- 13 Ekim 2017
- 66
- 32
- 30
Boyum 1.64 canım hamilelikte ve sonrasında çok kilo aldım ama hepsi geri gitti inşallah tekrar 50 ve üzeri olabilirim:)Bende şuan 48im galiba sabah aç tartıldım 47buçuktum
Boyun kaç
Ben 50 olsam yetecek şuan bile yüzüm doldu
Olursun 50,kilo almaya başlamışşın formülü bulmuşşun devamı gelir bende 50 olunca kendimi zorlamayı bırakıcam yani son 2 kilo :)Boyum 1.64 canım hamilelikte ve sonrasında çok kilo aldım ama hepsi geri gitti inşallah tekrar 50 ve üzeri olabilirim:)
Çok bakım yapmamana rağmen gayet iyi uzamış canım34 günlük dipler
Bakımları bıraktım canım ya sadece head shoulders şampuana çam terebentin esansı koymuştum o var başka bir şey yapmıyorum artıkÇok bakım yapmamana rağmen gayet iyi uzamış canım
Benimki kesim değil boya bidaki boyamı mayısta yaparım büyük ihtimalleEvet canım bende 18ini bekliyorum kesimde 3. Ayımı tamamlayacam koç burcunda, sende 3 ay boyunca devam et sonra aslan burcunu denersin
Kesmeye korkmuyorum canım çünkü kendim kesiyorum :) etkisi var diye tavsiye ettim sana daBenimki kesim değil boya bidaki boyamı mayısta yaparım büyük ihtimalle
Kesmeye korkmuyo musun canım ya
Sence kozmik bakımlar doğru mu etkili mi
Kozmik günde boya yapıcam bende bakalım dibim kaç ayda gelecek işe yarayıp yaramadıgını ordan anlarımKesmeye korkmuyorum canım çünkü kendim kesiyorum :) etkisi var diye tavsiye ettim sana da
Canım yanlış bilmiyorsam eğer boya da değil kesim de uzuyor saçKozmik günde boya yapıcam bende bakalım dibim kaç ayda gelecek işe yarayıp yaramadıgını ordan anlarım
18ini bekliyorum 2 hafta var daha
Dipleri çabuk gelmesini isteyenler diyodu yani uzaması anlamına geliyo diye düşündüm :)Canım yanlış bilmiyorsam eğer boya da değil kesim de uzuyor saç
Prensesim teşekkür ederim diplerim geldi 2 cm falan kozmik boyama günü varmış ilk defa deneyeceğim bu ayın 18iyle 20si arasında boya yapıcam bakalım işe yarayacak mıSaçın uzamış sarıcık, hemde baya baya uzamış,renginide çok beyendim.bakımlar işe yaramış