Sorun tam orada. Ailesi rezil birileri. Ana babası öldü. Çocuklar okulu bıraksın da işe koyalım diye gözlerinin içinde bakıyorlar. Okuma oranı sadece kendisine ait. 9 kardeş 100 yeğen ama okuyan bile yok. Zevk alıruorlar birbirinin kötü durumlarından. Ben evlenirken 23 yaşımda toydum anlamadım onu farklı sandım ama aynıymış meğer.
Nar ağacının dibine armut düşmez.
" Ben eşimi çok seviyorum ama ailesi ile hiç anlaşamıyorum, görüşmüyorum da zaten Allah'tan eşim onlar gibi değil farklı, kayınvalidem görümcem evlerden ırak.."
Bu tarz yorumları okudukça kahkaha atasım geliyor.
Evlendiğimiz adamlar ailelerinin uzantısı aynı tohum. Tahammül edemediğimiz kayınvalide eşimizi yetiştiren anası.
Erkekler, eşleri haklı da olsa anneleriyle görüşmeyen eşlerine karşı içlerinde öfke biriktiriyor.
Sizin durumunuza gerçekten çok üzüldüm.
Şeyi anlayamadım neden 2 çocuk ? Eşiniz ve ailesi evlendiğiniz ilk günden sıkıntılı tiplerdi oysa ki.
Boşanmış ve çok kısa süre içinde yeniden evlenmiş Finlandiya'ya yerleşmiş bir kadın olarak eski evliliğimde bilerek çocuk yapmadım. Hem eski eşimin hem de kendi ailemin gelir düzeyi Türkiye ortalamasının oldukça üzerinde olmasına rağmen.
Eşim doktor olmasına rağmen hamile kalmadan önce defalarca düşündük konuştuk tartıştık.
Eşimin baskısıyla ülkeden ayrıldık. Türkiye'de bir gelecek yok çocuk yapmam diye diretti eşim.
Sorumsuz bir eş, kültürünüze uymayan eş ailesi, Türkiye'nin her geçen gün kötüye giden sosyoekonomik şartları altında neden 2 çocuk yaptınız ki ?
Nafaka azaltımı davasından aleyhinize sonuç çıkmaz merak etmeyin. Paşalar gibi ödeyecek 9 bin ne ki iki çocuk için ? Avukatınız mahkemede çocukların harcama kalemlerini tek tek dosyada belirtsin enflasyon oranı da göz önünde bulundurularak rakam güncellenir.
Boşanma aşamasında olan çocuksuz arkadaşıma tedbir nafakası bağlandı
4.000 TL :)
600 TL nafaka olmaz bırakın ağlansın totosunu yırtsın..hakimler herşeyin farkında.