Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Eki Görüntüle 392207

yihuu son yaptığım bakımla 4 aydaki değişime bakın kızlar yaa.. toplam 7 bakım yaptım :23:
son 2 fotomda düzleştirdim saçımı ilk fotoda duştan çıkıp kurutmuştum ondan öyle kötü gözükmüş fönleyince oda diğerleri gibi :D

maşallah diyin lütfeeennn :23:

Valla süper masallah :nazar:
Ne bakimlari yaptinki vede ne kadarlik bi sürede..? :21:

Banu ne iyi yapmışsın konu açmakla, adım adım uzamayı göreceğiz ne güzel, dilerim istediğin gibi olur vazgeçmek yok ben de 4. kürü yapacağım tam bir ay oldu başlayalı, bir hafta geciktirdim :( kuaföre gittim saçların bayağı uzamış deyince nasıl mutlu oldum anlatamam :32:

Bende sinameki kürüne başlamayı düşünüyorum başladığımda fotolarımı paylaşırım.
Bu foto 8 ay önce boyadıktan sonra çekilmişti.

Eki Görüntüle 392289

Şuan 8 ay içinde hemen hemen her ay uçlardan bir cm kesilmiş ve ıslak hali bu
$IMAG0150.jpg

Hiç uzama yok :(

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 392207

yihuu son yaptığım bakımla 4 aydaki değişime bakın kızlar yaa.. toplam 7 bakım yaptım :23: bakımım sinameki kürü
son 2 fotomda düzleştirdim saçımı ilk fotoda duştan çıkıp kurutmuştum ondan öyle kötü gözükmüş fönleyince oda diğerleri gibi :D

maşallah diyin lütfeeennn :23:

tü tü tü maşallah arkadaşım...çokkkkk güzellll...bayıldım vallaa....
ay çok motive oldum sabahın bu saatinde...
süper olmuşş....

Banu ne iyi yapmışsın konu açmakla, adım adım uzamayı göreceğiz ne güzel, dilerim istediğin gibi olur vazgeçmek yok ben de 4. kürü yapacağım tam bir ay oldu başlayalı, bir hafta geciktirdim :( kuaföre gittim saçların bayağı uzamış deyince nasıl mutlu oldum anlatamam :32:

günaydın arkadaşım... teşekür ederim...evet verimli bi topic oluyor sanırım...
en azından gerçekçi oldu...herkes an be an paylaşıyor ve kendimiz takip edebiliyoruz...
evet vazgeçmek yok...daha 1 ay oldu başlayalı çoğumuz için...
hele 3 ayı bi dolduralım o zaman ortaya çıkacak kazın ayağı ne renk:)))))

en azından gerçekçi oldu...herkes an be an paylaşıyor ve kendimiz takip edebiliyoruz...
gerçekten çok verimli topik takip ediyorum hepinizi:)
çoğu saç uzatma topiği geyik sohbete dönmüş :47:

gerçekten çok verimli topik takip ediyorum hepinizi:)
çoğu saç uzatma topiği geyik sohbete dönmüş :47:[/QUO

teşekkürler arkadaşım...herkes hikayesini dürüstçe paylaşıyor bu topicte..
buna çok seviniyorum ve
çok iyi motive oluyoruz...
bu dünyalara bedel....

Gercekten guzel bir topic resimli paylasimlar harika.
Ben saclarima bakim yapmaya baslayali 3 hafta oldu bugun, 1 hafta sonra yani toplam 1 aylik bakimdan sonra ne tur bakimlar yaptigimi ve ne kadar uzadigini resimlerle paylasacagim ve hep birlikte gorecegiz insallah:))

