Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

günaydın canım...nasıl kıyabilmiş o saçlarına...hep diyorum sıfır maliyetle para kazanıyolar ondan kesiyolar...bide stres atmak için...
ne elektrik ne su ne boya harcamadan 15-20 tl para alıyolar...oh ne ala memleket....çok kızıyorum yaa ..
senin saçlarının sarı hali bendeydi, şimdi kuş kadar kaldı uzatabilirsen uzat of of:(

aynen öyle malesef.. stres gidermek için bizi strese sokuyor pis herifler :( uçlarından kesebilsem ben kesicem de, beceremiyorum, daha kötü olur diye korkuyorum.. ama bakımlar gerçekten işe yarıyor.. azimle uzatıcaz saçlarımızı :9:

Aman arkadasim iyi ki kaynak hatasina dusmemissin bnde yaptirdim ama yaptirmaz olaydim kel kaldim simdi saclarim ensemde.. uzayicak insallah..:31:

çok araştırdım, çok gözlem yaptım.. konu saçlarımsa aşırı titiz olabiliyorum.. keşke yaptırmasaydın canım sen de ama, olan olmuş.. şimdi kürlere abanma vakti.. kısa sürede sonuç alırsın inşallah..

banu bencede vazgeçme saçların gayet güzel gözüküyor. eminimki bir süre sonra uzamayı daha çok farkedeceksin. ayrıca rengi çok güzel çok beğendim ama ben sarıya uzun bir süre ara verdim saçlarım çok yıpranmıştı. zaten röfleden temizlensin diye gaza gelip küt kestirmiştim. şimdi de uzasın diye uğraşıyorum. 2.kürü uyguladım. saçımıda kendi rengime yakın bir renge boyamıştım o yüzden dipten anlayamıyorum uzadığını. 1-2 cm uzadıysa da boydan da anlaşılmıyor. nese sabrediyoruz ve kürlere devam ediyoruz tabi :):)
aklıma bişey geldi acaba bu kürleri uygularken bide bitkisel şampuan mı kullansak? daha mı iyi olur?

Aman arkadasim iyi ki kaynak hatasina dusmemissin bnde yaptirdim ama yaptirmaz olaydim kel kaldim simdi saclarim ensemde.. uzayicak insallah..:31:

çok araştırdım, çok gözlem yaptım.. konu saçlarımsa aşırı titiz olabiliyorum.. keşke yaptırmasaydın canım sen de ama, olan olmuş.. şimdi kürlere abanma vakti.. kısa sürede sonuç alırsın inşallah..

Napalim uzayicak insallah cnm:31:

merhaba arkadaşlarım,
teşekkür ederim desteklerinize...
uzamayı yakında daha fazla hissedicez bu doğru...
en azından daha sağlıklı oldu saçlarım...Nasıl yoluk yoluktu...tarak işlemiyodu...
avuç avuç saç topluyodum banyodan, yerlerden...
bunlar kalmadı çok şükür. 3-5 teli geçmiyo günde..
daha bi parlak gibi...çok şükür bu kadarını bile başarmış olmak güzel...
hele bide uzadığını gördükçe daha mutlu olucam...
sizlerde paylaşın ki destek olalım birbirimize...
moral verelim....

banu bencede vazgeçme saçların gayet güzel gözüküyor. eminimki bir süre sonra uzamayı daha çok farkedeceksin. ayrıca rengi çok güzel çok beğendim ama ben sarıya uzun bir süre ara verdim saçlarım çok yıpranmıştı. zaten röfleden temizlensin diye gaza gelip küt kestirmiştim. şimdi de uzasın diye uğraşıyorum. 2.kürü uyguladım. saçımıda kendi rengime yakın bir renge boyamıştım o yüzden dipten anlayamıyorum uzadığını. 1-2 cm uzadıysa da boydan da anlaşılmıyor. nese sabrediyoruz ve kürlere devam ediyoruz tabi :):)
aklıma bişey geldi acaba bu kürleri uygularken bide bitkisel şampuan mı kullansak? daha mı iyi olur?

teşekkür ederim arkadaşım...rengini bende çok seviyorum..o nedenle röfleye rağmen bakım kürlerime devam ediyorum.
ve mayısta mecburen dip boyamı ve dip röflemi yaptırıcam...
uçlara dokunmadığı için fazla yıpranmıyor...
röfleye rağmen bunu başarırsam zafer benim dicem:)))

