Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma gunlugum :(

Bikaç tespitimi yazmak istiyorum

1- Şimdiye kadar tresan,nivalis gibi doğal şampuan da kullandım eczane şampuanı da market şampuanı da. İçlerinde en memnun kaldıgım pantene oldu
Diğer kokular baş ağrısı da yapmıştı bu güzel nemlendiriyo.

2-restorex serumlarını kullandım ama bende etki göstermedi saçım normal kendi seyrinde uzuyo bi atak göstermedi yani.

Tan 14 günde olan uzama da bu kadar

Eklentiler

• Screenshot_20180506-142130.png
    314,4 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar selam foto atmya geldim ama fotoyu evde çekindim ışığın tersten gelmesinden dolayı rengi koyu çıktı o yüzden rengini de ekledim ve boyunu. Paylaşıyorum

Eklentiler

• 1525890432707.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 84
Mor şampuan kullandıgımdan dolayı sıcak renklerden soğuğa geçtim gibi o rengini biraz değiştirdi sanki ama çok memnunum rengim oturdu. 4 5 ay dip boya yapmıycam yapamıycam işe başlayacağım için bu aralar da yoğunum hiç bakım falan yapamadım

Şu an gözlerime inanamıyorum
Benim saçlarımı geçmiş, maşallah Nasıl hızlı uzadı bu kadar ?
Teşekkür ederim canım bütün yaptıklarımı burda sizinle paylaştım. Bu süreçte ne boyamaktan ne düzleştirmekten ne fönden kaçındım. Boyamı da fönümü de yaptım. Uçlardan aldım 2 kez sadece. Onun dışında kullandıgım yağlar ve bakım ürünleri de burda söylediklerim. Başka hiçbir şey yapmadım

Bu arada biliyosunuz kahkül kestirmiştim şuan kulağımın arkasına atabiliyorum
Ama yetmezzz 10 cm falan daha uzamalı saçlarım
10cm uzayınca tam istediğim yere gelmiş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…