- Konu Sahibi Kelebek_00
- #9.761
cnm ne zamndir olmuyor bebgin yaşin kaç cnm
canım yaşım 29 ve 8 yıldır olmuyor çok zor sizide sıktım her halde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ne zamndir olmuyor bebgin yaşin kaç cnm
yok cnm ne sıkması sen cnm sıkma bize o yetr
ne bileyim zaten içim kan ağlıyodu ve dayanamadım içim acıyo ya kalbime söz geçiremiyorum uyku ilacı alıp uyuyorum durmadan çok sıkıldım artık allahım size sağlıklı hayırlı evlatlar versin çok şanslısınız bazı şeyler parayla satın alınmıyo
canım benim hoşgeldin ah kuzucum kendini de eşini de ne kadar çok üzüyosun böyle
kıyamam sana Allah çok büyük ümidini kesme tatlım nolur
sağol canım arkadaşım ama elif bu aralar hiç iyi değilim kendimi çok yanlız hissediyorum ve evden çıkamıyorum bu benim elimde olan bir şey değil böyle yaşamayı sindiremiyorum kendime ya tamam olmuyo ama olmaması için bir rahatsızlığımızda yok bu beni kahreden ne yapayım ya allah büyük
ama bitanem biliyosun ki stres çok büyük etken diye yazıyor herkes,sen stres yapmayı geçmişsin kendini kahrediyosun
kendini eve kapatma çık biraz değişiklik yap,ailenin yanına git ya da eşinle bikaç günlük bi tatil yapın imkanınız varsa yani eşinin tatili falan
bu kadar stres altında çok zor değil mi zaten?
canım benim güzelim biraz kafanı dağıt,başka şeylerle meşgul ol
üzme kendini bu kadar:teselli:
teşekkür ederim arkadaşım eşimde istiyo tatil yapmayı ama hastalarının yüzünden gidemiyoruz bende onu üzmek istemiyorum ben toparlarım bir kaç gün sonra mecburen canım sen sen ol sakın benim gibi stres yapma allahımın bir bildiği var vermiyo işte
sende hoşgeldin özlemcim
kendimi evsahibi gibi hissettimsositososito
Hoşgeldin Özlem!
hosbuldum canım naberr
Ev sahibi Elif he!:roflol::roflol: