Evet avatardaki benim ama foto 2ay önceye ait suanda kisacik ve kahverengiAvatardaki sensen saçların hiç iyi görünmüyor ayrıca bu hint kınası aşkı nedirkoyu yapıcaksan normal boyayla boyasana yahu
Zayıfsan kısacık kestir ozaman saçını hem değişiklik olur hem sağlıklı saçların ortaya çıkarEvet avatardaki benim ama foto 2ay önceye ait suanda kisacik ve kahverengi
Koyu boyadim ama altta acici oldugu icin surekli aciliyodu ve turunculuklar cikiyodu bende surekli boyamaktan saclarim mahvoldugu icin kina yaptim sonradan pisman oldum zaten. Ama buradakilerden farkli olarak benim amacim uzatmak degil tam olarak. Kinali kisimlardan kurtulup kendi sacimin kalmasi yani tamamen kendi sacim oldugunda kisa da olsa bana fark etmez her seye raziyim yaniHindistan cevizi yağını yeni yikadim sacim islak kurudugunda foto paylasicam
Suan omuzlarimin tam uzerinde 15gunde bir uçlarını alıyorum yavas yavas kinali yerler gitsin diye ama aklima yatti kulak memesi hizasinda kestirebilirim :) zaten benim icin uzun olmasi suan onemli degil kinali yerlerden kurtulmam onemli sadeceZayıfsan kısacık kestir ozaman saçını hem değişiklik olur hem sağlıklı saçların ortaya çıkarben kısa saçı çok severimde bakma saçlarım çok uzun ama kiloluyum diye öyle kısa saç yakışsa bir dakka düşünmem
Evet cok hos bi tarz ama bu kadar kisa cesaret edemem uzatip uzatip uçlarından kesip o kinali yerlerden kurtulunca bi model verdiririmHayalimdeki saç modelleri ince bir boynun varsa deneyebilirsin
Avatardaki benim değil gunduz kendi fotom vardi kaldirdim onu :) uzaticam ama uzatip kinali yerlerini kesicem bu sefer yine kisa olucak o zaman uzatmaya tekrar devam uzarsa egerAvatardaki saçlarınız çok güzelmis
Asıl amacim uzatmak degil demissiniz ama bence uzatin uzun sac her zaman iyidir
Ay allah seniAvatardaki benim değil gunduz kendi fotom vardi kaldirdim onu :) uzaticam ama uzatip kinali yerlerini kesicem bu sefer yine kisa olucak o zaman uzatmaya tekrar devam uzarsa egercok yipranmis gorunuyor degil mi kestirmeme ragmen kendine gelemedi
Simdi gorev uzatip kinali yerleri kestirmek. Komple kendi dogal sacim kalsin diye cunku kina uzerine boya tutmuyo e ben de sariya alistim bunu sevemedim dogal saco sariya boyadiktan sonra birdaha onu da uzAticam yani 2-3 sene buralardayimAy allah seniYok bence yipranmis degil ama kisa tabi
Sagol canim insallah uzar senin de. Beraber takip edecegiz ben de 2 sene kadar burdayim cunku hedef bel hatta kalca :)Simdi gorev uzatip kinali yerleri kestirmek. Komple kendi dogal sacim kalsin diye cunku kina uzerine boya tutmuyo e ben de sariya alistim bunu sevemedim dogal saco sariya boyadiktan sonra birdaha onu da uzAticam yani 2-3 sene buralardayimcok tesekkur ederim senin saclarina bayildim benimki de uzasin oyle ya
Cok memnun oldum canim ayda 2cm uzuyor desek 2senede 48 cm suanki sacimdan bile uzunSagol canim insallah uzar senin de. Beraber takip edecegiz ben de 2 sene kadar burdayim cunku hedef bel hatta kalca :)
Insan birden buyuk degisiklik yapinca pisman oluyor ben saridan bu renge donunce kac gun ruyalarimda kabus gordumBende kestirmeyi düşünüyorum yıkama kurutma derdinden bıktım ama kiyamıyorum hem uzun hem sağlıklı :)
Yok şöyle kestiresim var aslında saçım hızlı uzar pek takmazdım ama bu sefer kestiremiyorum nedense :/Insan birden buyuk degisiklik yapinca pisman oluyor ben saridan bu renge donunce kac gun ruyalarimda kabus gordum
Ama biraz kestirebilirsin belindeyse sutyen hizasina dogru falan pek farkedilmez
çok hoş biraz daha uzun olabilir bu modelin koltuk altı hizası süper olur saçların ne renk boyundan biraz aldırıp renginde değişiklik yapsan inan çok iyi hissedersin değişiklik iyi geliyor evde saç boyama konusunda yardımcı olurum deneyimim varYok şöyle kestiresim var aslında saçım hızlı uzar pek takmazdım ama bu sefer kestiremiyorum nedense :/