Sabırsızlanıyorum ...!

Saol canım benim darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah

ben tesekkur ederım asıl bıdenem
bende ışk burda paylastım
halada bı emım ben bırde sızler bılıyor
wallaha allaha sukur
kız moralım duzeşdı beee teyyyyy teyyy:teytey::teytey:a.s.
:dance::teytey:

Valla benimde moralim düzeldi canım
ama yinede çok sevinemiyorum hala inanamıyorum ya
Arkadaşım gitti test sonucumu almaya gelseydide bi gözlerimle görseydim şu sonucu
İşte ozaman gerçekten mutlu olcam

sinemcım benım kankardesımın adı da sınem
sende bekle ıkı uc gun sonra test yap
bu arada da dıkkatlı olbenım gıbı bılmeden halo falan sılkeleme:ecrin_bebek:

elektriklerimiz kesildi mecburen ayrıldım.eşim zaten iş yapma yasağı koydu.sağol cevabın için.sen hamilemiydin?

Ben çıkıyorum kızlar! Akşama görüşürüz. Öptüüüümmmm!!!!

Slm kızlar hepinize ölüyorum mide bulantısından başımda hafif dönüyor. Daha adetimide var daha neden böyle oldum anlamadım ki dayanamadım eczaneden sabah test aldım ama yapmaya cesaret edemiyorum hem bi şey yok yok üşüttüm midemi diyorum hemde sanki olumsuz çıkarsa üzülücem gibi geliyo korunuyoruz biz bide üşüttüm sanırım ondan bu bulantılar offfff karma karışık oldum ben yaa :1no2:

merhaba ben donmuş embriyolarımla 13. gün önce transfer yaptırdım 11. gün betahcg sonucum 12.9, 12. gün 39.9 çıktı. En az 100 civarında olunca sağlıklı gebelik oluyormuş, doktorum hamilesin ama düşük riskin var dedi. yarın tekrar test yaptıracağım ama aranızda benim durumumda olupta hamileliği devam eden var mı?

büşra canım çok sevindim bana vermeyen allahım sizi mahrum etmesin bugün durmadan ağladım yine evden dışarı çıkmak bile istemiyorum sizi çok seviyorum allahım kimseyi annelikten mahrum bırakmasın çok zor ya gerçekten

canım teşekkür ederim allahım senide annelikten mahrum brakmayacak
Zamanı geldiğinde seninde bebeşin gelecek karnına
Ne olur üzme kendini olurmu kuzum

canım teşekkür ederim allahım senide annelikten mahrum brakmayacak
Zamanı geldiğinde seninde bebeşin gelecek karnına
Ne olur üzme kendini olurmu kuzum

ne bileyim zaten içim kan ağlıyodu ve dayanamadım içim acıyo ya kalbime söz geçiremiyorum uyku ilacı alıp uyuyorum durmadan çok sıkıldım artık allahım size sağlıklı hayırlı evlatlar versin çok şanslısınız bazı şeyler parayla satın alınmıyo

cnm ne zamndir olmuyor bebgin yaşin kaç cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…