Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma gunlugum :(

Saricik3

Omg!!!
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2017
3.989
6.177
34
Kullandığım urunler;

Eklentiler

• B612_20171110_155646.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 2.102
  • B612_20180118_161149.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 666
  • B612_20180120_192922.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 643
  • B612_20180126_192242.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 642
  • 1518716870024.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 547
  • B612_20180215_194211.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 501
  • B612_20180306_195711.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 466
  • B612_20180324_133452.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 367
  • Screenshot_20180416-160615.png
    299,1 KB · Görüntüleme: 284
  • 20180417_132248.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 324
  • B612_20180418_173625.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 282
  • B612_20180505_123834.jpg
    23,3 KB · Görüntüleme: 324
Son düzenleme:
Bu arada elseve mucizevi yag kullaniyorum saclarima suruyorum birde siyah gliss durulanmayan sac kremi kullaniyorum.
Sampuanim da elseve mucizevi yag banyodaki kremim de gliss

Duzlestiriciyi biraktim artik hep toplu kullaniyorum ensede topuz yapiyorum zaten kisa oldugu icin yukardan toplayamiyorum fotograflari ilk mesajima ekleyecegim boylece ara sayfalarda surekli aramak zorunda kalmazsiniz kolaylik olsun yeterki sacim uzasin

Avatardaki sensen saçların hiç iyi görünmüyor ayrıca bu hint kınası aşkı nedir koyu yapıcaksan normal boyayla boyasana yahu

Avatardaki sensen saçların hiç iyi görünmüyor ayrıca bu hint kınası aşkı nedir koyu yapıcaksan normal boyayla boyasana yahu
Evet avatardaki benim ama foto 2ay önceye ait suanda kisacik ve kahverengi
Koyu boyadim ama altta acici oldugu icin surekli aciliyodu ve turunculuklar cikiyodu bende surekli boyamaktan saclarim mahvoldugu icin kina yaptim sonradan pisman oldum zaten. Ama buradakilerden farkli olarak benim amacim uzatmak degil tam olarak. Kinali kisimlardan kurtulup kendi sacimin kalmasi yani tamamen kendi sacim oldugunda kisa da olsa bana fark etmez her seye raziyim yani Hindistan cevizi yağını yeni yikadim sacim islak kurudugunda foto paylasicam

Zayıfsan kısacık kestir ozaman saçını hem değişiklik olur hem sağlıklı saçların ortaya çıkar ben kısa saçı çok severimde bakma saçlarım çok uzun ama kiloluyum diye öyle kısa saç yakışsa bir dakka düşünmem

Suan omuzlarimin tam uzerinde 15gunde bir uçlarını alıyorum yavas yavas kinali yerler gitsin diye ama aklima yatti kulak memesi hizasinda kestirebilirim :) zaten benim icin uzun olmasi suan onemli degil kinali yerlerden kurtulmam onemli sadece

Hayalimdeki saç modelleri ince bir boynun varsa deneyebilirsin

Eklentiler

• images (1).jpg
    18,8 KB · Görüntüleme: 1.087
  • images.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 1.066
Avatardaki saçlarınız çok güzelmis
Asıl amacim uzatmak degil demissiniz ama bence uzatin uzun sac her zaman iyidir
Avatardaki benim değil gunduz kendi fotom vardi kaldirdim onu :) uzaticam ama uzatip kinali yerlerini kesicem bu sefer yine kisa olucak o zaman uzatmaya tekrar devam uzarsa eger cok yipranmis gorunuyor degil mi kestirmeme ragmen kendine gelemedi

Avatardaki benim değil gunduz kendi fotom vardi kaldirdim onu :) uzaticam ama uzatip kinali yerlerini kesicem bu sefer yine kisa olucak o zaman uzatmaya tekrar devam uzarsa eger cok yipranmis gorunuyor degil mi kestirmeme ragmen kendine gelemedi
Ay allah seni Yok bence yipranmis degil ama kisa tabi

Ay allah seni Yok bence yipranmis degil ama kisa tabi
Simdi gorev uzatip kinali yerleri kestirmek. Komple kendi dogal sacim kalsin diye cunku kina uzerine boya tutmuyo e ben de sariya alistim bunu sevemedim dogal saco sariya boyadiktan sonra birdaha onu da uzAticam yani 2-3 sene buralardayim cok tesekkur ederim senin saclarina bayildim benimki de uzasin oyle ya

Sagol canim insallah uzar senin de. Beraber takip edecegiz ben de 2 sene kadar burdayim cunku hedef bel hatta kalca :)

Bende kestirmeyi düşünüyorum yıkama kurutma derdinden bıktım ama kiyamıyorum hem uzun hem sağlıklı :)

Bende kestirmeyi düşünüyorum yıkama kurutma derdinden bıktım ama kiyamıyorum hem uzun hem sağlıklı :)
Insan birden buyuk degisiklik yapinca pisman oluyor ben saridan bu renge donunce kac gun ruyalarimda kabus gordum
Ama biraz kestirebilirsin belindeyse sutyen hizasina dogru falan pek farkedilmez

Insan birden buyuk degisiklik yapinca pisman oluyor ben saridan bu renge donunce kac gun ruyalarimda kabus gordum
Ama biraz kestirebilirsin belindeyse sutyen hizasina dogru falan pek farkedilmez
Yok şöyle kestiresim var aslında saçım hızlı uzar pek takmazdım ama bu sefer kestiremiyorum nedense :/

Eklentiler

• images (1).jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 202
Yok şöyle kestiresim var aslında saçım hızlı uzar pek takmazdım ama bu sefer kestiremiyorum nedense :/
çok hoş biraz daha uzun olabilir bu modelin koltuk altı hizası süper olur saçların ne renk boyundan biraz aldırıp renginde değişiklik yapsan inan çok iyi hissedersin değişiklik iyi geliyor evde saç boyama konusunda yardımcı olurum deneyimim var ama dediğim gibi boyunu birden çok kısa yaptırma pişman olursun yavaş yavaş kısaltabilirsin değişiklik hoşuna gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…