- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
Ay çok ilginç ya, aktara gidersem bir bakayım :)
Gerçeğini saçıma sürmüştüm yıllar önce, acayip hızlı uzatmıştı. Ellediğiniz zaman pütür pütürBen asla dokunamam saçıma başıma hiç sürememama çok faydalıymış huylanmayanlar kullanabilir güzel uzatıyomuş
Iyy kanka ya nasıl elledin ben korkarımGerçeğini saçıma sürmüştüm yıllar önce, acayip hızlı uzatmıştı. Ellediğiniz zaman pütür pütür
Kendi yapan aktarlar varsa onlar koyabilir şişeye ama bence fotodaki şişeler Türkiyede çekilmemiştir aktarlardaki yılan yağlarının içinde yılan yok çünkü o temsili bi fotoğrafAcaba canlımıdır nasıl duruyolar havasız bi şekilde,ben bi kaç sene önce kullanmıştım, yılan yağı ,gerçekten hızlı uzatıyor.
Normal yağ gibi, yılan falan yokKendi yapan aktarlar varsa onlar koyabilir şişeye ama bence fotodaki şişeler Türkiyede çekilmemiştir aktarlardaki yılan yağlarının içinde yılan yok çünkü o temsili bi fotoğraf
Ama yılandan elde ediliyomuş balık yağının çıkarılması gibi yılandan alınıyomuş
İçinde değil de yılandan elde ediliyomuşNormal yağ gibi, yılan falan yok
Sarıcık senin şu profildeki kıza bayıldım, çok çekici bi güzelliği var, bide onu nedense hep sen zannediyorum.İçinde değil de yılandan elde ediliyomuş
Uzatma konusunda iyiymiş ama ben kullanamamKızlar bildiniz gerçek yılandan elde ediliyor bu yağ bide yılanların deri değiştirme olayını biliyosunuzdur işte saçımızdada öyle güçlü bir etki yaratıyor bide kuyrukları kesilince yenisi çıkıyormuş galba yanlış bilgi vermimde öyle hatırlıyo gibiyim.
Uzatma konusunda çokça bakım yağları var canım bencede gerek yok.bide bişey öğrendim saç bakım yağlarını sık kullanmak saç diplerini tıkıyormuş,buda saçın oksijen almasını engelleyerek dökülme gibi problemlere neden oluyormuş,ben bakımları tamamen bıraktım hiç bişey yapmıyorum artık,sadece şampuan krem bile sürmicem saçımı yorduğumu farkediyorum.Uzatma konusunda iyiymiş ama ben kullanamam
Ben tatlı baden yağı şampuan ve krem şampuanımda çam terebentin var bunlardan memnunum o kadar şey deneyimledim ençok bu kombinasyonu sevdim senin saçını çok merak ediyorumUzatma konusunda çokça bakım yağları var canım bencede gerek yok.bide bişey öğrendim saç bakım yağlarını sık kullanmak saç diplerini tıkıyormuş,buda saçın oksijen almasını engelleyerek dökülme gibi problemlere neden oluyormuş,ben bakımları tamamen bıraktım hiç bişey yapmıyorum artık,sadece şampuan krem bile sürmicem saçımı yorduğumu farkediyorum.