Teşekkür ederim evet kafaya takmamak lazım zaten bütün ürünleri bitirdim kullanmıyorum şuan sadece şampuanıma çam terebentin kattım onu kullanıyorum. Ayy yaa oraya gelmesi için 1 sene mi lazımCanım gayet iyi görünüyor saçların uzaması da bence yaklaşık aylık 2cm bu da gayet iyi :) çok kafaya takmamak lazım sadece sağlıklı uzaması için uğraşmak gerek benim de geçen sene bu boydaydı ilk kestirdiğimde bikaç ay önce 7 cm daha kestirdim şuan tam göğüs hizamda
Yok canım şuan kestirmeseydim göğsümün bikaç parmak aşağısında olacaktı:)Teşekkür ederim evet kafaya takmamak lazım zaten bütün ürünleri bitirdim kullanmıyorum şuan sadece şampuanıma çam terebentin kattım onu kullanıyorum. Ayy yaa oraya gelmesi için 1 sene mi lazımzaten ben çok uzun saç sevmiyorum modern durmuyo göğsümün altına gelse yeter ama bari yaza kadar koltuk altına gelse iyiydi :)
Demekki haziranda benim omzumla koltuk altımın arasında olacak. Neyse o da iyi küt saçtan buralara geldim :) Konunda kestirdiğin hali var mı bakıyım canımYok canım şuan kestirmeseydim göğsümün bikaç parmak aşağısında olacaktı:)
Var canım ilk sayfamdaDemekki haziranda benim omzumla koltuk altımın arasında olacak. Neyse o da iyi küt saçtan buralara geldim :) Konunda kestirdiğin hali var mı bakıyım canım
Bakıyorum hemenVar canım ilk sayfamda
25 şubatta kestirmiştim saçımı diğer fotoğraflarda da günler yazıyor zaten kıyaslama yapabilirsin :)Bakıyorum hemen
Ay bir şey diyim mi ilk foto varya hardal sarısı şal olan ordaki boyla şuan benin boyum aynı ve kahküllerim de var aynı ordaki gibi boyu da hemen hemen aynı kahküllerin :)25 şubatta kestirmiştim saçımı diğer fotoğraflarda da günler yazıyor zaten kıyaslama yapabilirsin :)
Çok teşekkür ederim:)) aslında saçlarım çok kuru nemsiz anca banyodan sonra yağlarla falan destekleyince hoş duruyor saçımın altında açıcı olduğu için koparak dökülme sorunum var tararken ama kestirmemeye yemin ettim en azından diğer senenin başına kadar kestirsem bile 5 cm falan kestiririm heralde:)) senin de gelir hiç dert etme. Benim saçımın boyu şuanda 49 cm 70 cm olsun istiyorum daha saçımı bele kadar kullanamadım hiç. Sağlıklı belde ve hafif ombre ile ışıltı katılmış saçlar umarım hedefime ulaşınca da fotoğraf atarım :)Ay bir şey diyim mi ilk foto varya hardal sarısı şal olan ordaki boyla şuan benin boyum aynı ve kahküllerim de var aynı ordaki gibi boyu da hemen hemen aynı kahküllerin :)
Hazirandaki boyu süper benim de haziranda orada olsa bile yeter bana. Saçların çok sağlıklı görünüyo ve uzunluğu da gayet güzel benim istediğim boy şuan saçın çok beğendim o kadar olsa yeter bana :)
Benimde çok kuru maalesefÇok teşekkür ederim:)) aslında saçlarım çok kuru nemsiz anca banyodan sonra yağlarla falan destekleyince hoş duruyor saçımın altında açıcı olduğu için koparak dökülme sorunum var tararken ama kestirmemeye yemin ettim en azından diğer senenin başına kadar kestirsem bile 5 cm falan kestiririm heralde:)) senin de gelir hiç dert etme. Benim saçımın boyu şuanda 49 cm 70 cm olsun istiyorum daha saçımı bele kadar kullanamadım hiç. Sağlıklı belde ve hafif ombre ile ışıltı katılmış saçlar umarım hedefime ulaşınca da fotoğraf atarım :)
Sanmıyorum canım ama seneye yaz tam istediğim gibi olacak bencee :) benim çok memnun kaldığım john friedanın maskeleri var onları deneyebilirsin yumuşacık yapıyor saçlarıBenimde çok kuru maalesef
Mucizevi yağ kullandım o bile etki etmedi glisin durulanmayan saç kremimi kullandım keza o da öyle. Şuanlık çam terebentin dışında bıraktım. O kadar bakıma yine aynı hızda uzadı ne yaparsan yap zaman geçmeden uzamıyo :)
Sonbaharda istediğin boya gelir bence saçların. Omreni de yaptırırsın pırıl pırıl ohh :)
Durulanmıyor mı? Saçlarım kuruyken sürüp durulanmayan bir şey istiyorumSanmıyorum canım ama seneye yaz tam istediğim gibi olacak bencee :) benim çok memnun kaldığım john friedanın maskeleri var onları deneyebilirsin yumuşacık yapıyor saçları
Yok bu dediğim durulanıyor. Durulanmayam yağ olarak urban pembe renkli bir şişede keratin var bundan da baya memnunumDurulanmıyor mı? Saçlarım kuruyken sürüp durulanmayan bir şey istiyorum
Çok teşekkür ederim o zaman bakim bikaç siteye netten sipariş veriyim 1 ay sonra falan. Sıcaklarda lazım çünkü saç nemini iyice kaybedecekYok bu dediğim durulanıyor. Durulanmayam yağ olarak urban pembe renkli bir şişede keratin var bundan da baya memnunum
Bende sana onu tavsiye etmiştim, mavi olanı da nemlendirmek için.Çok teşekkür ederim o zaman bakim bikaç siteye netten sipariş veriyim 1 ay sonra falan. Sıcaklarda lazım çünkü saç nemini iyice kaybedecek
1 ay sonra falan alırım kanka yazın kullanmak için 1 ay biraz daha dinlendiriyim deBende sana onu tavsiye etmiştim, mavi olanı da nemlendirmek için.
Diplere sürmeyeceksin ki onu, ne gerek var dinlendirmeye canım ? Saç boy ve uçlarına sürmen çok faydalı olur. Ben asla serumsuz duramam yani.1 ay sonra falan alırım kanka yazın kullanmak için 1 ay biraz daha dinlendiriyim de
Şimdi iyi durumda yazın sıcaktan çalı gibi olacak o zaman kullanırım her şey kimyasal sonuçta ne kadar az kullanırsan o kadar iyi saçlar kendi halinde daha güzel oluyo da biz uğraşmadan duramıyoruz işteDiplere sürmeyeceksin ki onu, ne gerek var dinlendirmeye canım ? Saç boy ve uçlarına sürmen çok faydalı olur. Ben asla serumsuz duramam yani.