Rusya Paylasim Alani

kendiniz icin siyah zeytin ve beyaz peynir ,pekmez oneririm, ben hamileyken Turkiyeden gelirken bunlari getirmistim saolsun annem sIkIstIrmIstI bavuluma, ben burada lezzetli zeytin bulamadim belkide turk marketlerinde vardir ama. burdakiler italyan zeytinleri... yolunuz acik olsun

Ay orda Karda kista nasil yasiyorsunuz hanimlar:)
ßenimde son 1 yildir Canimin yarlsl orda:KK43:
insaata calismaya gitti amaaaa orda yaramazLik yapiyormu cokmerak ediyorum kizlar sizler eslerinizden bilirsiniz orda erkeklerin sosyal hayati nasil?ne zaman arasam calisiyo garibim ama cidden öylemi acaba:)
dedektiflik yapmak gerekiyor degilmi ama:p

Ay orda Karda kista nasil yasiyorsunuz hanimlar:)
ßenimde son 1 yildir Canimin yarlsl orda:KK43:
insaata calismaya gitti amaaaa orda yaramazLik yapiyormu cokmerak ediyorum kizlar sizler eslerinizden bilirsiniz orda erkeklerin sosyal hayati nasil?ne zaman arasam calisiyo garibim ama cidden öylemi acaba:)
dedektiflik yapmak gerekiyor degilmi ama:p

canim kar kis evt cok uzun ve soguk suruyor.. dedigin konuya gelirsek ben esime guveniyorum ve guvenmekte istiyorum.. basta bendede olur olmaz suphelerim oldu biz bu konuda esimle acik acik ve net bi sekilde konusup anlastik. benim esimde bi turk insaatinde calisiyor.isciler hep ayni sikayeti yapiyorlarmis turkiyedede ayni maasi aliyoruzki diye,eee o zaman niye geliyorsunuz? kadinlar icin diyorlarmis. burada cok fenaya kadinlar herseyi ortada geziyorlar ortalikta.. icine suphe koymus olmayayim ama yinede ben bi kadinin aldatilmasina tahammul edemem,ben bu konu hakkindada bi baska forumda ortaya koymustum baya bi tartisma olmustu... en dogrusu esinle konusup anlasman... sorun olursa sorabilirsin optum
not: bu arada bence esinin gunahini alma gercekten calisiyor olabilir.. genelde turkiyenin bi kosesinden gelen ve hic acik bayan gormeyen erkekler burda gercekten kudura biliyor

Scorpi cok tsk ederim canim samimi sicak icten cevabin icin haklisin güven olayi ama biz henüz nisanliyiz ve bazi forumlardaki kadin düskünü erkeklerin ordaki bayanlarla yasadiklarini anlatmalarina tahammül edemiyor soruyorum varsada öyle seyler asla kendine toz kondurmuyor:) Bende senin gibi sana güveniyorum diyip susuyorum:)ama olsada öyle bir sey bana hissettirme diyorum (icim icim yiyor tabi bu arada:) isimiz ALLAHA kaldi anliycan Canim ins burda sürekli karsilasiriz öpüyorum Cok tsk ler tekrar yanitin icin
Not: Ben viyanada yasiyorum Ve nisanlimi yil basi icin buraya davet etmeyi düsünüpyorum o firmanin Vizesi ile yurtdisina cikis imkani olurmu bir bilen varsa benim icin sorup ögrenirsen Cok sevindirirsin:KK43:
Görüsmek üzere...

