- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.177
- 34
Benim de saçım dalgalı kuru ve çok kabarıkKizlarrr saclarin daha gur goatermesni saglayacak bsey yokmu cok dökülüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de saçım dalgalı kuru ve çok kabarıkKizlarrr saclarin daha gur goatermesni saglayacak bsey yokmu cok dökülüyor
Ne guzel eskiden benimde oyleydi ama ben ara makas attirdim bide cok dokuluyo 1 gun icinde iki parmak kalinliginida geciyodur wllaBenim de saçım dalgalı kuru ve çok kabarık
Keşke saçlarım yağlı olsaydı yağlı daçlar çok hızlı uzuyo. Saçın biraz uzayınca düz kesim yaptır şuan nerene geliyorNe guzel eskiden benimde oyleydi ama ben ara makas attirdim bide cok dokuluyo 1 gun icinde iki parmak kalinliginida geciyodur wlla
Belimin az yukarsinda uzun yani kestirmeye kiamiyorm kestirince dokulme.gidiyor gibi yine sonra ayniKeşke saçlarım yağlı olsaydı yağlı daçlar çok hızlı uzuyo. Saçın biraz uzayınca düz kesim yaptır şuan nerene geliyor
Çok az uçlarından sivri yerlerini aldır düz kesim olunca güzel durur bence ara makas sanırım sivri sivri yapıyoBelimin az yukarsinda uzun yani kestirmeye kiamiyorm kestirince dokulme.gidiyor gibi yine sonra ayni
Şu an gözlerime inanamıyorumKızlar selam foto atmya geldim ama fotoyu evde çekindim ışığın tersten gelmesinden dolayı rengi koyu çıktı o yüzden rengini de ekledim ve boyunu. Paylaşıyorum
Teşekkür ederim canım bütün yaptıklarımı burda sizinle paylaştım. Bu süreçte ne boyamaktan ne düzleştirmekten ne fönden kaçındım. Boyamı da fönümü de yaptım. Uçlardan aldım 2 kez sadece. Onun dışında kullandıgım yağlar ve bakım ürünleri de burda söylediklerim. Başka hiçbir şey yapmadımŞu an gözlerime inanamıyorum
Benim saçlarımı geçmiş, maşallah Nasıl hızlı uzadı bu kadar ?
Maşallah, çok beğendim. Saçlarının hem rengi harika hem de bir anda uzadılar.Ben çok memnunum şuan boyumdan ve rengimden
1.5 cm kadar uzama var gayet iyi :)Selam kızlar tam 1 ayda bu kadar
Nasıl sizce?
7ayda istediğim boya gelir o zaman ayy inş1.5 cm kadar uzama var gayet iyi :)