Tabiki destek olacağız canım,bizler bunun için kadınlar kulübündeyiz,birbirimize destek olmak için,bende çok duygulandım,okadar uraştık, ama sonuç muhteşem oldu,bu şu anlama gelir. yaptığımız bakımlar fazlasıyla işe yarıyor.sadece biz farkına varamıyoruz.Prensesim teşekkür ederim diplerim geldi 2 cm falan kozmik boyama günü varmış ilk defa deneyeceğim bu ayın 18iyle 20si arasında boya yapıcam bakalım işe yarayacak mı
Ben bakımları bıraktım sadece head shouldersin içine çam terebentin esansı koydum onla yıkıyorum 2 günde 1 kez. En son da ipek saç kremi sürüp ılık suyla durulayıp yıkıyorum. Düzleştirmeden önce farketmemiştim de şimdi karşılaştırdım çok mutlu oldum bakalım mayıs benim için çok önemli yazın tatile gidicem uzun olması lazım mayısa kadar göğüs altıma gelse yeter
Çok teşekkür ederim prensesim bu süreçte hep destek olduk birbirimize ve şuan uzadıgını görünce duygulandım
Ay canım prensesim bide benim saç birden uzadı bence çam terebentindenTabiki destek olacağız canım,bizler bunun için kadınlar kulübündeyiz,birbirimize destek olmak için,bende çok duygulandım,okadar uraştık, ama sonuç muhteşem oldu,bu şu anlama gelir. yaptığımız bakımlar fazlasıyla işe yarıyor.sadece biz farkına varamıyoruz.
Pantene 3 dakikada mucize kremi tavsiye ederim aşırı derecede yumuşatıyor.fiyatı 11 yada 12 TL gibi .ben aldım çok memnunum.Ay canım prensesim bide benim saç birden uzadı bence çam terebentinden
Ama katır kutur sepsert yapıyo saçı ona dikkat etmek lazım bol krem
Saçların çok güzel uzamış kuzum, maşallah2 ayda uzamış yaaa 6 aya istediğim yerlere gelir
Banyoda mı yoksa durulanmıyo mu kuzumPantene 3 dakikada mucize kremi tavsiye ederim aşırı derecede yumuşatıyor.fiyatı 11 yada 12 TL gibi .ben aldım çok memnunum.
Kankam düzleştirmiyodum ki valla saçlarımı hiç beğenmiyodum aynada bakmak bile istemiyodum kısa model almıyo diye bugunde yıkadım kuruttum kabardı dışarı çıkacaktım düzleştiriyim dedim sonuç buSaçların çok güzel uzamış kuzum, maşallahBir de uzamıyor diyordun, bundan sonra saçlarının uzaması daha da hızlanacak
durulanıyor canım.amainternette araştırdımdurulamadan kullananlarda olmuş.Banyoda mı yoksa durulanmıyo mu kuzum
Belime gelmez kuzum ya zaten ben o kadar uzun sevmiyorum göğüsümün altına gelse yeter inşallah gelir ayyYaza kadar bu hızla belinekadar gelebilir hiç belli olmaz.bukadar hızlıuzadıysa belinede kısa zamanda gelir diye tahminediyorum
Onu araştırıyım pantenenin argan yağı da güzel ikisinden seçerimdurulanıyor canım.amainternette araştırdımdurulamadan kullananlarda olmuş.
Tahminimce uzama hızı bana öyle olabilir diye geldi,ama sen südyen hizasını geçmesin istiyosan kestirirsin ama maşallah iki resim arasında okadar çokfark varki bakar bakmaz anlaşılıyor çok uzamış maşallahBelime gelmez kuzum ya zaten ben o kadar uzun sevmiyorum göğüsümün altına gelse yeter inşallah gelir ayy
Evet ya çok mutluyum maşşşşaallah diyim böyle devam etsin nolur yaTahminimce uzama hızı bana öyle olabilir diye geldi,ama sen südyen hizasını geçmesin istiyosan kestirirsin ama maşallah iki resim arasında okadar çokfark varki bakar bakmaz anlaşılıyor çok uzamış maşallah
Şimdi bundan sonra ne yapacağın çok önemli,işe yarayanları not et, ve bunları kullanmaya devam,ekstra birşeyler ilave edebilirsin, ama işe yarayanlara devam etmelisinEvet ya çok mutluyum maşşşşaallah diyim böyle devam etsin nolur ya
2 ay var arada
Bakım yapmayı düşünmüyorum artık canım zaten 2 hafta önce bırakmıştım:)Şimdi bundan sonra ne yapacağın çok önemli,işe yarayanları not et, ve bunları kullanmaya devam,ekstra birşeyler ilave edebilirsin, ama işe yarayanlara devam etmelisin
Teşekkür ederim duygu canım :)Sac rengin çok güzel canım tam istediğim renk uzamasi da gayet iyi tebrikler :))
Kuzum bence mola vermek iyi geldi, bakımlara devam edip mola verirsen daha güzel olacakBakım yapmayı düşünmüyorum artık canım zaten 2 hafta önce bırakmıştım:)
Saçı uzatan tek şey zaman