- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #9.321
selam kuşlar nasılsınız bakalım? geçmişi okuyayım diyorum ama valla bitiremiyorum yaaa kaydirigubbakcemile3 napıyosunuz bakalım? varkaydirigubbakcemile3 mı hamiş falan ?
İyiyiz Ümmühancım sen nasılsın? Var bi kaç tane hamilemizkaydirigubbakcemile3
tatlım pekı hamıle olmayı beklerken nasıl ıcersın onca antıbıyotık ya
ya hamıleysen zarar werıcen bebege
ama o ılaclar adetı gecıktıtr bılıyorum banada olmustu bı kez:1shok:
benımkı 9 haftalık ya su ıkı ay daha gecse :sm_cool:
İyiyiz Ümmühancım sen nasılsın? Var bi kaç tane hamilemizkaydirigubbakcemile3
bırak geçmişi dal ortadan diyoruz kuzu sonra uykum geldi deyip kaçıyon
napıyon şekercim?Şeniz
ohhhh ohhh maşallah darısı başımıza:Saruboceq:
bende napim uyukluyorum size bakim dedim merak ettim sizi çok yoruluyorum dayanamıyorum artık senağlama
sorma kuşum yaaa valla gene uyku bastırdı :çok üzgünüm: zihnim yoruluyo bütün gün eve gelince sızıyorum hemen. bi de laptop kucağımda ya ısınıyo sıcacık bi uykum geliyo anlatamam kaydirigubbakcemile3
ben napim canım yaaa kursum vardı ya ona gidiyorum pazartesi başladı. haftaya çarşamba sınav var. çok yoruluyorum çok artık dayanacak gücüm kalmadı. bitkin bi halde dolaşıyorum. elimi kaldıracak halim yok valla senağlama
ömürcüm elifçimve kardeşim öyle yorgunum ki şöyle anlatayım şimdiki evim ve okulum arası 25dk araba olmadığından yürüyerek gidp geiyoruz malum 23nisan geliyor çalışıyoruz okula gittim çalışmayapacak kızları aldım çalışacağımız diğer okula gittik ookula evimin 1 dk mesafesinde 9 -12 arası çalıştık kızları tekrar okula götürdüm masatenisi antrenmanım vardı maçlarım var haftaya çaıştık 2.30 oldu ev baktım yine ve bıktım eve geldiğimde 4tü üstümü değiştirdim yemek yaptım yemek ocaktayken uyuyakaldım tamm zamanında uyandım yemek yanmadı eşim geldi yemek yedik çay içiyoruz şimdi
hehehe bencede kedilere bayılırım kocam bazen kedimm diye sever beni:asigim::asigim:sırnaşık şey
hehehe bencede kedilere bayılırım kocam bazen kedimm diye sever beni:asigim::asigim:sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?