Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

ben geldim kızlarr saçlarımın banyodan sonraki halini de koyucam demiştim sözümde durdumm bu aksam koyuyorumm :8:
Eki Görüntüle 391415 bu banyodan sonra bu aksam sinameke akşamımdı iiçine balda koymuş annem daha bi parlak oldu sankii :12:

Eki Görüntüle 391416 bu baya kuruduktan sonraki hali 1 ay sonra tekrar koyarım gerçi saçlarım dalgalı oldugu için uzunluğu çok farkedilmez sanırımm :31:

maşallah arkadaşım...günaydın...çok güzel saçların...sanırım 2-3 aya kadar belinde olur...

Kızlar bende size başlangıç maceramı anlatıyım, ağustos sonu gibi başlamıştım sanırım ben ilk sinamekiye 2 tur tamamladım ve sürekli uçlarından kesmeme rağmen bu kadar uzatabilmiştim(saçlarım çok yanık ve açılma işlemi gördüğü için uzadıkça sağlıklı görünümde olsunlar diye uçlarından kırptım hep) Havalar soğuyunca ama bıraktım sinamekiyi. son fotoğraf o zamana ait yani. saçlarımın v kesim olmasından hiç hoşlanmıyordum ve en kısa yerler omuzlarımın baya altına indiği için mart ayının sonunda saçlarımı tek boy kestirdim yine fotoğraf çektim, ama hala bir türlü düzenli olarak sinamekiyi uygulayamadığım için tam istediğim uzamayı elde edemedim. Ama havalar artık ısınmaya başladı ben düzenli olarak yaparım sanırım bakımımı. Ve o zamanda yine karşılaştırmalı fotomu buraya da koyarım.
Eki Görüntüle 391487 Eki Görüntüle 391486

günaydın arkadaşım...ben saç şeklini beğendim...maşallah. temmuza kadar düzenli bakımla
o saçlar iyice sırma olur inş...

Eki Görüntüle 391490 Eki Görüntüle 391491 Eki Görüntüle 391492

becerebildim mi bilmiyorum ama, ilki o hain kuaföre gitmeden önce :)) ikincisi gittikten sonra.. sonuncusu da şu anki hali.. nasıl deli olmayayım ben :)))

günaydın canım...nasıl kıyabilmiş o saçlarına...hep diyorum sıfır maliyetle para kazanıyolar ondan kesiyolar...bide stres atmak için...
ne elektrik ne su ne boya harcamadan 15-20 tl para alıyolar...oh ne ala memleket....çok kızıyorum yaa ..
senin saçlarının sarı hali bendeydi, şimdi kuş kadar kaldı uzatabilirsen uzat of of:(

kizlar yazabildigim heryere yaziyorum sac bakimlarinizin yaninda sampuaniniza kesinlikle sarimsakk rendeleyip koyun sacinizi kuruttugunuzda hicbir koku kalmiyorr fotografta koyabilirim isterseniz surekli kullaniyorum 1.5 2 yila yakin zamandir saclarim gurlesiyor dokulmesi durdu ve hizli uzuyor uclari da kirilmiyor 1.5 yildir hic makas vurmadim :9: banyodan cikinca bed head brunette goddess i suruyorum kardesime kuaforu onermis o da onluyor sanirim kiriklari 2 hafta biraktim biraz kirilmaya basladigini farkettim simdi tekrar baslayinca hoopp yok oldullaar:31: fotograf koyuyorum kizlar
ilki gecen yazdan (gogsumun ustunde kaliyor saclariim) ikincisi de daha 2 gun oncesine ait

Eki Görüntüle 391493

Eki Görüntüle 391494

canım çok güzel uzamış..maşallah...
darısı başımıza,darısı başımıza,darısı başımıza:)))))

cnm bu glıserın yagı ıle uclara bakımı nasıl uyguluyorsun ;
glıserın yagını dırek nemlı sac uclarına mı suruyorsun hergun ?

yoksa; 1 kapak glıserın yag 2-3damla bebeyagı 1 cay bardagı su(kontes arkadasımızın tarıfı ) ıle serum hazırlayıp
hergun sac uclarına mı suruyorsun ?

merhaba canım...ilk kürlerde direkt sürdüm ama ağır bi yağ...
sonra kontes arkadaşımızın tarifini uyguladım..
ama dün gece mesela yatarken sadece bebe yağını tutam tutam ayırıp sürdüm...
bi tarif bu konuda bağlı kalmıyorum. bazen argan, bazen badem yağı gibi yağlarla
yapıyorum....