Scorpi cok tsk ederim canim samimi sicak icten cevabin icin haklisin güven olayi ama biz henüz nisanliyiz ve bazi forumlardaki kadin düskünü erkeklerin ordaki bayanlarla yasadiklarini anlatmalarina tahammül edemiyor soruyorum varsada öyle seyler asla kendine toz kondurmuyor:) Bende senin gibi sana güveniyorum diyip susuyorum:)ama olsada öyle bir sey bana hissettirme diyorum (icim icim yiyor tabi bu arada:) isimiz ALLAHA kaldi anliycan Canim ins burda sürekli karsilasiriz öpüyorum Cok tsk ler tekrar yanitin icin
Not: Ben viyanada yasiyorum Ve nisanlimi yil basi icin buraya davet etmeyi düsünüpyorum o firmanin Vizesi ile yurtdisina cikis imkani olurmu bir bilen varsa benim icin sorup ögrenirsen Cok sevindirirsin:KK43:
Görüsmek üzere...

bir sey deil rica ederim.. nisanlina birsey yapiyorsanda bana bildirme dedigine gore onu cok seviyorsun,ya evlendikten sonrada eger oyle bi huyu varsa birakmazsa napacaksin? zor bi sey yani...
evt bende bi cok turk-rus forumlarinda rastliyorum rus bayanlarini yere goge sigdiramiyrlr,daha bakimli daha guzellermis vs vs. ben ustume alinmiyorum ama baya bi zaman Turki yede yasadigim icin,arkadaslarimin hepsi turk oldugu icin gucume gidiyor ve savunuyorum.cunku turk bayaninin ne kadar duygusal hassas esine sadik olduklarini biliyorum.. tekrar grsmk uzere bye

merhaba BAYANLAR.nasılsın .günleriniz nasıl geçiyor Moskovada.Ben en sonunda Türkiyede doğum yapıpta geleceğim galiba öyle görünüyo.Eşim bi türlü istemiyo Moskovada doğum yapmamı.Müslüman ülkede müslüman insanların elinde doğması var birde diğeri, gerçi ben ilk doğumumu Türkmenistanda yapmıştım bir problem olmamıştı ama neyse .Bu arada bende burada ufak ufak rusça çalışıyorum.
Sizler neler yapıyorsunuz orada görüşme imkanı oluyormu sizlerin gittiğiniz veya katıldığınız başka arkadaş gurupları var mı.Ben Türkçe Öğretmeniyim hani orada gidecek yer bulamayıp birden evde( hapsolmak )kalmak zor gelebilir diye düşünüyorum o bakımdan .Mesela Türkmenistandayken çalışıyordum Türk okullarında ayrıca arkadaş gurubumuzda vardı hiç sıkıntı olmuyodu.Orada da öyle şeyler varmı merak ettim de . Hadi kendinize iyi bakın .A.E.O.

merhaba BAYANLAR.nasılsın .günleriniz nasıl geçiyor Moskovada.Ben en sonunda Türkiyede doğum yapıpta geleceğim galiba öyle görünüyo.Eşim bi türlü istemiyo Moskovada doğum yapmamı.Müslüman ülkede müslüman insanların elinde doğması var birde diğeri, gerçi ben ilk doğumumu Türkmenistanda yapmıştım bir problem olmamıştı ama neyse .Bu arada bende burada ufak ufak rusça çalışıyorum.
Sizler neler yapıyorsunuz orada görüşme imkanı oluyormu sizlerin gittiğiniz veya katıldığınız başka arkadaş gurupları var mı.Ben Türkçe Öğretmeniyim hani orada gidecek yer bulamayıp birden evde( hapsolmak )kalmak zor gelebilir diye düşünüyorum o bakımdan .Mesela Türkmenistandayken çalışıyordum Türk okullarında ayrıca arkadaş gurubumuzda vardı hiç sıkıntı olmuyodu.Orada da öyle şeyler varmı merak ettim de . Hadi kendinize iyi bakın .A.E.O.

