- 15 Şubat 2009
- 5.048
- 39
- 683
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #9.701
Çok geçmiş olsun kuzu
Dikkat et kendine özelliklede beslenmene dikkat et canım
Buarada canım kan testinin sonuccunu alayım oda pozitifse hayırlı olsun de kuzu
büşra valla biz burda bukadar heycan yaptıysak senin halini düşünemiyorum sakin olmaya çalış sabırsızlıkla bekliyoruz valla ya bi tel etsen belki çıkmıltır
Aynen kuzu ya ellerim titriyor nefes alamıyorum sanki kalbim duracakmiş gibi
temem canım gonderıyom sanada hemennnn
yawas yapıyom hareket ederkenbıle mılım mılım ya bugun 4 hafta oldu ben dr gıdene kadar 5 haftalık olcak
kasıklarım agrıyo
adet olcak gıbı
ınsan bıldıgı halde acaba mı dıyo ne komıkhihoyyyt
arkadaşlar merhaba.hemilelik belirtileri yaşayan arkadaşlar göbek deliğinizde kramp tarzında ve sanki bişeyle çekiliyor gibi acı yaşadınızmı?
cnm çok sevindim ya bak ikiside silikse tamamdır bu iş...
iyi düşün iyi olsun derler ya.....ok güzel bir değer çıkacak göreceksin....
bir tlf.açsana belki çıkmıştır....
valla ben hasta hasta yatıyorum serum yiyorum....ilaç içemiyorum....bu arada günümde geçti....
Canım bende aynıdediğin gibi ağrılar oluyor özellikle göbek deliğimin çevresinde bıçak saplanıyormuş gibi ağrılar oluyor.
2gündürlü idrar testi yapıyorum pozitif çıkıyor
bakalım bugünde kan testi verdim
4:30da alcam sonucu
senin adına çok sevindim arkadaşım inşallah hayırlı sonucu alırsın.tebrikler.benim adetimede henüz 5 gün var ama yumurtlama günümden beri geçmeyen bel,kasık ve bacak ağrım vardı.kasık ağrım 2-3 gün önce geçti ama belim uzun süre oturduğumda yada ayakta fazla kaldığımda çok ağrıyor.gecede göbeğimi sanki çekiyorlar uykudan uyandım.bide göğüs çevrem gergin ve genişledi.inşallah diyorum ama kaptırmakta istemiyorum.sen bu belirtilerin hangilerini yaşadın paylaşalım mı?
senin adına çok sevindim arkadaşım inşallah hayırlı sonucu alırsın.tebrikler.benim adetimede henüz 5 gün var ama yumurtlama günümden beri geçmeyen bel,kasık ve bacak ağrım vardı.kasık ağrım 2-3 gün önce geçti ama belim uzun süre oturduğumda yada ayakta fazla kaldığımda çok ağrıyor.gecede göbeğimi sanki çekiyorlar uykudan uyandım.bide göğüs çevrem gergin ve genişledi.inşallah diyorum ama kaptırmakta istemiyorum.sen bu belirtilerin hangilerini yaşadın paylaşalım mı?
Kuzu ya aynen benim yaşadıklarımı yaşamışsın
Ben bu belirtilerin hepsini yaşadım yaşıyorumda
Bacağıma vuran bel ve kasık ağrısı
Göğüslerimde şişme göğüs uçlarında hassasiyet
kasığımdada aynı bıçak saplanır gibi ağrı
İnşallah ikimizde hamileyizdir canım :CüvCüv:
Kuzu ya aynen benim yaşadıklarımı yaşamışsın
Ben bu belirtilerin hepsini yaşadım yaşıyorumda
Bacağıma vuran bel ve kasık ağrısı
Göğüslerimde şişme göğüs uçlarında hassasiyet
kasığımdada aynı bıçak saplanır gibi ağrı
İnşallah ikimizde hamileyizdir canım :CüvCüv:
sinem mrb benimde 5 günüm var canım benimde aynı kasık agrılarım var bı bıtarafa bi bitarafa bıçak saplanıyo gibi göğüslerimde agrı yok ama arada bi kramp giriyo bide şişmeye başladılar hafif hifif belim agrıyo hasta olcakmışım gibi birde otururken falan rahimime sancı giriyo geriliyo gibi bişeyler oluyo sende farklı biişeyler varmı benimde hiç umudum ama hayırlısı bi geçseydi şu günler
inşallah canım benim daha 5 gün var bekleyeceğiz bakalım senin güzel haberini bugün alacağız hayırlısı olsun inşallah. ben bu ay klomen kullandım ovitrelle çatlatma iğnesi oldum.dr çok umutluydu ama bakalım inşallah bende güzel haberi veririm.
büşra sendede rahime doğru vuran agrılar kramplar oldumu hiç hissettinmi
düşünme öyle şeyleri güzel şeyler düşün onların olması normal zaten adet belirtileriyle aynı oluyomuş hamilelikte korkma yani sabır et bi kaç haftaya kadar hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?