Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma gunlugum :(

Acaba canlımıdır nasıl duruyolar havasız bi şekilde:KK70: ,ben bi kaç sene önce kullanmıştım, yılan yağı ,gerçekten hızlı uzatıyor.:super:

Acaba canlımıdır nasıl duruyolar havasız bi şekilde:KK70: ,ben bi kaç sene önce kullanmıştım, yılan yağı ,gerçekten hızlı uzatıyor.:super:
Kendi yapan aktarlar varsa onlar koyabilir şişeye ama bence fotodaki şişeler Türkiyede çekilmemiştir aktarlardaki yılan yağlarının içinde yılan yok çünkü o temsili bi fotoğraf
Ama yılandan elde ediliyomuş balık yağının çıkarılması gibi yılandan alınıyomuş

Bu arada 19 şubatta dip boyamı yaptım haftada 2 kez silver şampuanla yıkıyorum diğer günler çam terebentin esansı kattıgım gliss şampuanı
İpek saç kremi kullanıyorum
Her yıkamadan önce bademyağı sürüyorum çam terebentin kurutmasın saçımı diye

Kendi yapan aktarlar varsa onlar koyabilir şişeye ama bence fotodaki şişeler Türkiyede çekilmemiştir aktarlardaki yılan yağlarının içinde yılan yok çünkü o temsili bi fotoğraf
Ama yılandan elde ediliyomuş balık yağının çıkarılması gibi yılandan alınıyomuş
Normal yağ gibi, yılan falan yok :KK70:

Kızlar bildiniz gerçek yılandan elde ediliyor bu yağ bide yılanların deri değiştirme olayını biliyosunuzdur işte saçımızdada öyle güçlü bir etki yaratıyor bide kuyrukları kesilince yenisi çıkıyormuş galba yanlış bilgi vermimde öyle hatırlıyo gibiyim.:KK70:

Kızlar bildiniz gerçek yılandan elde ediliyor bu yağ bide yılanların deri değiştirme olayını biliyosunuzdur işte saçımızdada öyle güçlü bir etki yaratıyor bide kuyrukları kesilince yenisi çıkıyormuş galba yanlış bilgi vermimde öyle hatırlıyo gibiyim.:KK70:
Uzatma konusunda iyiymiş ama ben kullanamam :bicak:

Uzatma konusunda iyiymiş ama ben kullanamam :bicak:
Uzatma konusunda çokça bakım yağları var canım bencede gerek yok.bide bişey öğrendim saç bakım yağlarını sık kullanmak saç diplerini tıkıyormuş,buda saçın oksijen almasını engelleyerek dökülme gibi problemlere neden oluyormuş,ben bakımları tamamen bıraktım hiç bişey yapmıyorum artık,sadece şampuan krem bile sürmicem saçımı yorduğumu farkediyorum.

Uzatma konusunda çokça bakım yağları var canım bencede gerek yok.bide bişey öğrendim saç bakım yağlarını sık kullanmak saç diplerini tıkıyormuş,buda saçın oksijen almasını engelleyerek dökülme gibi problemlere neden oluyormuş,ben bakımları tamamen bıraktım hiç bişey yapmıyorum artık,sadece şampuan krem bile sürmicem saçımı yorduğumu farkediyorum.
Ben tatlı baden yağı şampuan ve krem şampuanımda çam terebentin var bunlardan memnunum o kadar şey deneyimledim ençok bu kombinasyonu sevdim senin saçını çok merak ediyorum :KK45:

Şu extrem markanın saç bakım yağı var içinde ceviz yağı badem yağı falan karışık sanırım 6 çeşit yağ var. Onu denemek istiyorum müsait bi zamanda çıkıp alıcam

Saçlarım sırtıma gelmediiği için çizgili giyip çekinmiyodum artık omuzlarımı biraz geçti unutmazsam nisandaki fotoğrafımda çizgili giyiniyim

Kısa saçın bakımı kullanması kolay derler alakası yok. Saçım uzunken yıkar çıkardım oraya buraya savururdum model kendiliiinden olurdu. Kısa saç fönsüz kullanılmıyo bağlasan bir şeye benzemiyo yani

Ay eski fotolarıma baktım o kadar uzunmuş ki yandan bi tarafıma atmışım aaah ah daha kuaföre asla gitmiycem :KK61:

Elseve 6 mucizevi yağlı şampuana tekrar başlıycam bu ay. İçinde 6 yağ var bende çam terebentinden eklerim ek olarak

Yeni şampuanım
Elseve bulamadım maalesef

Eklentiler

• B612_20180303_175841.jpg
    B612_20180303_175841.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 29
X