Sabırsızlanıyorum ...!

Çok geçmiş olsun kuzu
Dikkat et kendine özelliklede beslenmene dikkat et canım

Buarada canım kan testinin sonuccunu alayım oda pozitifse hayırlı olsun de kuzu

war war ben bılıyom kız benımde senınkı gıbı sılık cıkmıstı bak 4 haftalık oldu
bu yorgunlugun sebebı o mınışler ıste
allah hayırlısını wersın canım hepımıze
ayde beklıyoruz
ben donerım yıne
su pogacalarla ısım cok daha
hepınızı optum canlarkaydirigubbakcemile3

büşra valla biz burda bukadar heycan yaptıysak senin halini düşünemiyorum sakin olmaya çalış sabırsızlıkla bekliyoruz valla ya bi tel etsen belki çıkmıltır

Benim halimi hiç sorma canım yerimde zor duruyorum valla
Kalbim nasıl çarpıyor anlatamam

Yok kuzu ya belli olmamıştır daha
4:30 5gibi çıkar dediler sonuç

arkadaşlar merhaba.hemilelik belirtileri yaşayan arkadaşlar göbek deliğinizde kramp tarzında ve sanki bişeyle çekiliyor gibi acı yaşadınızmı?

Aynen kuzu ya ellerim titriyor nefes alamıyorum sanki kalbim duracakmiş gibi

cnm çok sevindim ya bak ikiside silikse tamamdır bu iş...
iyi düşün iyi olsun derler ya.....ok güzel bir değer çıkacak göreceksin....
bir tlf.açsana belki çıkmıştır....
valla ben hasta hasta yatıyorum serum yiyorum....ilaç içemiyorum....bu arada günümde geçti....

düşünme öyle şeyleri güzel şeyler düşün onların olması normal zaten adet belirtileriyle aynı oluyomuş hamilelikte korkma yani sabır et bi kaç haftaya kadar hepsi

arkadaşlar merhaba.hemilelik belirtileri yaşayan arkadaşlar göbek deliğinizde kramp tarzında ve sanki bişeyle çekiliyor gibi acı yaşadınızmı?

Canım bende aynıdediğin gibi ağrılar oluyor özellikle göbek deliğimin çevresinde bıçak saplanıyormuş gibi ağrılar oluyor.
2gündürlü idrar testi yapıyorum pozitif çıkıyor
bakalım bugünde kan testi verdim
4:30da alcam sonucu

Canım benim çıkmamıştır daha
4:30u bekliycem
Buarada çok geçmiş olsun dikakat et kendine kuzu
Keşke sende bi kan tahlili yaptırsaydın canım

senin adına çok sevindim arkadaşım inşallah hayırlı sonucu alırsın.tebrikler.benim adetimede henüz 5 gün var ama yumurtlama günümden beri geçmeyen bel,kasık ve bacak ağrım vardı.kasık ağrım 2-3 gün önce geçti ama belim uzun süre oturduğumda yada ayakta fazla kaldığımda çok ağrıyor.gecede göbeğimi sanki çekiyorlar uykudan uyandım.bide göğüs çevrem gergin ve genişledi.inşallah diyorum ama kaptırmakta istemiyorum.sen bu belirtilerin hangilerini yaşadın paylaşalım mı?

Kuzu ya aynen benim yaşadıklarımı yaşamışsın
Ben bu belirtilerin hepsini yaşadım yaşıyorumda
Bacağıma vuran bel ve kasık ağrısı
Göğüslerimde şişme göğüs uçlarında hassasiyet
kasığımdada aynı bıçak saplanır gibi ağrı
İnşallah ikimizde hamileyizdir canım :CüvCüv:

sinem mrb benimde 5 günüm var canım benimde aynı kasık agrılarım var bı bıtarafa bi bitarafa bıçak saplanıyo gibi göğüslerimde agrı yok ama arada bi kramp giriyo bide şişmeye başladılar hafif hifif belim agrıyo hasta olcakmışım gibi birde otururken falan rahimime sancı giriyo geriliyo gibi bişeyler oluyo sende farklı biişeyler varmı benimde hiç umudum ama hayırlısı bi geçseydi şu günler

inşallah canım benim daha 5 gün var bekleyeceğiz bakalım senin güzel haberini bugün alacağız hayırlısı olsun inşallah. ben bu ay klomen kullandım ovitrelle çatlatma iğnesi oldum.dr çok umutluydu ama bakalım inşallah bende güzel haberi veririm.

büşra sendede rahime doğru vuran agrılar kramplar oldumu hiç hissettinmi

tüm hissettiklerimi yazdım arkadaşım ama geçmeyen bel ağrısı en fazla hissettiğim bakalım hayırlısıyla hepimiz güzel haberler veririz inşallah.

İnşallah canım ya inşallah sende hamişsindir ki belirtilerin o yönde
Ben adetime 3gün kala yaptım idrar testini çok silik çıktı ikinci çizgide

arkadaşlar sizlergibi bende de belirtiler oluyor belim ağrıyor uzun süre ayakta olduğumda sandalyede otururken belim bacaklarım çok ağrıyor oturamıyorum göğüslerimde damarlar var ama geçen aydan kalma hiç gitmedi birde 10 gün içinde 2kere afedersiniz ama istifar ettim genelde akşamları miğdem bulanıyor miğdemde gaz var sürekli gaz çıkartıyorum miğdede biraz uzun da oldu

düşünme öyle şeyleri güzel şeyler düşün onların olması normal zaten adet belirtileriyle aynı oluyomuş hamilelikte korkma yani sabır et bi kaç haftaya kadar hepsi

tum sıtelerı tek tek gezdımbelırtı tedbır ws
sımdı tek yapacagım poazartesıyı beklemek
canımŞeniz

sinemcım benım kankardesımın adı da sınem
sende bekle ıkı uc gun sonra test yap
bu arada da dıkkatlı olbenım gıbı bılmeden halo falan sılkeleme:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…