toparlicaklar o yüzden hicde canimi skmiyorum tek takildigim konu acaba saclari hergün toplamada bi sakinca varmi, uzatmaya engelmi bide bemix yokya belki bosunadir diyorum yaptigm bakimlar simdi asil uzatan oysa bilemiyorum ya.. ama sarimsaga aynen devam extradan yutuyorumda kendilerini
Aman tanrıımSaçların süper görünüyor maşallah yumuş yumuş dokunasım geldi
saçların elbette kendine gelecek. ancak şuanki kuaförüm sürekli saçını toplu tutma dedi.hava almayıp saç kökleri zorlanıyormuş. birde ıslak bırakma dedi. saç nezlesi olursun ne uzar ne kendine gelir dedi...bilmem faydası olur mu bu bilginin. bemiks i bugün alamadım. çıkamadım ofisten ama yarım merkezde olucam alırım. kargoyu aradım 1 hafta 10 günde gider dedi. yarın yola çıkacak kısmetse arkadaşım....
iyi akşamlar arkadaşlarım.3 martta yapılan dip boyadan sonra bugün itibari ile uzama budur.....
Eki Görüntüle 392155
Ay canim benim cok tsk ederim ya..
Süper uzamis iste bide uzamadi diosun keske bnde acik renkde biraksaydim dha cok belli olurdu dipleri simdi pek ayirt edilmiyo
Ay canim benim cok tsk ederim ya..
Süper uzamis iste bide uzamadi diosun keske bnde acik renkde biraksaydim dha cok belli olurdu dipleri simdi pek ayirt edilmiyo
daha yeni başladık sonuçta...1 ayda mucize olacak değil ya...
ama kalan sürede
şaşıracağımız kadar hızlı uzayacağını düşünüyorum arkadaşım...
Ya canim inaniyorum tabide benim tek takindigim konu ben sacim hep toplu geziyorum, bu konuda tecrübe almak icin topic mi acsam acaba ya :26:
Ben saclarim acip gezemem dogama aykiri bu ya uzun gezicem yada toplu cünki benim suratim toparlak kisa sac fena durmuyo ama yakistiramiorum ne yalan söyliym
canım sen biilirsin elbette fikir almak faydalı. ancak saçı sürekli bağlı tutmak düşününce sağlıksız
bişi. tokalarla tuttur, çok gevşek bi topuz yap tel tokalarla ama sımsıkı toplama...
yazık onlarda dinlensin...
yinede bi sor soruştur. ben kuaförümün tavsiyesine uyuyorum bu anlamda...
Tm canim tecrübe edinmekde fayda var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?