- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #9.361
biliyorum canım inşallah önümüzdeki aya
valla neler söyledi şimdi de kocasıyla bozuşacak
inş bitanem :Saruboceq:
ben kaçim artık canım kurstakilere kek yapıcam bi de ödevim var. 11 e kadar ancak biter. sonra da uyurum. öpüyorum sizi. kızların hepsine çok selam Şeniz Şeniz
inş bitanem :Saruboceq:
ben kaçim artık canım kurstakilere kek yapıcam bi de ödevim var. 11 e kadar ancak biter. sonra da uyurum. öpüyorum sizi. kızların hepsine çok selam Şeniz Şeniz
çörek otunu bir ben yapıyorum herhalde ama faydasını görüyorum akıntım arttı inşallah enfeksiyonumu yenerim sütü de yapıyorum ilaç da içiiyorum fındığımı da yiyorum bakalım ne olacak
çörek otunu bir ben yapıyorum herhalde ama faydasını görüyorum akıntım arttı inşallah enfeksiyonumu yenerim sütü de yapıyorum ilaç da içiiyorum fındığımı da yiyorum bakalım ne olacak
dr yapıyor kardeş o söylüyo biz yapıyoz:roflol::roflol:hep o günleri yapıyoruz ama tutmuyor işte kafamçokkarıştı
sağol canım benim tamamdır bi de ben de iki defa yumurtlama oluyor biliyor musun dr dedi gittiğimde geçen ay tam gününde yumurtlama olmuş çatlamamış yumutlar var çalışın demişti adete 1 hafta kala yani ama buay daha ümitliyim inşallah toptopiş bebişlerimiz olsun küçük teyze boy kaç elif
kardeşş ee yazdım ömürcüm nerdesin ev işi bir çözüm bulamadım benim istediğim 5000 emlak taşınma 6000 geliyor bize uygun olan 4500 sadece taşınma var 4850 ikisi yan yana biri köşe biri arada aradaki güneşi azgörüyor karanlık öteki aydınlık 4500 lük eve ev sahibi düşakabini boyasını düzeltecek orjinal rengi kötü bir renk yüklük yapılacak vestiyer yapılacak mutfak dolapları daha iyi yapılacak 5000 lik evde ise sadece mutfak dolapları konacak ne dersin hangisine karar versem yarın son karar vermeliyim 2 yıl otursammı sonra ev almayı düşünüyoruz yoksa oturmuşken aydınlıklı içimi açan yerde mi otursam ömür fikir ver ya karışık yazdım ama
tamam ıste adet bıtınce gun asırı dewam calısmaya kı bolece kacmamıs olur yumurta
lıngır lıngırlerıde gıyde
accık helecan olsun
1.71 boyum ablacım
bıde gunes almayan ew sakın alma sakın benı dınle bak ablacım
bogulursun
lıngır lıngır ne kız:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?