Kontes 8 hafta uygulayıp 2 hafta ara veriyordu ben o şekilde biliyorum.
Cok tesekkur ederim cevabin icin. Duzenli bir sekilde yapmakta fayda var. Emeklerimiz bosa gitmesin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kontes 8 hafta uygulayıp 2 hafta ara veriyordu ben o şekilde biliyorum.
günaydın canım...nasıl kıyabilmiş o saçlarına...hep diyorum sıfır maliyetle para kazanıyolar ondan kesiyolar...bide stres atmak için...
ne elektrik ne su ne boya harcamadan 15-20 tl para alıyolar...oh ne ala memleket....çok kızıyorum yaa ..
senin saçlarının sarı hali bendeydi, şimdi kuş kadar kaldı uzatabilirsen uzat of of![]()
Aman arkadasim iyi ki kaynak hatasina dusmemissin bnde yaptirdim ama yaptirmaz olaydim kel kaldim simdi saclarim ensemde.. uzayicak insallah..
çok araştırdım, çok gözlem yaptım.. konu saçlarımsa aşırı titiz olabiliyorum.. keşke yaptırmasaydın canım sen de ama, olan olmuş.. şimdi kürlere abanma vakti.. kısa sürede sonuç alırsın inşallah..
2 nisan-16 nisan arası fotolar toplu halde...
değişiklik varmı?yoksa vazgeçmeli miyim?Eki Görüntüle 391573 Eki Görüntüle 391574 Eki Görüntüle 391575 Eki Görüntüle 391576
Aman arkadasim iyi ki kaynak hatasina dusmemissin bnde yaptirdim ama yaptirmaz olaydim kel kaldim simdi saclarim ensemde.. uzayicak insallah..
çok araştırdım, çok gözlem yaptım.. konu saçlarımsa aşırı titiz olabiliyorum.. keşke yaptırmasaydın canım sen de ama, olan olmuş.. şimdi kürlere abanma vakti.. kısa sürede sonuç alırsın inşallah..
Napalim uzayicak insallah cnm![]()
arkadaşım fotoları göremiyorum ben(
banu bencede vazgeçme saçların gayet güzel gözüküyor. eminimki bir süre sonra uzamayı daha çok farkedeceksin. ayrıca rengi çok güzel çok beğendim ama ben sarıya uzun bir süre ara verdim saçlarım çok yıpranmıştı. zaten röfleden temizlensin diye gaza gelip küt kestirmiştim. şimdi de uzasın diye uğraşıyorum. 2.kürü uyguladım. saçımıda kendi rengime yakın bir renge boyamıştım o yüzden dipten anlayamıyorum uzadığını. 1-2 cm uzadıysa da boydan da anlaşılmıyor. nese sabrediyoruz ve kürlere devam ediyoruz tabi :):)
aklıma bişey geldi acaba bu kürleri uygularken bide bitkisel şampuan mı kullansak? daha mı iyi olur?
saçların sağlıklı görünüyor canım, sakın vazgeçme.. bi aydan sonra zaten etkisini göstermeye başlar.. ben de baştan umutsuzdum.. sonra uzadıklarını görünce daha da gaza geldim![]()
Canım saçların gayet sağlıklı görünüyor. Ben de uzatmaya çalışıyorum ama çok sağlıksız görünüyorlar sen ne kullanıyorsun uzatırken kür olarak falan
iyi akşamlar arkadaşlarım...bugün yüklediğim foto sarı saç beyaz kıyafet yüzünden pek anlaşılmadı.
bide moralimi
bozdum durduk yere.
akşam eve gelince eşimden rica ettim çekmesini. siyah giyerek çektim.olmuştur umarım...
Eki Görüntüle 392027 Eki Görüntüle 392028
iyi akşamlar arkadaşlarım...bugün yüklediğim foto sarı saç beyaz kıyafet yüzünden pek anlaşılmadı.
bide moralimi
bozdum durduk yere.
akşam eve gelince eşimden rica ettim çekmesini. siyah giyerek çektim.olmuştur umarım...
Canim Gayet gzl duruyo saclarin, dedigm gibi sacinin.uzadigini anca diplerden anlayabilirsin uclardan belli olmaz hani baya bi uzama olursa tabiki. uclarada yansir ama 2-3 cm lik bi uzama soz konusuysa bilmiorum uclardan belli olmaz bnce ben mesela boyunun bi 10-15 cm den sonra anca gozle.gorulur bi sekilde farkettigni gorursem o zaman boydan cekerim resim simdilik sadece diplere bakiyorum sende oyle yap,saclarin baya baya uzamis diplerin belki gayete saglikli duruyo..![]()
Canım bence iyi gidiyorsun , bozma moralini
Ama ben hem sinameki hemde turplu su denemiş biri olarak diyebilirim ki , turplu su daha iyi uzatıyor.
Tabi, herkesin bünyesi farklı :)
Canim Gayet gzl duruyo saclarin, dedigm gibi sacinin.uzadigini anca diplerden anlayabilirsin uclardan belli olmaz hani baya bi uzama olursa tabiki. uclarada yansir ama 2-3 cm lik bi uzama soz konusuysa bilmiorum uclardan belli olmaz bnce ben mesela boyunun bi 10-15 cm den sonra anca gozle.gorulur bi sekilde farkettigni gorursem o zaman boydan cekerim resim simdilik sadece diplere bakiyorum sende oyle yap,saclarin baya baya uzamis diplerin belki gayete saglikli duruyo..![]()
Bisey degil canim ne demek benim fikrim seninde fikrin
birazdan bende koyucam fotolari toparliym hem dipden hem ucdan ordan burdan ama koymus oliym diye koyucam ben eksik kalmiym topicde
aydan ayada kiyaslarim burdan malumun laptopda bisürü foto var karisiyo ney nerde :26:
bide moralimi
bozdum durduk yere.