kızlar bu barselona yagını nasıl uyguluyorsunuz?
ben de hafta da bır sınemakı kuru ve hafta da bır zeytınyagı maskesı yapıyorum .
yanı hafta da ıkı tane bakım uyguluyorum .
bır de barselona yagını eklemek ıstıyorum .
hafta da 3 bakım zarar verır mı ?
genel de hafta da bır kur uygulayın saclarınız ıcın ,fazlası zarar derler ama
ne kadar dogru bılmıyorum .
barselona yagını nasıl uyguluyorsunuz ?
sac dıplere mı tum saca mı yedırıyorsunuz ?
hafa da kac kere yapıyorsunuz ?
bılgılendırısenız sevırım.

ben haftada 2 kez uyguluyorum.diplerden başlıyorum tüm saça uyguluyorum. fısfıslı bi şişesi var
masaj yapa yapa uyguluyorum
çok da memnunum canım

günaydın arkadaşlarım...
birazdan kuaföre gidicem. malum pazartesi fön günüm...
ofise geçince de fotoyu yüklicem....:)))bakalım neler olmuş...

arkadaşlarım küre sinameke eklediğim 4. kür sonrası bugünün fotosunu yükledim...
yorumları alayım:)))

Eklentiler

• $16 nisan.jpg
    $16 nisan.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 64
kızlar ilk fotoğrafta saçımı yıkadım kuruttum telefonla çektim fotoğrafını, oyüzden saçlarım kabarık ve kötü gözükmüş orda da canlıydı saçlarım orial fln olmadığından yıpranma yoktur saçlarımda diğer fotğrafta düzleştirmiştim ve fotoğraf makinesiyle çektim oyüzden öyle güzel çıkmış :)
yoksa ilkinide düzleştirsem görüntü aynı olurdu 2 ayda 4 bakım yaptım 3 cm kestim 2 cm kestikten sonraki uzunluk farkı toplam 5 cm uzadı saçlarım..

kızlar ilk fotoğrafta saçımı yıkadım kuruttum telefonla çektim fotoğrafını, oyüzden saçlarım kabarık ve kötü gözükmüş orda da canlıydı saçlarım orial fln olmadığından yıpranma yoktur saçlarımda diğer fotğrafta düzleştirmiştim ve fotoğraf makinesiyle çektim oyüzden öyle güzel çıkmış :)
yoksa ilkinide düzleştirsem görüntü aynı olurdu 2 ayda 4 bakım yaptım 3 cm kestim 2 cm kestikten sonraki uzunluk farkı toplam 5 cm uzadı saçlarım..

arkadaşım fotoları göremiyorum ben:((

merhaba kızlar, ben de bakım kürleriyle yaşıyorum :9: başlamadan önce kaynak yaptırmayı düşünüyordum.. taa ki kaynaklarını çıkarttıran birini görene kadar.. vazgeçtim tabi hemen turplu suya başladım.. şimdi turp, sinameki yapıyorum.. bazen de uçlarına badem yağı bakımı yapıyorum.. bi de entele losyonuna başlıcam yarın, bakalım nolacak :))

Aman arkadasim iyi ki kaynak hatasina dusmemissin bnde yaptirdim ama yaptirmaz olaydim kel kaldim simdi saclarim ensemde.. uzayicak insallah..:31:

2 nisan-16 nisan arası fotolar toplu halde...
değişiklik varmı?yoksa vazgeçmeli miyim?Eki Görüntüle 391573 Eki Görüntüle 391574 Eki Görüntüle 391575 Eki Görüntüle 391576

Canim malumun 1aylik bi sureden bahsedioruz saclarin paril paril super duruyo ama uzamasini bn sadece diplerden anliyoem ne yalan soyliym bakimla berabr boyamisdm simdi diplerim 2-3cm cikdi bnce sende.diplerden takiple.. ama bakimli saglikli duruyo saclarin:16:

Aman arkadasim iyi ki kaynak hatasina dusmemissin bnde yaptirdim ama yaptirmaz olaydim kel kaldim simdi saclarim ensemde.. uzayicak insallah..:31:

Canim malumun 1aylik bi sureden bahsedioruz saclarin paril paril super duruyo ama uzamasini bn sadece diplerden anliyoem ne yalan soyliym bakimla berabr boyamisdm simdi diplerim 2-3cm cikdi bnce sende.diplerden takiple.. ama bakimli saglikli duruyo saclarin:16:

çok teşekkür ederim canım...sarı ya uçlar belli olmuyor,
elimle baktığımda farkediliyo ama renkten flash ve ışıktan sanırım
uzamıyo gibi...ona da biçözüm bulucam Allah'ın izni ile...

Canım saçların gayet sağlıklı görünüyor. Ben de uzatmaya çalışıyorum ama çok sağlıksız görünüyorlar sen ne kullanıyorsun uzatırken kür olarak falan

Back