- 21 Kasım 2017
- 28.465
- 123.390
- 598
- Konu Sahibi sonundaoldu
-
Konuyla alakasız ama seneye kreş için yine aynı yerle mi anlaştın, fiyat ne?Tabi tabi. Çocukları bazen işe götürüyorum herkes bir sürü hediye alıyor seviyor. 300 lira çocuğun dondurma parası şimdi. Ve çok amin
Evet iyice çirkinleşti normalde başka ile sürüldü ordan da sürülmüş. Şimdi mehil müddetinde burda. 15 gündür kadınlarla tatil yapıp geziyor. Aynı memlekette olunca görüyorum duyuyorum. Çocuğa seni pazartesi alırım demiş yavrucak beklemiş ben işteydim. Aramış baba nerdesin diye e ben çarşamba alacağım annene dedim demiş. Demedi yalan. Çarşamba bekledi oğlum yine gelmemiş aramış çocuğum unutmuş! Bana gece mesaj yazmış son günüm benim çocukları göreyim diye. Pislik şerefsiz p.çBu erkeklere ne oluyor anlamıyorum
Arkadaş insan nasıl bu kadar ş....siz olabilir evladına karşı
Ne olur bize de sonucu yaz, belki içim soğur biraz
Azalma davası açmış kıçımın kenarı ahh bunları var ya aslında işi gücü bırakıp mahkeme mahkeme dolaştırıcan o dava senin bu dava benim, ah Allah bildiği gibi yapsın 600 lira verecekmiş nursuzzzzz
Özelden yazayım ism yazacağım çünküKonuyla alakasız ama seneye kreş için yine aynı yerle mi anlaştın, fiyat ne?
Tamam.Özelden yazayım ism yazacağım çünkü
Asla asla. Daha anlatamadım konu dağılmasın diye. Ailesi ensest ben kızımı tek başına bir dakika vermiyorum. Hakim de kızımı yatılı kesinlikle vermedi. O zaman hakime bağırdı. Kızımı da ver bakarım ben diye. Hakimde sana ihtiyacı yok annesine var vermiyorum hadi bakalım dedi.Aman aman adam haddini bilsin diye çocuklarınızı yakmayın. O belasını bulur bir şekilde
İlk yıl harcadı. Sonra benim lojmanıma geçti kirayı ben ödüyordum. O da ben de birikim yapayım dedi. Tamam dedim. Evi ben geçindirdim o da sözde birikim yaptı. Ama maalesef hep göreve gidiyorum diye pavyonlarda yemiş içmiş. Ömründe ilk defa kendi evini geçindirip devletin zoruyla icrayla nafaka ödeyince şok oldu tabiYuh ama oha hatta! Şaka mı ya bu adam?! Ayy adama saç baş dalasım geldi! Ben sokakta aç çocuk görünce dayanamıyorum, bu adam kendi evladına nasıl böyle davranabiliyor. Hiç mi merhamet, vicdan yok! Tam delirmelik. Merak ettim evliyken nasıldı çocuklarına ve size karşı? Harcama yapar mıydı yine lafını eder miydi? Adama iyi katlanmışsınız.
Offf...Evet iyice çirkinleşti normalde başka ile sürüldü ordan da sürülmüş. Şimdi mehil müddetinde burda. 15 gündür kadınlarla tatil yapıp geziyor. Aynı memlekette olunca görüyorum duyuyorum. Çocuğa seni pazartesi alırım demiş yavrucak beklemiş ben işteydim. Aramış baba nerdesin diye e ben çarşamba alacağım annene dedim demiş. Demedi yalan. Çarşamba bekledi oğlum yine gelmemiş aramış çocuğum unutmuş! Bana gece mesaj yazmış son günüm benim çocukları göreyim diye. Pislik şerefsiz p.ç
Ben de bu sekilde biliyorum. Uzak bir tanıdığım adam da eski karısına acmıştı. Tam tersi oldu. Dava nafaka artırımına gittiBenim avukatın bir müvekkiline nafaka azaltma davası açmış eşi,ilk duruşmada reddetmiş hakim davayı, sizinki de yarın reddolacak.Benim ex kişisi eski eşten çocuğa üç kere açtı eski eşe bu davayi, hep red yedi.Ayrica kendisi söyledi bir tane kabul edilmiş azaltma davası yok ama yine açacağım diye.
Vay şerefsiz haysiyetsiz vaaay! 600 lira neye yetiyormuş pislik köpekHayır yanlış anlamışsınız ya da ben anlatamadım. Davayı o açtı. Çocuklara 600 lira! nafaka vermek istiyormuş. 9 bin çokmuş. Nafaka azaltma davası bu.
Naptın dava görüldü mü ?İlk yıl harcadı. Sonra benim lojmanıma geçti kirayı ben ödüyordum. O da ben de birikim yapayım dedi. Tamam dedim. Evi ben geçindirdim o da sözde birikim yaptı. Ama maalesef hep göreve gidiyorum diye pavyonlarda yemiş içmiş. Ömründe ilk defa kendi evini geçindirip devletin zoruyla icrayla nafaka ödeyince şok oldu tabi
Ensest derken nasıl yaniAsla asla. Daha anlatamadım konu dağılmasın diye. Ailesi ensest ben kızımı tek başına bir dakika vermiyorum. Hakim de kızımı yatılı kesinlikle vermedi. O zaman hakime bağırdı. Kızımı da ver bakarım ben diye. Hakimde sana ihtiyacı yok annesine var vermiyorum hadi bakalım dedi.
Hayatına giren bir kadın dürtmüş olabilirSorduğunuz zaman çocuklarını çok sevdiğini söylüyor değil mi?
Peki durduk yere ne dürttü bu adamı?
Inşallah 20 bin çıkar sonuç
Bu tipler hayatlarındaki kadını it yerine bile koymaz o yüzden sanmamHayatına giren bir kadın dürtmüş olabilir
İlk eşine deccal olan erkekler ikincisine melek oluyor, evladına 1 kuruş hesabı yapanlar başka kadına savuruyor.Bu tipler hayatlarındaki kadını it yerine bile koymaz o yüzden sanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?