Ben onlari hiçbir seye katmiyorum o şahıs anlamlar diye bir savunmada sürekli.Dilekcede bile sadece şahsa yönelik konuştum ama anlattığım üzere yine ailem ablalarım diye katmış kendisi.Oglum 2 gece hastanede yatmisti ordayken pislik halasi kalmisti oğlumun yanında ve ben oğlumu görmeye gitmistim.Hicbir art niyet taşımadan gittim çünkü onları bi nebzede olsun insan olduğunu düşündüm.Kadin düşman görür gibi oldu, oğlum beni görünce ağladı aşırı kotuydu zaten,bak o bile istemiyo seni defol git burdan dedi.Sonrasindq da neler neler şok oldum.Sen anne misin,çocuğu bilerek b klu bezle gonderiyosn,kıyafet bile gondermiyosun,paraci çıkarcı, çocuk kemik kalmış gibi bi sürü şey soylemisti.Sen kimsin benim anneligimi yargılıyorsun,sen halasin birgun kapıma mi geldin yeğenin için dedigimde annenle sen bıraktınız mı dedi.Yilan gibi biri ve oğlumun babası onun etkisi altında gibi birbirleriyle kedi köpek olan insanlar ben aralarını düzeltmeye çalışırdım hep simdi aile olmuşlar.Gece çok beddua ettim içim yana yana çünkü mahvettiler hayatımı