- 9 Ocak 2012
- 15.177
- 29.264
- 798
- Konu Sahibi sonundaoldu
-
Hayır yanlış anlamışsınız ya da ben anlatamadım. Davayı o açtı. Çocuklara 600 lira! nafaka vermek istiyormuş. 9 bin çokmuş. Nafaka azaltma davası bu.Öncelikle umarım sakin kalabilirsiniz.Siz çalışıyor musunuz? eşinizin veya sizin kendinize ait eviniz var mı vs bu detaylar da önemli ama maaşı çok yüksek olmadığı için şuan ki ödediği nafakanın artsa bile çok fazla artacağını düşünmüyorum.Yani bi 30 bin vermez mahkeme diye düşünüyorum.Hakkınızda hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim moral verdiniz. Mutlaka yazacağım.Umarım dava sizin adınıza olumlu sonuçlanır. Sizi yorumlarınızdan az çok biliyorum. Siz çok güçlü bir kadinsiniz, eminim sakinliginizi bozmayacaksiniz. Iki çocuk için 9 bin TL gercçekten çok az bir para. Bizi gelişmelerden haberdar edin olurmu?
Aa bende siz arttırmak için açtınız sandım.Asla talebi kabul edilmez.Hatta karşılık olarak arttırma davası açın da görsün gününü.Hayır yanlış anlamışsınız ya da ben anlatamadım. Davayı o açtı. Çocuklara 600 lira! nafaka vermek istiyormuş. 9 bin çokmuş. Nafaka azaltma davası bu.
Yok azaltmazlar. Verilen hak geri alınır mı? Umarım vicdanlı bir hakime denk gelirsinizHayır yanlış anlamışsınız ya da ben anlatamadım. Davayı o açtı. Çocuklara 600 lira! nafaka vermek istiyormuş. 9 bin çokmuş. Nafaka azaltma davası bu.
Nafaka düşürme davası bu stresten eksik yazmışım. AminFazla yükseleceğini sanmıyorum ben de. Kreş de gerçekten pahalıymış. Hayırlısı olsun hakkınızda
Çok teşekkürler saolun. İnş dediğiniz gibi olur. Aslında içimdekileri dökmek için gitmek istedim. Yalancı şahitleri başka illerden alıp gelmiş beni tanıdıklarını kazancımın çok olduğunu çocukların kreşe ve okula gitmediklerini söylemişler. Ki çocuğumun birinin kreş sözleşmesi var diğeri ortaokula geçti ve okul birincisi MaşAllah. İyice sinirimi bozdular ben de gidip konuşmak istiyorumSiz takdir ettiğim üyelerden birisiniz. Pisliğin rezilliğin içinden çıktınız. Tek başınıza iki çocuğu misler gibi bakıp büyütüyorsunuz. Boşandınız en zoru geride bıraktınız zaten. Okyanusu geçtiniz derede boğulmayın derim. Avukatınız konuşsun tek kelime cevap vermeyin.
Ay çok yaşa hahahhahs600 lirayı rulo yapsın.
Mahkeme azaltsınmış ama o yine de çok verirmiş! Yersek tabiSorduğunuz zaman çocuklarını çok sevdiğini söylüyor değil mi?
Peki durduk yere ne dürttü bu adamı?
Avukatınız bunların delillerini sunmuştur mahkemeye.Mahkeme lafa değil kanıta bakar.Ayrıca yalancı şahitlikte suçtur.Yani mahkeme bunlar kreş sözleşmesiyle ispatlandığı anda okula gitmiyor diyenlere şak diye cezasını kesse keşke ama davacı olmak filan gerekiyor sanırım yine avukatınız daha iyi bilir tabiÇok teşekkürler saolun. İnş dediğiniz gibi olur. Aslında içimdekileri dökmek için gitmek istedim. Yalancı şahitleri başka illerden alıp gelmiş beni tanıdıklarını kazancımın çok olduğunu çocukların kreşe ve okula gitmediklerini söylemişler. Ki çocuğumun birinin kreş sözleşmesi var diğeri ortaokula geçti ve okul birincisi MaşAllah. İyice sinirimi bozdular ben de gidip konuşmak istiyorum
Çok teşekkür ederim. Maalesef denk geldik ve kurtulamıyoruz. Avukatım biraz umursamaz. Çünkü bu dava reddedilir diyor. Ama ben çok gerginim.Sonunda oldu, sen kk’da fikirlerine en çok değer verdiğim üyelerden birisin. Pisliğin birine denk gelmişsin ( çoğumuz gibi). Umarım adalet yerini bulur. İnşallah avukatını iyi seçmişsindir, kolaylıklar diliyorum sana.
Ben de. Umarım çocuklarım ve benim için en doğru kararı verir.Hakim kararını çok merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?