Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma gunlugum :(

Benim de saçlarım koparak kırılarak dökülüyor ne yapacağım bilmiyorum açılmıyor saçım çok kuru bu sefer farklı farklı boylarda olmaya başladılar
Belli bir boydan sonra uçlar inceldiği için kopuyo maalesef canım uçlardan her ay 1cm almak en sağlıklısı galiba

Islak hali kızlar
Ben uçlarından alırken yamuk kesmişim galiba ama asla kufaöre gidip düzelttirmem küt yapar bırakır hiç affetmez
İşte istediğim boyu da çizdim
Daha 8-10 ayım var galiba ya

Eklentiler

• 20180524_004937.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 136
Islak hali kızlar
Ben uçlarından alırken yamuk kesmişim galiba ama asla kufaöre gidip düzelttirmem küt yapar bırakır hiç affetmez
İşte istediğim boyu da çizdim
Daha 8-10 ayım var galiba ya
Benim saçım ağustos gibi bu boydaydı şuan senin istediğin boyda yaklaşık 9 ayda falan oraya gelmiş

Kahküllerim de bu boyda şunlar zaten uzun olsa takmıycam kafama bunlardan nefret ediyorum işte

Eklentiler

• 1527431389903.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 127
Aslında sac uzatmak kolay boyadan uzak durmak günlük masaj yapmak ve soguk su ile durulamak ayrıca sampuanına 4 tane büyük aspirini ez ve kat mükemmel uzatıyor ve saglıklı hale getiriyor :)

Aslında sac uzatmak kolay boyadan uzak durmak günlük masaj yapmak ve soguk su ile durulamak ayrıca sampuanına 4 tane büyük aspirini ez ve kat mükemmel uzatıyor ve saglıklı hale getiriyor :)
Ayy neler yapmadım ki her şeyi denedim ama herkesin saçının yapısına göre değişiyor ne yaparsan yap kendi uzatacağı kadar uzuyor ne ürünler kullandım her şeyi denedim yinede ayda 1cm

İnsallah gelir bende bel cukuruma gelsin yeter hayırlısı le biotin falan içtin mi yani vitamin demir eksikliği falan var mi
Demir eksikliğim yok ama demir hapı da kullandım bi süre baktım yine uzaması aynı yani o kadar ürün kullandım ki aslında ne olursa olsun insanın yapısına göre o miktar uzuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…