Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma gunlugum :(

Yok bence tadı çok kötü değil ya öncesinde tatlı bir şey yiyip içince hiç gelmiyo tadı zaten. Evet hemen içiyorum
Sürmek işe yarıyo mu bilmiyorum ama içnek yaradı bende :)
Ozaman bende deniyim :KK66: ben sürüyordum bi ara iyi geliyordu ama uzattimi bilmiyorum cünkü cpk kisa bir zaman yapmistim yani 1 aydan az.

Peki kilo aldiriyormu sütle maya

Ozaman bende deniyim :KK66: ben sürüyordum bi ara iyi geliyordu ama uzattimi bilmiyorum cünkü cpk kisa bir zaman yapmistim yani 1 aydan az.

Peki kilo aldiriyormu sütle maya
5.gün bugun içişim henüz kilo falan almadım canım ama kilo yapacağını sanmıyorum o_O bazıları hatta iştahı kesiyo yazmışlar

Kızlar saçımı koyulaştırmalı mıyım sizce gerçi tam da yaz geldi ama artık boya yapmayacağım için turunculaşma olabilir ne yapsam koyultsam mı

Kızlaaar fikriniz var mı
Daha önce 6.1 loreale boyamamam rağmen aktı platinler çıktı akmayacak bi renk ne olabilir

Boyamı aldım saçım kirlenince boyuycam

Eklentiler

• B612_20180325_214656.jpg
    B612_20180325_214656.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 63
Teşekkür ederim aslında biraz daha açık bi renk ama oda ışığında çektişimden öyle çıktı
Palettenin paketinde şöyle mesela aynı kodlu numara
images

Yarın boyarım heralde :)
Renk bu ama bioblasın boyasının içinde bakım yağı var diye bioblas aldım :KK70:

kuzu ben genç kızların sarı saç yapmasnı istemiyorum. koyu renk daha güzel. birde sarı saç o kadar zor ki. kişinin kendine eziyeti gibi geliyor. yaş ilerleyince boyamaktann bıkacaksınız zaten :) şu anki özgürlüğün tadını çıkarın :)

kuzu ben genç kızların sarı saç yapmasnı istemiyorum. koyu renk daha güzel. birde sarı saç o kadar zor ki. kişinin kendine eziyeti gibi geliyor. yaş ilerleyince boyamaktann bıkacaksınız zaten :) şu anki özgürlüğün tadını çıkarın :)
Ben ilkokula kadar sarışındım sonra nasıl koyulaştı bilmiyorum :KK70: kirpiklerim kaşlarım sarı mesela. Saçlarıma da yakışıyo sarı ama artık boyamak istemediiğimden koyulaştırıcam inşallah yine akıp da sapsarı olmas bari kumral falan olsa

X