cok dogru dusunmussunuz canim. benimde rusca dil bilgim olmasina ragmen turkiyede doguracam diye cok israr etmistim esime. muslumanlarin elinde dogum yapmak istemistim. gercekten cok guzeldi bebisim dunyaya geldiginde cisileyerek yagmur yagiyordu ve de ezan sesi duyuluyordu, hastanedeki yattigim odada da bogaz manzarasi vardi hic unutmam, birde yanimda en degerli destekcilerim vardi annemle babam, esim dogumdan sonra gelmisti.. cok dogru kesinlikle sIkIlIrSiN Kendine simdiden buraa bi ugras bulman cok iyi olacak.. ama benim bi bilgim yok oyle arkadas toplantilari hakkinda.. A.E.O yolun acik olsun! kac aylik hamilesin bu arada ?

daha 6 aylık hamileyim. daha var yani doğuma ama olsun hamileliğim da biraz zor geçiyo.başta üzülmüşüm ama şimdi ağırlaşınca iyiyki burayım diyorum kendi kendime. Eişimde şimdiden ev aramaya başlamış bile orada istediğin gibi ev bulmak zormuş galiba birde evler ço pahalıymış...

Scorpi soruma yanit alamadim henüz canim sabirsizlikla bekliyorum bu arada iyisiniz demki kizlar havalar nasil Her sey gönlünüzce olsun görüsmek üzere öpüldünüz..

Görüsmek üzere...

vize konusunda bi fikrim yok canim ama esime bi sorarim..

merhaba ben ayşel.arkadasım oncelikle hayırlı ve kolay bir hamilelik ve dogum dilerrim.rusya gercekten soguk bi ulke..gecen kıs hic unutmuyorum 15 dk dısarıda arabada bi isimiz vardı.eve geldigimde el parmak uclarımı hissetmiyordum.ama enteresan ki hic grip olmadık.merak etme soguk buranın en kolay işi.evlere gelince moskova merkezde arkadasımız 1700 dolara 3 odalı ev tuttu.işte problem asıl bu.doktorlar sahiden iyi.kibir diye bişey yok.herkes işini en iyi yapma cabasında.kısaca boyle .merak ettiklerini yine paylasırız inş.A.E.O

ayselciğim samimiyetin için sağol.beim adım sevda geldiğimde bakarsın bi yerde karşılaşırız belli mi olur:)benim eşimde orada bir firmada çalışıyor.Senin komşuluk yaptığın arkadaşların varmı veya beraber olduğun birileri falan ..

vize cok kolay rusyaya almak ama sorun rusyada kalmak registrasya olmadan kalmak cok zor... registrasya da mutlaka bi yere kayitli olman lazim muhtarlik gibi bisi..

1 yıldır burdayım sevda.Ama tanıdıgım hic bir turk arrkadasım yok.esimin turk arkadasının karısı rus.turkkler gibi olmuyo.zaten onun turkcesi az,benimse ruscam az.geldiginde tanısıp belki dost arkadas oluruz.bu forumda da henuz tam bi arkadas bulmus sayılmam.cunku surekli yazısıp tanıyabilecegim biri olmadı daha..neyse o da olur inş.kendine iyi bak bi de senin hotmailin yok mu varsa bana yollarsan ordan daha da iyi sohbetler edebiliriz sende istersen tabi.görusmek uzere hoscakal

privet aysel benim hotmail vardı fakat kullanmadğm için kapandı alınca görüşürüz inş. senin eşin hangi firmada çalışıyor?moskova nın neresinde sin? ben yılbaşından sonra gelirim inş. kib.

priviet toje tebe,şimdilik moskovanın az dısındayım.Ama yakında oraya yerlesme ihtimalim var.eşim kendi işi yani tekstil ile mesgul.fabrika burda oldugu icin bizde buradayız.ama yılbasında bende moskovada olabilirim.belki tanısırız bir yerlerde.

evet inşallah.Yılbaşında moskovada olucam.güzel olurdu
.bu arada senin çocuğun kaç tane nerelisin falan .... tanışalım mı..

Nrhs esimden sordum, isci vizesi ile yurt disina cikamiyormus... sanirim rusyadaki viyana konsolosluguna gidipte ordan vize alcak gibi...

X