• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsızlanıyorum ...!

ıyiyiz Ümmühancım sen nasılsın? Var bi kaç tane hamilemizkaydirigubbakcemile3

selam kuşlar nasılsınız bakalım? geçmişi okuyayım diyorum ama valla bitiremiyorum yaaa kaydirigubbakcemile3 napıyosunuz bakalım? varkaydirigubbakcemile3 mı hamiş falan ?

bırak geçmişi dal ortadan diyoruz kuzu sonra uykum geldi deyip kaçıyon
napıyon şekercim?Şeniz

tatlım pekı hamıle olmayı beklerken nasıl ıcersın onca antıbıyotık ya
ya hamıleysen zarar werıcen bebege
ama o ılaclar adetı gecıktıtr bılıyorum banada olmustu bı kez:1shok:

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

İyiyiz Ümmühancım sen nasılsın? Var bi kaç tane hamilemizkaydirigubbakcemile3

ohhhh ohhh maşallah darısı başımıza :nazar: :nazar: :Saruboceq:
bende napim uyukluyorum size bakim dedim merak ettim sizi çok yoruluyorum dayanamıyorum artık senağlama

bırak geçmişi dal ortadan diyoruz kuzu sonra uykum geldi deyip kaçıyon
napıyon şekercim?Şeniz

sorma kuşum yaaa valla gene uyku bastırdı :çok üzgünüm: zihnim yoruluyo bütün gün eve gelince sızıyorum hemen. bi de laptop kucağımda ya ısınıyo sıcacık bi uykum geliyo anlatamam kaydirigubbakcemile3

ben napim canım yaaa kursum vardı ya ona gidiyorum pazartesi başladı. haftaya çarşamba sınav var. çok yoruluyorum çok artık dayanacak gücüm kalmadı. bitkin bi halde dolaşıyorum. elimi kaldıracak halim yok valla senağlama

ılk basta pek belırtım yoktu evet ama sımdı bas donmesı kusma halsızlık hersey varrrrr ya 4.ayıma geldımde bulantılarım gecıcekmıs onu beklıyorum ıns.

ömürcüm elifçimve kardeşim öyle yorgunum ki şöyle anlatayım şimdiki evim ve okulum arası 25dk araba olmadığından yürüyerek gidp geiyoruz malum 23nisan geliyor çalışıyoruz okula gittim çalışmayapacak kızları aldım çalışacağımız diğer okula gittik ookula evimin 1 dk mesafesinde 9 -12 arası çalıştık kızları tekrar okula götürdüm masatenisi antrenmanım vardı maçlarım var haftaya çaıştık 2.30 oldu ev baktım yine ve bıktım eve geldiğimde 4tü üstümü değiştirdim yemek yaptım yemek ocaktayken uyuyakaldım tamm zamanında uyandım yemek yanmadı eşim geldi yemek yedik çay içiyoruz şimdi

ohhhh ohhh maşallah darısı başımıza :nazar: :nazar: :Saruboceq:
bende napim uyukluyorum size bakim dedim merak ettim sizi çok yoruluyorum dayanamıyorum artık senağlama

sorma kuşum yaaa valla gene uyku bastırdı :çok üzgünüm: zihnim yoruluyo bütün gün eve gelince sızıyorum hemen. bi de laptop kucağımda ya ısınıyo sıcacık bi uykum geliyo anlatamam kaydirigubbakcemile3

ben napim canım yaaa kursum vardı ya ona gidiyorum pazartesi başladı. haftaya çarşamba sınav var. çok yoruluyorum çok artık dayanacak gücüm kalmadı. bitkin bi halde dolaşıyorum. elimi kaldıracak halim yok valla senağlama

biz bebiş bekliyoruz ya kuzu senden
sende yoğunluk arasında çalışmalara ara mı verdin:1no2:

ömürcüm elifçimve kardeşim öyle yorgunum ki şöyle anlatayım şimdiki evim ve okulum arası 25dk araba olmadığından yürüyerek gidp geiyoruz malum 23nisan geliyor çalışıyoruz okula gittim çalışmayapacak kızları aldım çalışacağımız diğer okula gittik ookula evimin 1 dk mesafesinde 9 -12 arası çalıştık kızları tekrar okula götürdüm masatenisi antrenmanım vardı maçlarım var haftaya çaıştık 2.30 oldu ev baktım yine ve bıktım eve geldiğimde 4tü üstümü değiştirdim yemek yaptım yemek ocaktayken uyuyakaldım tamm zamanında uyandım yemek yanmadı eşim geldi yemek yedik çay içiyoruz şimdi

kıyamam ablamaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ya bende yatıyom ama kasıklarım adet olacak gıbı agrıyooo:CüvCüv:
püff

hehehe bencede kedilere bayılırım kocam bazen kedimm diye sever beni:asigim::asigim:sırnaşık şey

hehehe bencede kedilere bayılırım kocam bazen kedimm diye sever beni:asigim::asigim:sırnaşık şey

ben özlemedımkı senı kedı ozledı cagır onu gelsın dıye kedı soyledı
cokda sewermıs senı
bakletmeden gel hadı
senı ozlemesın bı kedııııııııııııııııııŞeniz

ben de sana kıyamam yat glüm sen gezme fıldır fıldır okudumki geziyormuşsunÇok üzgünüm çoook:kızgın:aman tatlım dikkat işi gücü bırak bol dinlen iyi beslen

elif adas edılerı bende sewmem ıkı d oldurmuslugum warkaydirigubbakcemile3

Back
X