Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma gunlugum :(

Yeni şampuanım
B612_20180505_123834.jpg

Bikaç tespitimi yazmak istiyorum

1- Şimdiye kadar tresan,nivalis gibi doğal şampuan da kullandım eczane şampuanı da market şampuanı da. İçlerinde en memnun kaldıgım pantene oldu
Diğer kokular baş ağrısı da yapmıştı bu güzel nemlendiriyo.

2-restorex serumlarını kullandım ama bende etki göstermedi saçım normal kendi seyrinde uzuyo bi atak göstermedi yani.

Tan 14 günde olan uzama da bu kadar

Eklentiler

• Screenshot_20180506-142130.png
    Screenshot_20180506-142130.png
    314,4 KB · Görüntüleme: 87
Kızlar selam foto atmya geldim ama fotoyu evde çekindim ışığın tersten gelmesinden dolayı rengi koyu çıktı o yüzden rengini de ekledim ve boyunu. Paylaşıyorum

Eklentiler

• 1525890432707.jpg
    1525890432707.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 84
Mor şampuan kullandıgımdan dolayı sıcak renklerden soğuğa geçtim gibi o rengini biraz değiştirdi sanki ama çok memnunum rengim oturdu. 4 5 ay dip boya yapmıycam yapamıycam işe başlayacağım için bu aralar da yoğunum hiç bakım falan yapamadım

Şu an gözlerime inanamıyorum :KK200::nazar:
Benim saçlarımı geçmiş, maşallah :nazar: Nasıl hızlı uzadı bu kadar ?
Teşekkür ederim canım bütün yaptıklarımı burda sizinle paylaştım. Bu süreçte ne boyamaktan ne düzleştirmekten ne fönden kaçındım. Boyamı da fönümü de yaptım. Uçlardan aldım 2 kez sadece. Onun dışında kullandıgım yağlar ve bakım ürünleri de burda söylediklerim. Başka hiçbir şey yapmadım :nazar::KK200:

Bu arada biliyosunuz kahkül kestirmiştim şuan kulağımın arkasına atabiliyorum :süslü:
Ama yetmezzz 10 cm falan daha uzamalı saçlarım :KK43:
10cm uzayınca tam istediğim yere gelmiş olacak

X