• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsızlanıyorum ...!

Bu zamanda çocuk mu yapılırmış guleysacım. Çocuk yetiştirmek çok zormuş.

Bu zamanda çocuk mu yapılırmış guleysacım. Çocuk yetiştirmek çok zormuş.

allahım allahım yaaa.seninki biraz mantıklı işe bakıyor birazda duygusal tarafından baksa ii olacak.o seninle onun ortak bir parçası ya.ne kadar mucizevi bişey bu halbuki.tabii canım biz kadınlar böle düşünyrz çok ince detaylı erkekler öle değil oda var yaniii

Yok anacım bizimkilere allah hiç o duyguyu vermemiş. Gamsız bunlar. Aynen öyle demişti. Seninki de öyle der. Zaten benim kocam üzüntüsünü de sevincini de pek belli etmez. Yani üzüldü mü sevindi mi hiç anlamamıştım.

akşam akşam sinir oldum yine:kızgın:
yok ben bebek mebek yapmıcam o benden ısrarla bebek isteyene kadar
yaaa bende normal bi koca istiyorum
yani kocamın normal olmasını istiyorum yanlış anlaşılmasın yeni bi koca istemiyorumkaydirigubbakcemile3

elifcim öyle olumsuz düşünme yaa.eşininde kendine göre kardeşinden dolayı korkuları var hamiş olsan eminimki oda sevinir yaa

hiiiiç sanmıyorum tatlım

Aman boşverin. O yürekten içten istemesede ben istiyorum diye korunmayı bıraktı ya. Bana yeter. Kısmet olurda bebişimizi kucağımıza alırsak nasıl olsa sevecek yüzünü görünce dayanamıycak. Bu da bana yeter.

geldim tatlım valla dayak yemiş gibiyim bağırmaktan dans etmekten yürümekten antrenman yaptırmaktan yemek yapmaktan çay demlemekten çok yoruldummmmmmmmmmm

geçmişi okuyordum kızlar büşraaaaa yaşasın çok sevindim ya 3 oldu bu ay bereketli bir ay oldu

akşam akşam sinir oldum yine:kızgın:
yok ben bebek mebek yapmıcam o benden ısrarla bebek isteyene kadar
yaaa bende normal bi koca istiyorum
yani kocamın normal olmasını istiyorum yanlış anlaşılmasın yeni bi koca istemiyorumkaydirigubbakcemile3

hiiiiç sanmıyorum tatlım

aman boşver tatlım.ömür haklı olunca dayanamazlar deli olurlar merak etme :)

geldim tatlım valla dayak yemiş gibiyim bağırmaktan dans etmekten yürümekten antrenman yaptırmaktan yemek yapmaktan çay demlemekten çok yoruldummmmmmmmmmm

ah canımm..
varya ben okurken yoruldum inan..
bacım yat dinlet, uzak ayaklarınada, hasta olma, lazımsın sen bize..
Şeniz

mart ayı üreme mevsimi bahar geldi sırayla hamiş kalmamız gerek.tam zamanı yani.inşallah en kısa zamnda hepimize nasip olur.nisanda 4 hamiş alırız inşallah.martta 3 nisandada 4 olsun

geçmişi okuyordum kızlar büşraaaaa yaşasın çok sevindim ya 3 oldu bu ay bereketli bir ay oldu

hoşgeldin emelcim ay o 23 nisan-19 mayıs çalışmalarında ne yorarlardı hocalar bizi yakaydirigubbakcemile3 kusura bakma şekercim akıma gedi eski günler
bu ay bereketli geçti nisan daha bol olur inşallah

aman boşver tatlım.ömür haklı olunca dayanamazlar deli olurlar merak etme :)

inşallah canım

güleysa valla oturamıyorumm sabah 8de çıktım okuldan aldım kızları çalışmaya getirdim çalıştık okula geri götürdüm çocukların maçı var evrak teslim ettim evv baktım buldum mu hayır sonra eve geldim saat4 üstümü değiştirdim yemek yapmaya başladım kapı çaldı komşum gelmiş bebişi var pek tatlı onu sevdim eşim geldi yemeği koydum çayı demledim ancak oturdum size geldim pc kafası bozuk yenilemek gerekiyor ya

Ben çıkıyorum arkadaşlarım görüşürüz iyi geceler öpüyorum hepinizi

güleysa valla oturamıyorumm sabah 8de çıktım okuldan aldım kızları çalışmaya getirdim çalıştık okula geri götürdüm çocukların maçı var evrak teslim ettim evv baktım buldum mu hayır sonra eve geldim saat4 üstümü değiştirdim yemek yapmaya başladım kapı çaldı komşum gelmiş bebişi var pek tatlı onu sevdim eşim geldi yemeği koydum çayı demledim ancak oturdum size geldim pc kafası bozuk yenilemek gerekiyor ya

git ayaklarının altına yastık koy dinlen bence.eşin yardım etsin kalkma artık bugünlük yerinden güzellik

Back