Saç Uzatma Yöntemleri Janna'nın Saç uzatma günlüğü :)

Kızlar 2 hafta içinde boydan foto atacağım şimdilik saçımın nasıl parladığını göstermek için bir foto çektim. Geçen gün arkadaşım "saçların ne güzel parlıyor" diye iltifat edince bende fark ettim bu durumu. Saçımda düzleştirici vs yok.
Eki Görüntüle 1709721

Bu arada saçım 2 renk yani ombre olma yolunda emin adımlarla ilerliyor gibi. Nasıl tek renge döndüreceğim ben bunları ya :KK43:
Sen bu saçı nasıl böyle dümdüz yapıyorsun,hem de fönsüz:mad: Hiç brezilya fönü filan yaptırdın mı?

Sen bu saçı nasıl böyle dümdüz yapıyorsun,hem de fönsüz:mad: Hiç brezilya fönü filan yaptırdın mı?
Doğuştan böyle benim ki ya :) yok hiç yaptırmadım brezilya fönü. Gerek yok ki fönlü gibi zaten :KK70: hatta arada sıkılıp kıvırcık olsun diye örüyorum tek tek onları :KK70:

Doğuştan böyle benim ki ya :) yok hiç yaptırmadım brezilya fönü. Gerek yok ki fönlü gibi zaten :KK70: hatta arada sıkılıp kıvırcık olsun diye örüyorum tek tek onları :KK70:
Çocukken oturduğum mahallede bir kızın saçı da böyleydi, hatta hiç unutmuyorum bir düğün için saçını maşa yapmıştı.Yarım saat geçmeden o bukleler pırasa gibi dümdüz olmuştu.Kız oturup ağlamıştı,biz de onu teselli etmiştik,çocukluk işte:KK45: Doğuştan şanslı kesimdensiniz ne güzel:nazar:

Hangi ürünleri kullanıyorsun canım bakım olarak? Ben de serum düşünüyorum da ne kullansam bilemedim
Serum olarak nashi argan yağı kullanıp bitirdim ama bence loreal elseve'in mucizevi yağıda aynı görevi görüyor ve fiyatı da 10 lira bir şey :) şuan loreal elseve kullanıyorum hatta. Birde morfose keratin serumu güzel.
Saç kremim de "hask coconut monoi oil saç kremi" bunu mutlaka tavsiye ederim bu kadar parlak ve yumuşak olmasını ona borçluyum.

Çocukken oturduğum mahallede bir kızın saçı da böyleydi, hatta hiç unutmuyorum bir düğün için saçını maşa yapmıştı.Yarım saat geçmeden o bukleler pırasa gibi dümdüz olmuştu.Kız oturup ağlamıştı,biz de onu teselli etmiştik,çocukluk işte:KK45: Doğuştan şanslı kesimdensiniz ne güzel:nazar:
Benimde çocukken öyleydi hiç tutmazdı maşa :KK43: nasıl sinir olurdum var ya :KK70: Ama artık boyalı olduğu için tutuyor saçlarım

Maşallah çok güzel saclarin var :nazar::nazar:
Çok teşekkür ederim :KK68:

Serum olarak nashi argan yağı kullanıp bitirdim ama bence loreal elseve'in mucizevi yağıda aynı görevi görüyor ve fiyatı da 10 lira bir şey :) şuan loreal elseve kullanıyorum hatta. Birde morfose keratin serumu güzel.
Saç kremim de "hask coconut monoi oil saç kremi" bunu mutlaka tavsiye ederim bu kadar parlak ve yumuşak olmasını ona borçluyum.
Haskin sampuanida guzel bir ara denemistim oda basarili

Haskin sampuanida guzel bir ara denemistim oda basarili
Evet aynı serinin yine Hindistan cevizli olan şampuanı da çok güzel. Ben Down under naturals nude şampuan kullanıp bitirdim şimdide organix'in Hindistan cevizli şampuanını alacağım. Sülfat ve paraben olmayan şampuan kullanmaya özen gösteriyorum artık çünkü kafa derimde egzama var ve sanki elidor,gliss gibi şampuanlar bunu daha çok azdırıyor gibime geldi. Hatta en çok john frieda'nın şampuanları egzamamı tetikledi.

Evet aynı serinin yine Hindistan cevizli olan şampuanı da çok güzel. Ben Down under naturals nude şampuan kullanıp bitirdim şimdide organix'in Hindistan cevizli şampuanını alacağım. Sülfat ve paraben olmayan şampuan kullanmaya özen gösteriyorum artık çünkü kafa derimde egzama var ve sanki elidor,gliss gibi şampuanlar bunu daha çok azdırıyor gibime geldi. Hatta en çok john frieda'nın şampuanları egzamamı tetikledi.
bende sulfat paraben içermeyen şampuanlar kullanıyıorum matrıx keratındose kullanıyorum çok çok memnunum.bende egzama falan yok ama nasıl desem kepekten farklı dokulen topak topak şeyler oluyordu hem saç sağlığı için sülfatsız şampuanlar kullanmak daha ıyı

bende sulfat paraben içermeyen şampuanlar kullanıyıorum matrıx keratındose kullanıyorum çok çok memnunum.bende egzama falan yok ama nasıl desem kepekten farklı dokulen topak topak şeyler oluyordu hem saç sağlığı için sülfatsız şampuanlar kullanmak daha ıyı
Onlardan bende de oluyordu bir ara şampuandan kaynaklıydı sanırım sonra düzeldi. Ama egzama john frieda kullandığımdan beri feci derece arttı :KK43:

Nasıl düzelteceğim bilemiyorum.

Onlardan bende de oluyordu bir ara şampuandan kaynaklıydı sanırım sonra düzeldi. Ama egzama john frieda kullandığımdan beri feci derece arttı :KK43:

Nasıl düzelteceğim bilemiyorum.
john frieda sülfatlı değilmi kullanma kız onları.o saç sorunumda gliss kullanıyordum market tpi sampuanlardada sılıkon yoğun olduğu ıçın bence onlar yapıyordu

Şimdi gördüm bence 2 hafta için süper bir uzama üstelik boyalı olduğu halde :nazar:
Evet bu ay 2,5 cm uzadı ama saçlarım koptu :KK43: bilmiyorum sanırım ön kısımları çok incelmiş ve yıpranmıştı :KK43: arka kısımları hala uzun duruyo ama sacım küt değil v şeklini aldı :KK43:

Tek tek gelişimine baktım gayet hızlı sonuç yakalamışsın:) yalnız ürünleri not alırken kafam karışmadı değil şuan nashi argan yağı , nude şampuan , mavi suyu ve elmalı saç maskeni denemeyi düşünüyorum bu arada haftanın günlerine göre kürlerden bahsettiğin bir yorumun vardı saçını çok sık yıkıyorsun bence:/ saçının kendi yağını kaybetmesi çok ciddi kuruluk ve nem kaybına sebep olur. Kendi ürettiği yağ çok önemli. Bence evde olduğun günlerde saçlarını kendi halinde bırakıp yağlandığında diğer yağ kürlerinide kendi yağına karışmasını sağlayabilirsin saçının daha çabuk yağı hazmetmesini ,uyum sağlamasını sağlarsın:)

X