- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
Benim ki cok güzel uzadı ama koptu ön kısımları
Janna ben urban care sıvı krem aldım.
Açık mavi.
Sen kullanmıştın dimi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ki cok güzel uzadı ama koptu ön kısımları
Şuan kullanıyorum canım . Sakız gibi kokanı diyosun dimi? Nemlendirici seri olanı yani. Ben cok memnunum ondan.Janna ben urban care sıvı krem aldım.
Açık mavi.
Sen kullanmıştın dimi ?
Şuan kullanıyorum canım . Sakız gibi kokanı diyosun dimi? Nemlendirici seri olanı yani. Ben cok memnunum ondan.
Tamam aynısı canım. Güzel o ben çok memnunum. Hatta şampuanını falan denemeyi de düşünüyorum.Acık mavi collagen yazıyor
Tamam aynısı canım. Güzel o ben çok memnunum. Hatta şampuanını falan denemeyi de düşünüyorum.
Evet:)Janna sende egzama vardı değil mi ?
Evet:)
Hayır canım aksine bende sac derim kabuk kabuk cok kuru. Ama saclarım cabuk yaglanır oda sampuan yanlış seçersem. Mesela suan yaglanmıyor. Ama derim cok gergin oluyor.Yağlı egzama mı ?
Koku problemi, cabuk yağlanma problemi yaşadın mı hiç ?
Hayır canım aksine bende sac derim kabuk kabuk cok kuru. Ama saclarım cabuk yaglanır oda sampuan yanlış seçersem. Mesela suan yaglanmıyor. Ama derim cok gergin oluyor.
Organix coconut water. Aşırı memnunum deli gibi yağlanan saçlarım cok havalı duruyor artık.Şampuanın ne ?
Ben Johnson baby'ye başladım ama Seboderm'e geçmeyi düşünüyorum.
Yarın zaten doktora gidicem
Organix coconut water. Aşırı memnunum deli gibi yağlanan saçlarım cok havalı duruyor artık.
watsonstan 25 tlye almıştım indirimde. şuan 42 tlye falan satılıyor ama anneler gününde tekrardan girer.. eczanelerde de satılıyor bildiğim kadarıyla ama bence verdiğim her kuruşa değen bir şampuan.Nerden aldın fiyatı ne ?
Yok yapmaz, yapmıyorBadem yağı saç renginde değişiklik yapar mi?
Yok yapmaz, yapmıyor