- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
- Konu Sahibi Kelebek_00
- #9.861
Bu zamanda çocuk mu yapılırmış guleysacım. Çocuk yetiştirmek çok zormuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu zamanda çocuk mu yapılırmış guleysacım. Çocuk yetiştirmek çok zormuş.
Yok anacım bizimkilere allah hiç o duyguyu vermemiş. Gamsız bunlar. Aynen öyle demişti. Seninki de öyle der. Zaten benim kocam üzüntüsünü de sevincini de pek belli etmez. Yani üzüldü mü sevindi mi hiç anlamamıştım.
elifcim öyle olumsuz düşünme yaa.eşininde kendine göre kardeşinden dolayı korkuları var hamiş olsan eminimki oda sevinir yaa
geldim tatlım valla dayak yemiş gibiyim bağırmaktan dans etmekten yürümekten antrenman yaptırmaktan yemek yapmaktan çay demlemekten çok yoruldummmmmmmmmmm
akşam akşam sinir oldum yine
yok ben bebek mebek yapmıcam o benden ısrarla bebek isteyene kadar
yaaa bende normal bi koca istiyorum
yani kocamın normal olmasını istiyorum yanlış anlaşılmasın yeni bi koca istemiyorumkaydirigubbakcemile3
hiiiiç sanmıyorum tatlım
geldim tatlım valla dayak yemiş gibiyim bağırmaktan dans etmekten yürümekten antrenman yaptırmaktan yemek yapmaktan çay demlemekten çok yoruldummmmmmmmmmm
geçmişi okuyordum kızlar büşraaaaa yaşasın çok sevindim ya 3 oldu bu ay bereketli bir ay oldu
aman boşver tatlım.ömür haklı olunca dayanamazlar deli olurlar merak etme :)
güleysa valla oturamıyorumm sabah 8de çıktım okuldan aldım kızları çalışmaya getirdim çalıştık okula geri götürdüm çocukların maçı var evrak teslim ettim evv baktım buldum mu hayır sonra eve geldim saat4 üstümü değiştirdim yemek yapmaya başladım kapı çaldı komşum gelmiş bebişi var pek tatlı onu sevdim eşim geldi yemeği koydum çayı demledim ancak oturdum size geldim pc kafası bozuk yenilemek gerekiyor ya