Canım saçların gayet sağlıklı görünüyor. Ben de uzatmaya çalışıyorum ama çok sağlıksız görünüyorlar sen ne kullanıyorsun uzatırken kür olarak falan

merhaba arkadaşım...teşekkür ederim...
uyguladıklarım i,lk 3 sayfada yazıyor...sana hangileri uyar bilemiorum ama ben sinameke kürü,barcelino yağ karışımı ve sarımsaklı şampuandan çok memnunum....bunlar demirbaş oldu bende....

iyi akşamlar arkadaşlarım...bugün yüklediğim foto sarı saç beyaz kıyafet yüzünden pek anlaşılmadı.
bide moralimi
bozdum durduk yere.
akşam eve gelince eşimden rica ettim çekmesini. siyah giyerek çektim.olmuştur umarım...
$16 nisan.jpg $16 nisann.jpg

iyi akşamlar arkadaşlarım...bugün yüklediğim foto sarı saç beyaz kıyafet yüzünden pek anlaşılmadı.
bide moralimi
bozdum durduk yere.
akşam eve gelince eşimden rica ettim çekmesini. siyah giyerek çektim.olmuştur umarım...
Eki Görüntüle 392027 Eki Görüntüle 392028

Canım bence iyi gidiyorsun , bozma moralini

Ama ben hem sinameki hemde turplu su denemiş biri olarak diyebilirim ki , turplu su daha iyi uzatıyor.
Tabi, herkesin bünyesi farklı :)

bide moralimi
bozdum durduk yere.
Eki Görüntüle 392027 Eki Görüntüle 392028

Canim Gayet gzl duruyo saclarin, dedigm gibi sacinin.uzadigini anca diplerden anlayabilirsin uclardan belli olmaz hani baya bi uzama olursa tabiki. uclarada yansir ama 2-3 cm lik bi uzama soz konusuysa bilmiorum uclardan belli olmaz bnce ben mesela boyunun bi 10-15 cm den sonra anca gozle.gorulur bi sekilde farkettigni gorursem o zaman boydan cekerim resim simdilik sadece diplere bakiyorum sende oyle yap,saclarin baya baya uzamis diplerin belki gayete saglikli duruyo..:16:

Canim Gayet gzl duruyo saclarin, dedigm gibi sacinin.uzadigini anca diplerden anlayabilirsin uclardan belli olmaz hani baya bi uzama olursa tabiki. uclarada yansir ama 2-3 cm lik bi uzama soz konusuysa bilmiorum uclardan belli olmaz bnce ben mesela boyunun bi 10-15 cm den sonra anca gozle.gorulur bi sekilde farkettigni gorursem o zaman boydan cekerim resim simdilik sadece diplere bakiyorum sende oyle yap,saclarin baya baya uzamis diplerin belki gayete saglikli duruyo..:16:

canım teşekkür ederim...turplu suyu bir kez yaptım...çok memnun kalmadım ..aslında bişi anlamadım sanırım...
yarın akşam barcelona yerine turplu su yapıcam...

Canım bence iyi gidiyorsun , bozma moralini

Ama ben hem sinameki hemde turplu su denemiş biri olarak diyebilirim ki , turplu su daha iyi uzatıyor.
Tabi, herkesin bünyesi farklı :)

ay arkadaşım teşekkür ederim...moral verdin sağolasın...az önceki turplu mesajım sanaydı...hatlarım karıştı.....

canımmm harika bi fikir verdin bana...dipleri de çekicem bundan sonra:))))
böylece dipten de takip ederim.hem boya yapılınca ne kadar uzamıştı görebilirim....

harikasın tatlım sağoll....

Bisey degil canim ne demek benim fikrim seninde fikrin :16:
birazdan bende koyucam fotolari toparliym hem dipden hem ucdan ordan burdan ama koymus oliym diye koyucam ben eksik kalmiym topicde:1:
aydan ayada kiyaslarim burdan malumun laptopda bisürü foto var karisiyo ney nerde
:26:

Bisey degil canim ne demek benim fikrim seninde fikrin :16:
birazdan bende koyucam fotolari toparliym hem dipden hem ucdan ordan burdan ama koymus oliym diye koyucam ben eksik kalmiym topicde:1:
aydan ayada kiyaslarim burdan malumun laptopda bisürü foto var karisiyo ney nerde
:26:

merakla bekliyorum...ne güzel beraber destyek olarak uzatıcaz...
ve çok mutlu olucazzz.....
ben de dipleri çektim...birazdan onu yüklicem...:)))

Back