Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma gunlugum :(

Selam kızlar buraya uğrayamadım şu ürünleri kullanıyorum saçlarım uzuyor uçlarından 1 cm kestim 2 defa canlanması için

Eklentiler

• Screenshot_20180416-160615.png
    299,1 KB · Görüntüleme: 75
Yeni bir ürün yine aldım bugun

Eklentiler

• B612_20180418_173625.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar bugun saçımı boyadım.
İlk sayfaya karşılaştırma fotosu atıyorum. uzaması hakkında yorumlarınızı bekliyorum. şimdiye kadar 2 cm kestim uçlardan

Kızlar bugun saçımı boyadım.
İlk sayfaya karşılaştırma fotosu atıyorum. uzaması hakkında yorumlarınızı bekliyorum. şimdiye kadar 2 cm kestim uçlardan
Canım gayet güzel uzamış saçların,
Rengi değiştirdin sanırım, sıcak renklere geçmişsin gb geldi. Serum fark yaratırsa yaz lütfen

Canım gayet güzel uzamış saçların,
Rengi değiştirdin sanırım, sıcak renklere geçmişsin gb geldi. Serum fark yaratırsa yaz lütfen
Evet koyultmadan önce küllü sarıydı ama koyudan nefret ettim dayanamadım alışmışım sarıya bazen bi heves geliyo değişiklik istiyorum o zaman koyulttum bi anda ama pişman oldum. Şuan altın sarısı
Belki yine küllü sarıya geçerim biraz bu rengi kullanınca

Yazarım tabiki ama şimdilik bi değişiklik yok 5. yi kullandım en son yarın 7.deyim heralde. Bitince foto atarım hatta

Şifa olsun tatlım, saat 21.00dan sonra kozmik aslan başlıyor aslında akşam boyasan da süper olurmuş ama olsun uçlardan minicik almayı unutma

Şifa olsun tatlım, saat 21.00dan sonra kozmik aslan başlıyor aslında akşam boyasan da süper olurmuş ama olsun uçlardan minicik almayı unutma
Ayy tüh keşke baksaydım o siteye çoktan girmemiştim şimdi bakayım da yağ falan sürerim tarihe göre. Hatta serumları da o zamana denk getirsem iyiymiş
Teşekkür ederim

Ayy tüh keşke baksaydım o siteye çoktan girmemiştim şimdi bakayım da yağ falan sürerim tarihe göre. Hatta serumları da o zamana denk getirsem iyiymiş
Teşekkür ederim
Oluyor bazen öyle, ben de tam saçımı yağlıyorum bir bakıyorum bir gün sonrası kozmik günmüş, iki gün üst üste yağ da süremediğimden boşa gidiyor bazen :)

En son 22 nisanda saçımı boyamıştım bugun1 mayıs diplerim bu şekilde

Eklentiler

• Screenshot_20180501-154851.png
    357,3 KB · Görüntüleme: 53
Selam kızlar dün tatlı badem yağı sürüp yatmıştım bu sabah yıkadım ıslak halini ilk sayfaya yüklüyorum yorumlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…