Gercekten guzel bir topic resimli paylasimlar harika.
Ben saclarima bakim yapmaya baslayali 3 hafta oldu bugun, 1 hafta sonra yani toplam 1 aylik bakimdan sonra ne tur bakimlar yaptigimi ve ne kadar uzadigini resimlerle paylasacagim ve hep birlikte gorecegiz insallah:))

günaydın...
canım ne güzel olur yaa....sabırsızlıkla bekliyor olacağım...
umarım seni çok mutlu eden gelişmeler olmuştur...
ben her hafta ve sık sık foto koyuyorum ki topicin anlamı bu...
adım adım göstermek arkadaşlarımıza....
böylece gerçekten işe yarıyor mu buna tanık olucaz....

burda olduğun için çok mutluyum......

günaydın...
canım ne güzel olur yaa....sabırsızlıkla bekliyor olacağım...
umarım seni çok mutlu eden gelişmeler olmuştur...
ben her hafta ve sık sık foto koyuyorum ki topicin anlamı bu...
adım adım göstermek arkadaşlarımıza....
böylece gerçekten işe yarıyor mu buna tanık olucaz....

burda olduğun için çok mutluyum......

Cok tesekkur ederim canim hepimizin amaci eskisinden daha saglikli ve upuzun saclara kavusmak. O da olacak insallah:))
Su ana kadar saclarimin uzamasi eskiye oranla daha hizli. Normalde ayda 1 cm den fazla uzamiyordu, 3 haftada 1.5 cm uzadi ve bu beni cok mutlu ediyor:))

Son düzenleme:
Cok tesekkur ederim canim hepimizin amaci eskisinden daha saglikli ve upuzun saclara kavusmak. O da olacak insallah:))
Su ana kadar saclarimin uzamasi eskiye oranla daha hizli. Normalde ayda 1 cm den fazla uzamiyordu, 3 haftada 1.5 cm uzadi ve bu beni cok mutlu ediyor:))

ne güzel çokkk sevindim...daha da hızlanır diye düşünüyorum..
o kadar bakım yapıyoruz sonuçta...

Peynir peynir peynir sabah akşam peynir saç tırnak için mükemmel gir fotolarıma bak sağlıklı saçlarım hep peynir tüketmekte.

Peynir peynir peynir sabah akşam peynir saç tırnak için mükemmel gir fotolarıma bak sağlıklı saçlarım hep peynir tüketmekte.

haklısın arkadaşım ama peynir gizli yağ içeriyor. o nedenle fazla tüketmek çok iyi değil.
yatarken yenilen bir parça peynir dişleri bile onarıyor...çok faydalı haklısın ama
sabah akşam yemek ne kadar doğru araştırmak lazım....
saçların çok güzel bu arada...maşallah nazar değmesin...

mrb kızlaarr hepiniz harikasınız umarım herkes istediği uzunlukta ve sağlıkta güzeeelll saçlara kavuşurr :21::21: ben geçen ocak gibi saçlarımın rengini açmıştım ondan önce de perma yapmıştım o yüzden saçlarımı küstürdüm hiç uzamadı hazirana kadar dibim bile gelmedi düşünün artık sonra bu sinameki kürünü gördüm denemekten zarar gelmez dedim iki ayı tamamlayamadım bile ama bu bile yetti fazlasıyla kendi saçlarım suan kafamın yarısına kadar indi dönem içinde yurtta kaldığım için yapamadım bıraktım ama gerçekten faydası oluyoo herrnekadar boydan uzamasa da koptuğu için :((

kızlar dün evigen ampül aldım yağları da alacaktım ama param yetmediği için alamadım bugün gidip yağlarıda alıcam.
ve buraya küre başlamadan önceki fotoğrafımı koyarak başlıcam kürüme.
daha öncede yapmıştım bu kürü bikaç kez ama düzensiz yaptığım için çok uzama olmadı.
bundan önce bemiks ampül kullanmıştım şimdide e vitamini yani evigen ile yapıcam.
bir paket b vitamini kullandım birde e vitamini takviyesi yapmak için.
ayrıca kürümden ayrı birde karanfil suyu uygulaması yapıcam.
bakalım sonuçları görücez ilerleyen günlerde.
öpüldünüzzz :54:

Back