Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma gunlugum :(

Prensesim teşekkür ederim diplerim geldi 2 cm falan kozmik boyama günü varmış ilk defa deneyeceğim bu ayın 18iyle 20si arasında boya yapıcam bakalım işe yarayacak mı
Ben bakımları bıraktım sadece head shouldersin içine çam terebentin esansı koydum onla yıkıyorum 2 günde 1 kez. En son da ipek saç kremi sürüp ılık suyla durulayıp yıkıyorum. Düzleştirmeden önce farketmemiştim de şimdi karşılaştırdım çok mutlu oldum bakalım mayıs benim için çok önemli yazın tatile gidicem uzun olması lazım mayısa kadar göğüs altıma gelse yeter
:KK73:
Çok teşekkür ederim prensesim bu süreçte hep destek olduk birbirimize ve şuan uzadıgını görünce duygulandım :KK71:
Tabiki destek olacağız canım,bizler bunun için kadınlar kulübündeyiz,birbirimize destek olmak için,bende çok duygulandım,okadar uraştık, ama sonuç muhteşem oldu,bu şu anlama gelir. yaptığımız bakımlar fazlasıyla işe yarıyor.sadece biz farkına varamıyoruz.:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Tabiki destek olacağız canım,bizler bunun için kadınlar kulübündeyiz,birbirimize destek olmak için,bende çok duygulandım,okadar uraştık, ama sonuç muhteşem oldu,bu şu anlama gelir. yaptığımız bakımlar fazlasıyla işe yarıyor.sadece biz farkına varamıyoruz.:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Ay canım prensesim bide benim saç birden uzadı bence çam terebentinden:KK71:
Ama katır kutur sepsert yapıyo saçı ona dikkat etmek lazım bol krem

Saçların çok güzel uzamış kuzum, maşallah :nazar: Bir de uzamıyor diyordun, bundan sonra saçlarının uzaması daha da hızlanacak :KK71::KK200::nazar:
Kankam düzleştirmiyodum ki valla saçlarımı hiç beğenmiyodum aynada bakmak bile istemiyodum kısa model almıyo diye bugunde yıkadım kuruttum kabardı dışarı çıkacaktım düzleştiriyim dedim sonuç bu :KK68::KK73::KK200::nazar::nazar::nazar::nazar:

Belime gelmez kuzum ya zaten ben o kadar uzun sevmiyorum göğüsümün altına gelse yeter inşallah gelir ayy :KK73::nazar:
Tahminimce uzama hızı bana öyle olabilir diye geldi,ama sen südyen hizasını geçmesin istiyosan kestirirsin ama maşallah iki resim arasında okadar çokfark varki bakar bakmaz anlaşılıyor çok uzamış maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK73::KK73::KK73::KK73:

Tahminimce uzama hızı bana öyle olabilir diye geldi,ama sen südyen hizasını geçmesin istiyosan kestirirsin ama maşallah iki resim arasında okadar çokfark varki bakar bakmaz anlaşılıyor çok uzamış maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK73::KK73::KK73::KK73:
Evet ya çok mutluyum maşşşşaallah diyim böyle devam etsin nolur ya:nazar:
2 ay var arada:nazar:

X