- 9 Ocak 2012
- 15.177
- 29.265
- 798
- Konu Sahibi sonundaoldu
-
Yok utanmıyor hatta sosyal hayatımı yaşayamıyorum nafaka yüzünden demiş600 TL derken hiç utanmadı mi bu ya..Gidin hakime kreş dekontunu gösterin o bile yeter..Umarım istediğiniz ve haklı bir şekilde sonuçlanır..Allah yardımcıniz olsun..
AminInşallah 20 bin çıkar sonuç
Şeytan diyor çocukları kitle babasına, görsün aylık gideri 9 bin mi 29 bin mi. Üstüne bir de çocukların sorumluluğu, bırakacak kimse olmaması. O zaman görür sosyal hayatı, geri zekalı.Yok utanmıyor hatta sosyal hayatımı yaşayamıyorum nafaka yüzünden demişkreş sözleşmesini sundum. Oğlumun etüt kurs dekontlarını sundum. Okul harçlıklarını kırtasiye giderlerini sundum
Birileri diyelim ona biz evliyken de beni çok aldatmış maalesef ben aptalmışım geç anladımHayatına biri girdi kesin. Pislik adam
Benim arkadaşım yaptı hale.Şeytan diyor çocukları kitle babasına, görsün aylık gideri 9 bin mi 29 bin mi. Üstüne bir de çocukların sorumluluğu, bırakacak kimse olmaması. O zaman görür sosyal hayatı, geri zekalı.
Kıyamıyorum yavrularıma. Bazen birkaç saat alıyor oğlum açım baba diyormuş param yok diyormuş o da. Aç aç geliyorlar araya düşer çocuklar.Şeytan diyor çocukları kitle babasına, görsün aylık gideri 9 bin mi 29 bin mi. Üstüne bir de çocukların sorumluluğu, bırakacak kimse olmaması. O zaman görür sosyal hayatı, geri zekalı.
kıy ya.Kıyamıyorum yavrularıma. Bazen birkaç saat alıyor oğlum açım baba diyormuş param yok diyormuş o da. Aç aç geliyorlar araya düşer çocuklar.
Kalıbına tüküreyim, adam diye dolanıyor bir de ortalıkta.Kıyamıyorum yavrularıma. Bazen birkaç saat alıyor oğlum açım baba diyormuş param yok diyormuş o da. Aç aç geliyorlar araya düşer çocuklar.
Al bunu da götür emsal dava olarak...Ben Cem yılmaz mıyım derse, "Ondan ne eksiğin var cicim , hatta daha komiksin" deHayır yanlış anlamışsınız ya da ben anlatamadım. Davayı o açtı. Çocuklara 600 lira! nafaka vermek istiyormuş. 9 bin çokmuş. Nafaka azaltma davası bu.
YuhKıyamıyorum yavrularıma. Bazen birkaç saat alıyor oğlum açım baba diyormuş param yok diyormuş o da. Aç aç geliyorlar araya düşer çocuklar.
3 ayda bir iki saat alıyormuş3 senede çocuklarını da mı görmedi?
Ay yuh, insan falan değil.Kıyamıyorum yavrularıma. Bazen birkaç saat alıyor oğlum açım baba diyormuş param yok diyormuş o da. Aç aç geliyorlar araya düşer çocuklar.
Insanlik mi simdi bu? Sokakta gordugun cocuga dayanamayip karnini doyurup yolluyosun eve, insan musveddesi kendi cocugunun acligini umursamiyormus.Kıyamıyorum yavrularıma. Bazen birkaç saat alıyor oğlum açım baba diyormuş param yok diyormuş o da. Aç aç geliyorlar araya düşer çocuklar.
Yuh ama oha hatta! Şaka mı ya bu adam?! Ayy adama saç baş dalasım geldi! Ben sokakta aç çocuk görünce dayanamıyorum, bu adam kendi evladına nasıl böyle davranabiliyor. Hiç mi merhamet, vicdan yok! Tam delirmelik. Merak ettim evliyken nasıldı çocuklarına ve size karşı? Harcama yapar mıydı yine lafını eder miydi? Adama iyi katlanmışsınız.Kıyamıyorum yavrularıma. Bazen birkaç saat alıyor oğlum açım baba diyormuş param yok diyormuş o da. Aç aç geliyorlar araya düşer çocuklar.
Yok utanmıyor hatta sosyal hayatımı yaşayamıyorum nafaka yüzünden demişkreş sözleşmesini sundum. Oğlumun etüt kurs dekontlarını sundum. Okul harçlıklarını kırtasiye giderlerini sundum
Tabi tabi. Çocukları bazen işe götürüyorum herkes bir sürü hediye alıyor seviyor. 300 lira çocuğun dondurma parası şimdi. Ve çok amin300 lira el çocuğuna harçlık olarak verirsin. Kendi çocuğunun nafakası nedir. Şeytan diyor ki al çocuğunu karşına anlat. Senin baban böyle böyle yaptı de. İnşallah ilerde böyle babalar bakıma muhtaç olur da çocuklarım kapımı çalsa bi bardak su verse diye gözleri yollarda kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?