Sabırsızlanıyorum ...!

hoşgeldin canım..
iyiyiz sen nasıslın..
biz gün sayıyoruz yine :)))
hatta ben saatlere geçtim artık
:roflol:

inş gelmez kırmızılar canım gelicek diyede şartlanırma kendini belk gelmiycek çağırma sende :)ya bende hamiş kalmak için gün sayıyorum inş bu ay klomen işe yarar

kızlar ya klomen kullanan varmı aranızda ben bi kaç yere baktım adetin 5. günü başlanıyomu benim doktor 3. gün başlattı bide niye başladıysa ben daha 3 aylık evliyim sizce erken değilmi ilaç için

elifcim ınsallah tez zamanda hep beraber hamiş oluruz.kızlar eltım hamıle bızden sonra evlenmıslerdı ıstemezken haıle kalmıs.üzüldü bıraz kendı adıma ama onun adına sevındım.esımde durgunlastı belli etmıyor ama hıssettım oda bebek cok ıstıyor.

inşallah canım
benim kuzenimde bizden sonra evlendi eşi hamile şimdi ama onlar çok istiyordu zaten
benim eşim duyunca aklımı yok bunların ne aceleleri varmış demekle yetindi

kızlar ya kolen kullanan varmı aranızda ben bi kaç yere baktım adetin 5. günü başlanıyomu benim doktor 3. gün başlattı bide niye başladıysa ben daha 3 aylık evliyim sizce erken değilmi ilaç için

slm arkadsım klomen gecen ay banada yazdı adet düzensızlıgı varmı sende?bende pco ve adet düzensızlıgı var.yumurta takıbı yapması lazım önce bu ılcı vermeden önce.bana yazan drda takıp falan yapmadı sürecı hızlandırmak ıcın bu ılacı verıyorlarmıs.bende ıcmedım baska dr gıttım sımdı yumurta takıbı yapılcak.

inş gelmez kırmızılar canım gelicek diyede şartlanırma kendini belk gelmiycek çağırma sende :)ya bende hamiş kalmak için gün sayıyorum inş bu ay klomen işe yarar

ne pozitifsin canım yaaa... Şeniz
valla bu sözün bile yetti bana.. :)))
ay napim gelirse gelir yaa.. geleceği varsa göreceğide var zatenn klava: klava:

hahaha

canım benim prolaktinim yüksekti allaha şükür fazlasıyla düşürdüm onadanmıki bende pek yok düzensizlik cumartesi kontrole çağırdı bakıcaz artık

ne pozitifsin canım yaaa... Şeniz
valla bu sözün bile yetti bana.. :)))
ay napim gelirse gelir yaa.. geleceği varsa göreceğide var zatenn klava: klava:

hahaha

canım pozitif olarak hormonumu 2 haftada 0.94 de düşürdüm stresle bi yere varılmıyo gelsinler kırmızılar gelen ay var bizim yaramazlarda annelerini bekletmeyi seviyolar heralde bekliyelim bizde biraz daha

bende iyiyimm tatlımm.. mide bulantılarımm çok hafif oluyor o da rahatsız etmiyor alıştımm artıkk...3 aylık oldukk teyzesiihihoyyyt
tugbacım herkes zayıflamak ıcın ıcmıs bu soganı ınsallah bende zayıflamam.zaten 46 kiloyum.
kııss seninn hiçç canın yokmuşş amaaaannn desenee ben senin yanındaa at gibi dururummm:roflol::roflol:

Evet canım ben adet olacam diye bekliyordum
Çünkü belirtilerim aynıydı
Canım birde ilk hamileliğinle şimdiki belirtilerin aynı olacak diye bişey yokki kuzu
Sakın stres yapma bitanem

Evet canım ben adet olacam diye bekliyordum
Çünkü belirtilerim aynıydı
Canım birde ilk hamileliğinle şimdiki belirtilerin aynı olacak diye bişey yokki kuzu
Sakın stres yapma bitanem

haklısın canım.. stres yokkk :1rolleyes:

bende iyiyimm tatlımm.. mide bulantılarımm çok hafif oluyor o da rahatsız etmiyor alıştımm artıkk...3 aylık oldukk teyzesiihihoyyyt

oyy maaşallah teyzesi yesin onuu.. delikafadulden
ne çabuk geçti kız 3 ay olmuş bile maaşallahhhhh....
karnın hafiften çıkmaya başladımı peki?

bu korku yeter ona gelmez artık:roflol:

hahaha... çok hoşsun canım yaaa.. :))))))

canım pozitif olarak hormonumu 2 haftada 0.94 de düşürdüm stresle bi yere varılmıyo gelsinler kırmızılar gelen ay var bizim yaramazlarda annelerini bekletmeyi seviyolar heralde bekliyelim bizde biraz daha

sorma tatlım prolaktin bende de var..
dostinexmi kullanıyosun peki.. ben 1 kutu kullandım bu ay, 1 kutu daha var kullanıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…