Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma gunlugum :(

Saol canim unutmadigin icinnn
Cok sevindimmm harika bir sey
Ben de denemek istiyorum ama kilo yapiyor mu ki
Fotoğraf attım önceki sayfalara yine koyuyorum
Bazıları iştahı kesiyo falan yazmış ama bende hiç fark olmadı belki kişiden kişiye değişiyodur midemi ekşitti bende biraz daha azalttım mayayı bugun öyle içtim. Bikez dene istersen sonra iştahın açılıyo mu kapanıyo mu miden şişiyo mu ona göre devam edersin

Eklentiler

• 1521880937565.jpg
    78,4 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar bu arada sarımsaklı şampuan aldım nivalis
Deniycem bi
Canim kendi sarimsakli sampuanini kendin yap.
Dogal sacina uygun bir sampuan sec. Ben otaci kullaniyorum. Icine 5 dis sarimsak rendele.. Bir tatli kasigi da bal kat. Kokacak evet ama kokmamasi icin menekse veya lavanta yagi da koyabilirsin icine. Durulama suyunu da elma sirkeli su ile yaparsan cok fayda edecektir. Bu sekilde 3 kutu bitirdim ben. Sonra ek olarak icerigi saf zeytinyagi olan ve paraben sls falan bulunmayan birndampuan aldim. Cok gec alisti saclarim fakat baya uzatti. Aksam ben de resim paylasacagim.

Ay ben saçıma sarımsak sürdüm de bikez evden atıyolardı öyle bi koktu ki benimde midem kalktı. Koku hassasiyetim var. Saçımdan kokunun gitmesi 2 hafta sürdü. Bu şampuan güzel hiç sarımsak kokusu falan yok
Senin saçların zaten uzun hedefin neresiydi ki benim belimden 2 karış yukarısı

Himmm anladim..
O zaman icerige cok dikkat et.
Sls falan olmasin kullandigin sampuanda.
Illa kozmetik bir arindirici sampuan da kullanabilirsin ancak ikinci sampuanlaman dogal bir sampuanla olsun.
Benim oyle fark etti ki.
Hedefim bel, hani su tam kalca ustu.
Hic isil islem uygulamiyorum ancak yine catallasiyor bazi yerleri. Onlari da elime alip makasi kendim kesiyorum, kuafore asla guvenmem

Bende asla kuaöfre gitmem artık boya için de gitmiycem bugun bi konu gördüm çok ünlü bi kuaför kadının saçlarını mahvetmiş yaa korktum ondan sonra
Zaten kesime de gitmem benim taa belimdeydi ucundan alın dedim güya ama dinleyen kim

Ay sorma.
Isini iyi yapan cok cok az..
Bir ara kendimi yenilemek istedigim bir donemde sari yaptirip kahkul kestirmek istemistim.
Once hurrem saci gibi yapti, dedi sonra tam sari vuracagiz. Oyle sacma sapan bir renkle gezdim..
Halbuli benim tesvikiye deki kuaforum tek sefer de capcanli sari yapardi. Neyse.. Kahkulu bir kesti, peruk gibi oldu sacim arkadasim "kiz donme gibi olmussun" diyince yikildim hala soyler guleriz. Hayir igrenc bir renk igrenc bir kahkul yaptigi yetmiyor bir de duz kesememis yan kesmi, olan sacima oldu al sana degisim dedim
Daha tobe.
Boyami da kesimimi de evde yaparim.
Aslinda ben hic kuafore gitmem
masrafsizim be

Sende gördün mü o konuyu ne olmuş saçlarına kadının yaa
Bende kasım ayında bu konuyu açtıgımda saçımı boyadıktan sonra kahkül kestirmeye gitmiştim. Evde kendim saçımı kestiğimden de yamukluk vardı düzelttirdim onu ama düzeltecem diye diye kırptı beni. Bende fön çektirip paylaşmıştım kahküllü küt saçımı. Arkadaşlarım peruk mu var kafanda diye mesaj attılar
Murat bozun yana döne şarkısının klübündeki kız gibiydi saçım aynı

Gormedim canim arastiririm ama dogrudur yani.
Kahkul riskli bi sey.
Kiminin suratini tamamlar kimini mahveder..
Gene sen iyi murat boz un klibindeki kiza benzemissin
Bana daha fena sey dediler yaa

Gormedim canim arastiririm ama dogrudur yani.
Kahkul riskli bi sey.
Kiminin suratini tamamlar kimini mahveder..
Gene sen iyi murat boz un klibindeki kiza benzemissin
Bana daha fena sey dediler yaa
Uzadı neyseki burnumun ucuna değiyo düzleştirince
Ayy daha asla kuaföre vermem saçımı

Tadi ihrenc degilmi peki? Hemen icmemiz gerekiyor dimi mayalanmadan.
Bende ayni dedigin gibi yapip sacima sürüyordum masaj yaparsk.. o da iyi geliyordu neden biraktim devam etsem iyi olur :)

Tadi ihrenc degilmi peki? Hemen icmemiz gerekiyor dimi mayalanmadan.
Bende ayni dedigin gibi yapip sacima sürüyordum masaj yaparsk.. o da iyi geliyordu neden biraktim devam etsem iyi olur :)
Yok bence tadı çok kötü değil ya öncesinde tatlı bir şey yiyip içince hiç gelmiyo tadı zaten. Evet hemen içiyorum
Sürmek işe yarıyo mu bilmiyorum ama içnek yaradı bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…