Ozaman bende deniyimYok bence tadı çok kötü değil ya öncesinde tatlı bir şey yiyip içince hiç gelmiyo tadı zaten. Evet hemen içiyorum
Sürmek işe yarıyo mu bilmiyorum ama içnek yaradı bende :)
5.gün bugun içişim henüz kilo falan almadım canım ama kilo yapacağını sanmıyorumOzaman bende deniyimben sürüyordum bi ara iyi geliyordu ama uzattimi bilmiyorum cünkü cpk kisa bir zaman yapmistim yani 1 aydan az.
Peki kilo aldiriyormu sütle maya
Oo süper ozaman5.gün bugun içişim henüz kilo falan almadım canım ama kilo yapacağını sanmıyorumbazıları hatta iştahı kesiyo yazmışlar
Ama benim midemi ekşitti azalttım bugun mayayı 1kaşıktan daha az koydumOo süper ozaman
Yinede faydasi olur cnm. Mola ver istersen biraz miden iyice bozulmasinAma benim midemi ekşitti azalttım bugun mayayı 1kaşıktan daha az koydum
Daha 5.zaten 1 hafta hergün içip sonra 2 günde 1 e indirebilirimYinede faydasi olur cnm. Mola ver istersen biraz miden iyice bozulmasin
AyyyyDaha 5.zaten 1 hafta hergün içip sonra 2 günde 1 e indirebilirim
Cilde ve tırnaklara da iyi geliyomuş maya
Tırnaklarım çok kırılıyo uzatamıyorum onu da düzeltse :)
Şifa olsun hepimizeAyyyyheves yaptim simdi bak pazartesi baslicam
Cok guzel . :)Boyamı aldım saçım kirlenince boyuycam
Teşekkür ederim aslında biraz daha açık bi renk ama oda ışığında çektişimden öyle çıktıCok guzel . :)
Ben ilkokula kadar sarışındım sonra nasıl koyulaştı bilmiyorumkuzu ben genç kızların sarı saç yapmasnı istemiyorum. koyu renk daha güzel. birde sarı saç o kadar zor ki. kişinin kendine eziyeti gibi geliyor. yaş ilerleyince boyamaktann bıkacaksınız zaten :) şu anki özgürlüğün tadını çıkarın :)
Maşallah, çok yakışmışBoyadım harika oldu 1.sayfaya atıyorum