Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

kızlar dün evigen ampül aldım yağları da alacaktım ama param yetmediği için alamadım bugün gidip yağlarıda alıcam.
ve buraya küre başlamadan önceki fotoğrafımı koyarak başlıcam kürüme.
daha öncede yapmıştım bu kürü bikaç kez ama düzensiz yaptığım için çok uzama olmadı.
bundan önce bemiks ampül kullanmıştım şimdide e vitamini yani evigen ile yapıcam.
bir paket b vitamini kullandım birde e vitamini takviyesi yapmak için.
ayrıca kürümden ayrı birde karanfil suyu uygulaması yapıcam.
bakalım sonuçları görücez ilerleyen günlerde.
öpüldünüzzz :54:

merhaba arkadaşım...çok güzel...fotolarla başlayarak hepimiz
katettiğimiz yolu gözlemliyoruz..
hadi bakalım bol bol uzun saçlar....

merhaba arkadaşım...çok güzel...fotolarla başlayarak hepimiz
katettiğimiz yolu gözlemliyoruz..
hadi bakalım bol bol uzun saçlar....

ayyyy inşallah yaza kadar belimize kadar saçlarımız olur. bu kürün çok faydalı olacağına inanıyorum.
düzensiz kullanmama rağmen benım saçlarım kendine geldi gayet sağlıklı gözüküyor valla :21:

ayyyy inşallah yaza kadar belimize kadar saçlarımız olur. bu kürün çok faydalı olacağına inanıyorum.
düzensiz kullanmama rağmen benım saçlarım kendine geldi gayet sağlıklı gözüküyor valla :21:

inş. arkadaşım...Allah gönlümüze göre versin...elbet bakılan saçla bakılmayan saç aynı olmaz...
diyelim ki öyle hızlı uzamadı en azından sağlıklı saçlarımız olacak...
ben buna tanığım...yoluk yoluktu saçım...mattı şimdi daha iyi..
topicteki arkadaşlarda aynı şeyi söyledi bana:)))

tü tü tü maşallah arkadaşım...çokkkkk güzellll...bayıldım vallaa....
ay çok motive oldum sabahın bu saatinde...
süper olmuşş....

Aynen bnde MOtive Havamdayim..:21:
Bu arada Canim Bugnden itibaren biotin tabletime baslamis oldum bakalim ins ise yarar :52:

Aynen bnde MOtive Havamdayim..:21:
Bu arada Canim Bugnden itibaren biotin tabletime baslamis oldum bakalim ins ise yarar :52:

ay ne güzel...hadi bakalım...bende 8.yi yuttum sabah...saçlarımı bilmiyorum ama
tırnaklarımda
çok hissediyorum.ikiye katlanır ve ayrılırdı tırnaklaırm.. epey sertleşti..
umarım saç uzamasında da faydalı oluyordur...

ay ne güzel...hadi bakalım...bende 8.yi yuttum sabah...saçlarımı bilmiyorum ama
tırnaklarımda
çok hissediyorum.ikiye katlanır ve ayrılırdı tırnaklaırm.. epey sertleşti..
umarım saç uzamasında da faydalı oluyordur...

Sacim degilde benim tirnaklarim cok uzuyo ya :24:
Hemde Fazla uzuyo,benim kafa derimmi sagliksiz acaba sadece :26:

Sacim degilde benim tirnaklarim cok uzuyo ya :24:
Hemde Fazla uzuyo,benim kafa derimmi sagliksiz acaba sadece :26:

sanmam arkadaşım...saçın küsmüş bence...küsmüş derken dengesi bozulmuş kaynaktan...
sonuçta doğasına aykırı bişi yaptığımızda bu olur.
kaş almakda öyledir...

sanmam arkadaşım...saçın küsmüş bence...küsmüş derken dengesi bozulmuş kaynaktan...
sonuçta doğasına aykırı bişi yaptığımızda bu olur.
kaş almakda öyledir...

Küsmus olabilir,ben kaynakdan.oncede kafama hep citcit takiodum inanirm sacimn küstugune..:5:

Küsmus olabilir,ben kaynakdan.oncede kafama hep citcit takiodum inanirm sacimn küstugune..:5:

vücut harkulade işleyen bi sistem...yemek yemeyerek mideyi, alınmaması gereken kaşı alarak kaşı, tırnak yeme alışkanlığından tırnağı, tek elini kullanarak diğer elini gibi küstürme dedğimiz aslında adı tembellik olan rahatsızlıklar oluyor. beyin bile öyle çalışıyor..
egzersiz yaptırmak, ve doğru kullanmak...bence özde ki fikri bu...

ama konu saçlarımızsa doğasına aykırı davranmazsak uzayıp sağlıklı olacaklardır diye düşünüyorum...

vücut harkulade işleyen bi sistem...yemek yemeyerek mideyi, alınmaması gereken kaşı alarak kaşı, tırnak yeme alışkanlığından tırnağı, tek elini kullanarak diğer elini gibi küstürme dedğimiz aslında adı tembellik olan rahatsızlıklar oluyor. beyin bile öyle çalışıyor..
egzersiz yaptırmak, ve doğru kullanmak...bence özde ki fikri bu...

ama konu saçlarımızsa doğasına aykırı davranmazsak uzayıp sağlıklı olacaklardır diye düşünüyorum...

