• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsızlanıyorum ...!

Kız Rüştünün modası geçti artık. Gençlerin önünü açalım dimi

elif adas edılerı bende sewmem ıkı d oldurmuslugum warkaydirigubbakcemile3

Niye öldürdün kız kedileri sevmiyosan sevme niye zarar veriyosun onun canını almak sana mı düşmüş ne ayıp kınadım seni şimdi

ben de sana kıyamam yat glüm sen gezme fıldır fıldır okudumki geziyormuşsunÇok üzgünüm çoook:kızgın:aman tatlım dikkat işi gücü bırak bol dinlen iyi beslen

aplam ya bılıyon mu kı ıse cagırdılar bugun sıslıye gıdıp adam la konustuk arabayla gıttık
ama mazeretı belırttım
oda sagolsun kapım hep acık saglıgın ıyı olsun ıstedgıın zaman gel dedı
karnım accccccccccc:bbo:
kocam bana tost yapcak
gezmek yok artıkk

Niye öldürdün kız kedileri sevmiyosan sevme niye zarar veriyosun onun canını almak sana mı düşmüş ne ayıp kınadım seni şimdi

sen rahat ol
walla bak bı kınarım senı gorursun heeeeeeee
benım cıvcıvlerımı yedı ben kucukken hemde kac kere o ıkı sarı kedıyı buldum sapanla nalladım
e erkek gıbı kızmısım yaw
ölmedıyse bıle beyın trwması gecırdıgı kesın
puhahahahah:sm_cool::dance:

sen rahat ol
benım cıvcıvlerımı yedı ben kucukken hemde kac kere o ıkı sarı kedıyı buldum sapanla nalladım

ben sevmem ama zarar da vermem
napmışsın kız sen öyle:mymeka:

ama niye çok tatlılar ben çok seviyorum kocam uzaktan sever dokunmaz ben ise bayılırım onlarla oynamaya fikret geldi buarada :1shok:

ay abla kucuklerını bende sewıyomfa buyuyunce swımlılık kacıyo
kpeklerı tek gecerımlaelaelaelaelae

biz bebiş bekliyoruz ya kuzu senden
sende yoğunluk arasında çalışmalara ara mı verdin:1no2:

kuşum çalışma yoktu zaten bu ay biliyosun ya ilaç içiyodum. pazar günü adet oldum. 3 nisanda olmam lazımdı. şimdi bekliyorum bakalım :) bu ay sıkı çalışıcam. bu çörek otunu yapmıyacağım ben soğan suyuna başlayacağım bakalım. bu aydan ümitliyim inş.

sen rahat ol

Sen de civcivlerini ulu orta bırakmasaydın. Kedi bu yiycek tabi. Şunu unutma ki hayvanlar sadece karınlarını doyurmak için ya da kendini korumak için öldürürler. İnsanlar gibi sudan sebeplerle değil. Emin ol ki o kedilerde sapanı kafalarına niçin yediklerini anlamışlardırdelikafadulden

adas yat uzan walla
koca mac ızlıyo bende dınlıyom
yoksa kasıklarım agrıyo oturunca

kuşum çalışma yoktu zaten bu ay biliyosun ya ilaç içiyodum. pazar günü adet oldum. 3 nisanda olmam lazımdı. şimdi bekliyorum bakalım :) bu ay sıkı çalışıcam. bu çörek otunu yapmıyacağım ben soğan suyuna başlayacağım bakalım. bu aydan ümitliyim inş.

biliyorum canım inşallah önümüzdeki aya

Sen de civcivlerini ulu orta bırakmasaydın. Kedi bu yiycek tabi. Şunu unutma ki hayvanlar sadece karınlarını doyurmak için ya da kendini korumak için öldürürler. İnsanlar gibi sudan sebeplerle değil. Emin ol ki o kedilerde sapanı kafalarına niçin yediklerini anlamışlardırdelikafadulden

pehhh
annelerıyle yayılıyo haywancıklar
oda kacırıp yıyo
neyse kapatalım bu konuyu
her canlı dognın kurallarını yerıne getırmek ıcın yasar
denge saglamak ıcın ben bılıyorumda latıfe olsun dıye dedım ayde o wakıt
TURKIYEEEEEEE IH IH TURKIYEEE

Back
X