Kaşınıyosa uzadığı anlamına gelir.saç diplerinde küçük saçlar varmı?belki küçük saçlarda çıkıyo olabilir.bende saç için olan tüm ürünlerimi bitirdim 1 sene önce saçımda uzama yaratan blendax dökülmelere karşı,ısırgan özlü şampuana geri döndüm ne bir krem nede başka birşey hiç bişey kullanmicam,uzasın diyede uraşmıcam seninde dediğin gibi.en iyi şey zaman.sen hangi şampuanı kullanıyorsun canım .kreme baktınmı pantene almayı düşünüyormusun.Saçım uzarken diplerim kaşınıyo ordan anlıyorum sizde de oluyo mu
Annem de hep der diplerim geldi saçım kaşınıyo diye
Aslında heas shoulders kullanıyorum ama Siyah glisim var elimde onu bitirdikten sonra head shouldersle devamKaşınıyosa uzadığı anlamına gelir.saç diplerinde küçük saçlar varmı?belki küçük saçlarda çıkıyo olabilir.bende saç için olan tüm ürünlerimi bitirdim 1 sene önce saçımda uzama yaratan blendax dökülmelere karşı,ısırgan özlü şampuana geri döndüm ne bir krem nede başka birşey hiç bişey kullanmicam,uzasın diyede uraşmıcam seninde dediğin gibi.en iyi şey zaman.sen hangi şampuanı kullanıyorsun canım .kreme baktınmı pantene almayı düşünüyormusun.
Saç uzatmak gerçekten sabır işi canımOof of ne zaman gelecek koltuk altıma kksa saç ne iğrenç ne lanet bişeymiş
Ve ben hiç sabırlı bi insan değilimdir :)Saç uzatmak gerçekten sabır işi canım
Bende yaa sabır yok biran önce olsun bitsin hep öyleyimVe ben hiç sabırlı bi insan değilimdir :)
O yüzden eziyet gibi geliyo
Yılan yağının içinde gerçek yılan mı varmış??Yılan yağı saç uzatmada çok faydalıymış ben kullanmam ama belki denemek isteyenler olur
Eki Görüntüle 2113173
Evet öyle yazıyorYılan yağının içinde gerçek yılan mı varmış??
http://bilgihanem.com/yilan-yagi-nedir-nasil-kullanilir/Yılan yağının içinde gerçek yılan mı varmış??
Ay çok ilginç ya, aktara gidersem bir bakayım :)
Ben asla dokunamam saçıma başıma hiç sürememAy çok ilginç ya, aktara gidersem bir bakayım :)