Aynen canim hadi bakalim hayirlisi..:21:

arkadaşlar, sizleri okudukça okadar motive oluyorum ki, bakım günlerini iple çeker oldum. ben hayatımda hep bakım kürleri vs. aldım ama hiç düzenli yapmamıştım. şimdi bakım yapmak istiyorum, feci gaza gelmiş durumdayım :) sanırım bu durum bu siteden ve sizden kaynaklanıyor

kızlar bende temmuz gibi foto koyucaktım ama dayanamadım. bu hafta 5. kürümü uyguladım şimdi size ilk kürümle şimdiki arasındaki fotoyu koyuorum umarım ben kendimi kandrmamışımdır uzadığını sizde farkedersiniz

küre başladığım hafta
$18032012224.jpg

bugünkü hali 5. kür bitti
$17042012251.jpg

Uzamis.gibi duruyo cnm saclarin..:16:

ilk fotoda birde saçlarım düzleştirip çekmiştim bugün çektiğimde düzleştrmedim onunda etkisini katarsak valla uzamış :D ben kına yakıyorum saçlarıma oda baya uzatıyor daha 2 gün önce yaktım yine bakalım bu ay uzamada bir patlama bekliorm =)

ilk fotoda birde saçlarım düzleştirip çekmiştim bugün çektiğimde düzleştrmedim onunda etkisini katarsak valla uzamış :D ben kına yakıyorum saçlarıma oda baya uzatıyor daha 2 gün önce yaktım yine bakalım bu ay uzamada bir patlama bekliorm =)

Hadi bakalim dogrudr uzatiyodr belki denemekde yarar var..:21:

arkadaşlar, sizleri okudukça okadar motive oluyorum ki, bakım günlerini iple çeker oldum. ben hayatımda hep bakım kürleri vs. aldım ama hiç düzenli yapmamıştım. şimdi bakım yapmak istiyorum, feci gaza gelmiş durumdayım :) sanırım bu durum bu siteden ve sizden kaynaklanıyor

canım benim ne güzel işte...
bu şevkin hiç bozulmasın..
azmin elinden ne kurtulmuş ki...
sen de bize harika moral veriyorsun...iyiki bizimlesin...

kızlar bende temmuz gibi foto koyucaktım ama dayanamadım. bu hafta 5. kürümü uyguladım şimdi size ilk kürümle şimdiki arasındaki fotoyu koyuorum umarım ben kendimi kandrmamışımdır uzadığını sizde farkedersiniz

küre başladığım hafta
Eki Görüntüle 392592

bugünkü hali 5. kür bitti
Eki Görüntüle 392593

arkadaşım uzamış valla...ne güzel...
ayrıca ışıltı sağlık can gelmiş saçına..
5. hafta dan sonra hızlanır sanırım...anca faydasını görecek..ben de cumartesi günü
sinamekeli 5. kürü yapıcam...bakalım hızlansın artık dimi:)))

Benim saçlarım çok çabuk uzuyo sık sık kestırıyorum saç tellerim kalınlaşsın diiye başaramadım, uzun ama cansız ne anladım bu işten..

Benim saçlarım çok çabuk uzuyo sık sık kestırıyorum saç tellerim kalınlaşsın diiye başaramadım, uzun ama cansız ne anladım bu işten..

ben kına yakıyorum saçlarıma ve şubattan bu yana kestrmedim saçlarımda kırılma falan yok. uçlardaki incelik ara makası attırdığımdan çünkü o kadar çok saçım varki ara makas olmazsa uçlar fena duruyor çok kalın oluyor

arkadaşım uzamış valla...ne güzel...
ayrıca ışıltı sağlık can gelmiş saçına..
5. hafta dan sonra hızlanır sanırım...anca faydasını görecek..ben de cumartesi günü
sinamekeli 5. kürü yapıcam...bakalım hızlansın artık dimi:)))

2 gün önceki kınanın ışıltısı o şuan saçlarım nasıl parlıyor anlatamam. oh sinamekide hem uzatıyor hemde yumuşacık yapıyor. 8 haftadan sonra hızlanıyor diyorlar hadi inşallah belimize uzatıcaz canım saçlarımızı sadece sabır gerekli

Back