- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
- Konu Sahibi Kelebek_00
- #9.341
Kız Rüştünün modası geçti artık. Gençlerin önünü açalım dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elif adas edılerı bende sewmem ıkı d oldurmuslugum warkaydirigubbakcemile3
ben de sana kıyamam yat glüm sen gezme fıldır fıldır okudumki geziyormuşsunÇok üzgünüm çoookaman tatlım dikkat işi gücü bırak bol dinlen iyi beslen
Kız Rüştünün modası geçti artık. Gençlerin önünü açalım dimi
bende hiç sevmem kedileri
Niye öldürdün kız kedileri sevmiyosan sevme niye zarar veriyosun onun canını almak sana mı düşmüş ne ayıp kınadım seni şimdi
sen rahat ol
walla bak bı kınarım senı gorursun heeeeeeee
benım cıvcıvlerımı yedı ben kucukken hemde kac kere o ıkı sarı kedıyı buldum sapanla nalladım
e erkek gıbı kızmısım yaw
ölmedıyse bıle beyın trwması gecırdıgı kesın
puhahahahah:sm_cool::dance:
elif adas edılerı bende sewmem ıkı d oldurmuslugum warkaydirigubbakcemile3
ama niye çok tatlılar ben çok seviyorum kocam uzaktan sever dokunmaz ben ise bayılırım onlarla oynamaya fikret geldi buarada :1shok:
bu arada pc laptop ya yatarak yazıyom alacım
püfff pazartesı olsun yaaa
biz bebiş bekliyoruz ya kuzu senden
sende yoğunluk arasında çalışmalara ara mı verdin:1no2:
neeee neee öldürdün mü :1shok::1shok: hınkk ama onlara yazık onları da allah yarattı kıymayın:1no2::1no2:
ama niye çok tatlılar ben çok seviyorum kocam uzaktan sever dokunmaz ben ise bayılırım onlarla oynamaya fikret geldi buarada :1shok:
sen rahat ol
walla bak bı kınarım senı gorursun heeeeeeee
benım cıvcıvlerımı yedı ben kucukken hemde kac kere o ıkı sarı kedıyı buldum sapanla nalladım
e erkek gıbı kızmısım yaw
ölmedıyse bıle beyın trwması gecırdıgı kesın
puhahahahah:sm_cool::dance:
kuşum çalışma yoktu zaten bu ay biliyosun ya ilaç içiyodum. pazar günü adet oldum. 3 nisanda olmam lazımdı. şimdi bekliyorum bakalım :) bu ay sıkı çalışıcam. bu çörek otunu yapmıyacağım ben soğan suyuna başlayacağım bakalım. bu aydan ümitliyim inş.
Sen de civcivlerini ulu orta bırakmasaydın. Kedi bu yiycek tabi. Şunu unutma ki hayvanlar sadece karınlarını doyurmak için ya da kendini korumak için öldürürler. İnsanlar gibi sudan sebeplerle değil. Emin ol ki o kedilerde sapanı kafalarına niçin yediklerini anlamışlardırdelikafadulden